Hr. Bjørn

Jeg har det sådan lige for tiden at jeg vil købe en masse babyting. Jeg er ikke gravid og jeg planlægger det heller ikke lige foreløbig, men jeg er virkelig i humør til at købe små fine babykjoler til min pige eller søde bukser og bluser til min dreng. Jeg tager tit mig selv i at have lagt nogle ting i kurven på forskellige netsider og så lige inden betaling så lukker jeg siden ned fordi det simpelthen er for åndssvagt. Men da denne søde lille bjørn sad i vinduet og kiggede på mig kunne jeg ikke lade være. Han var blevet kasseret af en familie der ikke længere ville have ham og derfor anbragt hos mødrehjælpen (som er butikken lige ved siden af vores opgang). Første gang jeg så ham var på vej hjem fra træning for nogle dage siden, jeg tænkte ‘skal jeg?’ og endte med at gå op i lejligheden fordi jeg synes det er noget pjat at købe babyting når man hverken har, eller planlægger at få, en baby. Men det endte med jeg lå hele natten og tænkte på hr. bjørn (som jeg med det samme navngav ham) mon han var blevet solgt? Jeg lå i flere timer med ondt i maven og tænkte på hvor dum jeg var ikke at tage hr. bjørn med hjem, og hvor ked af det han var blevet da han havde set mig kigge på ham og så gå forbi. Så det første jeg gjorde da jeg vågnede var at løbe ned i mit nattøj og hente ham (og undskylde for at jeg overhovedet kunne overveje ham på den måde). Ono er allerede blevet meget glad for det nye medlem i familien, så nu er han her, og glæder sig til jeg får en baby han kan underholde. 10 kr. kostede han og jeg kan slet ikke forstå hvordan nogen kan skille sig af med sådan en sød bjørn med grønne bukser og laksefarvet bluse.

Er det meget tydeligt at jeg lige har set Toy Story igen? Og var der måske noget rigtigt i det nederste spørgsmål i spørgerunden jeg fik forleden, hmm 😉

25 kommentarer

 • nurh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare søde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der kan finde på at købe bamser i vores alder. Jeg kan heller ikke smide mine gamle bamser væk. Så jeg kan sagtens forstå dig 🙂 Hilsen en anden skruk høne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor på fyn var det du købt ono har du et nr eller en hjemme side til det sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sikke et sødt indlæg, blev helt glad af at læse det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt indlæg og kan godt forstå du faldt for bamsen. Den er simpelthen alt for sød:)http://wewillalwayshavefashion.blogspot.com//Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ups, der skulle stå kat (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Din kan ser simpelthen så sød ud og dens pelsfarve er virkelig flot (:Din er blog er virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du har en meget unik blog, og en meget unik måde at skrive og være på.- Dette indlæg lyder som om at du begynder at bygge rede, hvilket ens krop gør, når man er klar til at blive mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  meget mærkelig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en sød historie. Og som endda ender lykkeligt! Bjørnen er da kær 🙂 Tillykke med det nye familie medlem <3http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må da meget gerne købe baby tøj til min dreng, har termin d. 7. maj, hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin beretning. Hr. Bjørn ser glad ud. Det var godt, du fik ham med hjem, så han ikke skulle sidde alene i sit vindue.Jeg får altid lyst til at købe babytøj og babyting, når jeg er inde i en butik med dette. Især fine bodystocking med søde mønstre, fine kjoler og klodser og søde bamser som Hr. Bjørn.Jeg er også kommet til at købe to elefanter. En fin hjemmesyet én i det fineste stof med små bitte blomster og så en anden én, den der var i Søstrene Grene omkring efteråret. Jeg var nødt til det. De kiggede sådan på mig, og jeg kunne ikke lade dem være.I dag har jeg også købt tre bøger i Kvicklys bogudsalg: "Vinden i piletræerne", "Skatteøen" og "Peter Pan og Wendy". De er gode og smukke; bøger man aldrig glemmer.Hav en god dagKatrinehttp://katrinemaries.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nåårh hvor er hr. bjørn bare ALT for sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg fulgt din blog i nogle måneder, og har egentlig ikke haft behov for at give mig til kende, men efter dette søde indlæg er jeg nødt til at sige noget, som jeg egentlig har tænkt i noget tid. Kære Line Sofie, hvor virker du bare til at være et rigtig dejligt og reelt menneske. Du er tydeligvis smuk udenpå, det kan ingen benægte efter at have set dine billeder, men det bedste er, at det kommer indefra. Du virker til at have nogle gode og sunde værdier, samtidig med at du er helt din egen, har din egen stil og din egen måde at gøre tingene på. Du har en modenhed, som andre bloggere på din alder kunne lære MEGET af. Og derudover er du jo begavet med nogle unægtelige kunstneriske evner. Dét jeg egentlig bare vil sige er, at du gør et virkelig godt stykke arbejde med din blog. Du formår at give et indblik i dit liv, men du sætter grænser så man ikke ufrivilligt føler at man snager (hold op hvor kunne andre "store" bloggere lære noget af det), og du har et godt og spændende sprog, samtidig med at dine smukke personlighed skinner igennem hvert eneste indlæg. Du kan godt være stolt af dig selv, for du er et rigtig godt forbillede for unge piger.Kærlig hilsenTine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det fedt at høre, at andre også tænker.. på børn og er lidt skruk.Finder nogle gange mig selv usandsyneligt forfærdelig – kan ikke gå forbi en lille baby uden lige at skulle få den til at smile eller lige skulle udbryde et 'Åhhr'.Tror min kæreste efterhånden føler et pres haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød og fin historie! Hehe. Det er meget svært at undgå et smil, når man læser din beskrivelse af 'Hr. Bjørn-processen' – godt at du købte ham; jeg er sikker på, at han allerede nyder livet i dine, P og Onos hyggelige omgivelser (:Din blog er virkelig unik – det er kun hér hos dig, at man kan falde over så søde, unikke, gennemtænkte, personlige og kærlige historier. Du virker som en person, der virkelig har meget at give af, og du bliver helt sikkert en fantastisk mor engang (: Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er intet i vejen med at være lidt skruk! :)Jeg synes det er sejt du er så åben omkring det, baby er tit lidt et tabu i vores alder synes jeg. Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej han er jo alt for sød! :D-og det er du også:) Elsker din måde at skrive på og dine små historier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LivaJaa er han ikke sød? Jeg synes slet ikke han er scary overhovedet:) Haha men du har nok ret, jeg er nok bare lidt tidligere ude end andre. Men tillykke med din snart-baby, jeg er kun lidt misundelig! :)Christina:Mange tak for det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er det dog sødt. Du burde virkelig skrive en bog..http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Han er da kær. Og lidt scary. 🙂 Jeg skal føde om under 2 måneder, og det der med at købe babylegetøj og babysokker begyndte allerede ugen efter jeg fandt ud af jeg var gravid – ret tidligt ifølge nogle. Men vi piger kan jo godt lide at indsamle ting til vores små reder, så måske er du bare lidt tidligere ude end alle de andre fugle og høns. 😛 Liva Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hhaha Rikke, ja Woody ville fandme være stolt af mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog bare et sødt og fint indlæg! Åh, jeg kunne slet ikke stoppe med at smile :'D .. Jeg er rigtig glad for, at du frelste Hr. Bjørn fra sit triste vindue'liv! Woody ville være stolt af dig (hæhæ).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *