Svar - del 1

Svar – del 2

Hvor mange år er du? Jeg er 22 år.
Hvad er dine yndlingsfilm, yndlingsserier og yndlingsbøger? Jeg elsker at se film, alle mulige film. Nogle af mine yndlingsfilm er bl.a. Hayao Miyazakis Chihiro og Heksene, Det Levende Slot og Min Nabo Totoro. Jeg kan se dem igen og igen, og hvis I ikke har set dem så skal I gøre det. Derudover er jeg vild med Twin Peaks, Scrubs, Mad Men og How I Meat Your Mother når vi snakker serier. Jeg læser aldrig bøger. P læser bøger, mine venner og min familie gør også, men jeg kan ikke lide det. Dog kan jeg godt lide højtlæsning inden jeg skal sove:) Jeg vil gerne komme med en filmlliste inden længe med film og anbefalinger på film jeg er vild med hvis det kunne være interessant?
Hvem er dine yndlingsbloggere? Den er svær. Jeg læser mange blogs men hvis jeg skal være helt ærlig (uden det skal skabe en masse dårlig debat osv) så har det for mig været rigtig ærgerligt at mange af de store danske blogs er gået sammen på den måde de er. Ikke fordi jeg er misundelig eller har noget imod det, men det har ændret deres blogging så meget at jeg stort set aldrig læser dem mere. Jeg ved ikke hvad det er men der er bare noget ved det som gør at jeg ikke synes det er ligeså spændende som at læse dem som før. Jeg følger dem dog stadig og vil sikkert gøre det så længe de blogger, men noget af charmen er dog røget, hvis man spørger mig, og det er også en af grundende til at jeg nu læser meget mere udenlandske blogs. Når det så er sagt så er mine danske favoritbloggere stadig Gina, Katrine, Emily & Sofie. Af udenlandske blogs er jeg lige for tiden vild med to babyblogs Dear baby og bleubirdvintage, måske er det fordi jeg er så skruk, eller måske er det fordi de er så ægte på en måde ingen andre er. Jeg er også vild med tumblr-blogs. Jeg har en liste ude i siden samlet med nogle af favoritterne (Den skal opdateres meget snart).
Hvor høj er du? Jeg tror jeg er omkring 173-174 cm høj.
Hvad hedder din kat og hvor har du købt den? Min kat hedder Ono. Jeg har købt den på Fyn fra en privat sælger. Jeg købte den da alt stadig var rodet mht studie og lejlighed, som min slags lykkekat og det må man sige han har været:)
Hvorfor hedder din blog – mi confesion? Jeg skulle finde en titel jeg synes passede godt til det min blog skulle handle om, samtidig ville jeg ikke have den skulle være dansk eller engelsk som de fleste andre er, og jeg ville ikke have at det skulle være mit navn. Så derfor valgte jeg Mi Confesión som er en af mine yndlingssange fra Gotan Project.
Hvad er din livret? Mad.
Hvilket program redigerer du dine billeder i og klipper dine film? Jeg redigerer billeder i picasa3 som er et gratisprogram fra google. Mine film klipper jeg i iMovie på min mac.
Jeg ville gerne vide hvad du gør med Ono om sommeren? Får han bare lov til at løbe ude i dine (eller P’s) forældres have? Hvordan styrer i det? Jeg har jo selv min lille kat, som du ved 🙂 Når vi er oppe hos p’s forældre får Ono lov at løbe ind og ud som det passer ham, og det klarer han helt fint. Når vi er herinde i lejligheden er han indekat. Han er hverken skør eller underlig når han har prøvet begge ting:)
Hvilken farve vingummibamser spiser du først? De røde, så de grønne, så de gule:) De bedste først.
Skal du have børn? Hvornår? Og hvilke navne er dine klart favoritter? Ja jeg skal have børn, jeg ved ikke hvornår, om et par år måske. Når tiden og økonomien er til det sådan vil jeg sige det. Jeg har mange favoritnavne. To pigenavne jeg godt kan lide er Bjørk og Selma og drengenavne kan jeg godt lide Storm og Mo men jeg har mange mange navne jeg er vild med.
I en af dine videoer, hvor du viser dine sko frem, hvor er de lyselillae der kommer efter katten fra? 🙂 De er ikke lyselilla men grå og de er fra asos. Du kan se billeder af dem her.
Hvilken linje havde du på gymnasiet og hvad var dit yndlingsfag? Medie-Samfundsfag-Engelsk. Mit yndlingsfag var uden tvivl Medie.
Kunne godt tænke mig at vide, hvordan du har fået den skabelon du har på din blog til at virke? 🙂 Den hedder vistnok minima strech lefty eller noget i den retning, og den virker helt som den skal:)

Jeg laver sidste del en af de næste dage:)

11 kommentarer

 • Kære Line Sofie,Tak for at du nævner mig 🙂 Det blev jeg rigtig rigtig glad for.Til Liva Christina: Meningen med at gå sammen er såmænd blot den at selvom en blog er 'stor' i dansk forstand, så er det meget få danske blogs der er så store at de er interessante i annoncørernes øjne. Er man derimod en håndfuld 'store' blogs, så er man oppe på et antal sidevisninger, der begynder at ligne noget i annoncesammenhæng. På samme måde ville jeg alene slet ikke have råd til 'at have folk til at gøre alt det kedelige' såsom annoncesalg og webdesign, men når man er 9 om at dele udgifterne, så er det pludselig en mulighed. Det er da pissefedt :)For mig er det altså en rent praktisk og logistisk løsning og jeg er netop glad for denne løsning, hvor jeg kan få lov at være mig selv, selv bestemme hvordan min blog skal se ud, hvad jeg skriver om og hvor ofte jeg vil blogge 🙂 Jeg er stadig en solorytter, men jeg 'deler køkken' med et par andre piger med samme interesse som mig.Om man kan lide blogsamarbejderne eller ej er måske smags sag, men dermed ikke sagt at at der ikke er plads til forbedringer. Og jeg lytter meget til den kritik folk kommer med. Det ville være rigtig trist hvis det blev en indspist hønsgård jo ;)KlemEmily

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med dig i, at mange af de store bloggere er gået hen og blevet mainstream. Jeg syntes det er rigtig ærgeligt og det mister som du selv siger, den ekstra glød/charme..Udover det, elsker jeg dine svar 🙂 og om du kun havde P og Ono i dit liv, er fuldstændig ligegyldigt, for bare med de to ville det være nok og perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu så jeg længere nede i dine svar på spørgsmål # 1, at du fik lidt negativt at vide omkring P og din kat og om du har andet indhold i dit liv. Personligt vil jeg bare sige, at jeg elsker at følge dig og P's liv, for i virker så glade for hinanden, og det smitter virkelig af på mig, og får mig til at tro på at kærligheden findes derude. Så bliv endelig ved med det! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for svaret :-)xx BYSOPHIEDK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt og meget interessant at læse og sikke en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har det også helt på samme måde, som dig angående de blogs der er gået sammen. Specielt med Sofies, hun var min favorit før, men jeg synes virkelig meget af charmen på hendes blog er forsvundet efter hun er gået sammen med de andre. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, for det burde jo ikke have nogen betydning. Og hvor er det fedt at du skriver det i indlægget! Og hvor er det fedt at du ikke er hoppet med på vognen! Det er bl.a. derfor jeg elsker din blog :)Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har det på samme måde ang. de blogs der er gået sammen. Jeg har altid syntes at noget af det bedste ved bloggere var at de var alene. Nu virker det lidt som om de har et hold bag sig som fortæller dem at gode bloggere spørg hvad deres læsere skal lave i efterårsferien. Det er blevet lidt professionelt for sådan en som mig som bedst kan lide de rå, personlige indlæg/ord. Jeg kan egentlig heller ikke se meningen med at gå sammen. Er det lidt mere OK at tjene penge på sin blog, når man er flere om det? Jeg synes tit det virker som om de danske bloggere er flove over at modtage gaver og sætte annoncer på deres blogs. Måske har det noget at gøre med mod. Det at bloggerne går i grupper giver jo heller ikke én lyst til at læse alle de andre venner på deres blogroll. Man finder heller ikke nogle nye, spændende blogs, for deres grupper er så små, at der egentlig ikke er noget nyt at hente. Det er for internt. De eneste der vinder er idépigerne bag, de har skabt et firma og et netværk for dem selv. Som læser er det bare sådan lidt… Nu går Carrie Bradshaw, Phoebe og Rory Gilmore sammen om noget de var bedst til alene. Bah… ikke igen. 🙂 Jeg håber ikke flere af mine yndlingsbloggere hopper med på holdet. Liva Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det skønt at høre fra en der er lige så forelsket i Hayao Miyazakis film, for han er virkelig fantastisk!!!!!http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n.

  Jeg vil rigtig gerne se en filmliste! Film er det bedste, og det er aldrig for sent, at opdage nye perler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er glad for dit svar på spørgsmålet om yndlingsbloggere, for har netop den samme holdning som dig. Derfor er jeg rigtig glad for at din blog stadigvæk er dig og på ingen måder forandrer sig til en "mainstream" blog 😉 sejt! Ps. Fedt at du studerer kinestisk – mvh en trofast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så så man lige mig afbryde min rengøring for at sluge dine svar råt. Og så så man lige mig blive nævnt.Søde Line Sofie!Du ved det går to veje.Dejlige svar, OG dig og P får nogle virkelig, virkelig smukke børn nogle år 😉 Jeg stemmer for Bjørk og Storm, det er også to af mine klare farvoritter!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar - del 1