你好 // مرحبا

Hjælp, jeg fryser!


Acne, Anywho

Jeg har endnu ikke fundet en vinterjakke i år, ligesom jeg heller ikke gjorde sidste år. Jeg bliver ved med at tænke ‘det er jo åndssvagt at købe en når det snart er varmt’ men altså sidste år var der jo sne i marts. Så nu vil jeg høre jer om I kan hjælpe mig med denne jakke? Er der en af jer der har den og vil sælge den, så skriv en mail til mig (står i venstre hjørne øverst). Jeg smider en lille gave oveni til den af jer som vil sælge mig den:) Så nu vil jeg håbe på bare en af jer søde læsere kan hjælpe mig med at finde denne smukke jakke. Den er i øvrigt fra acne.Hjælp!

11 kommentarer

 • JD

  rigtig fed jakke, kan desværre ikke hjælpe dig :-(www.dotheglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe dit indlæg passer fuldstændigt på mig, har heller ikke de sidste 2 vintre haft en vinter jakke, fordi jeg ikke lige har fundet den helt rigtige.. og kæft hvor er det bare koldt at undvære brrr.. Dejligt du har fundet en du kan lide:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil du ikke poste linke til den så? Den er super fed, og jeg ville også gerne lige se den rigtigt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camilla, det er ikke helt den samme, men ellers mange tak fordi du har kigget efter den.Jeg har selv fundet den online et sted, men ville helst købe den brugt af en som måske lå inde med den, så derfor prøver jeg her :)tak for jeres svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med jakken, men ville lige give dig ros for din fede blog :)Og så ville jeg lige tagge dig i the versatile blogger award. Her er de enkle regler: 1: Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig),2: Fortælle 7 facts om dig selv,3: Tagge/give en award til 15 andre.xxxx http://shopaholist.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser utrolig behagelig ud 🙂 Har du prøvet at kigge på smartgirl eller eBay? Jeg ved det selvfølgelig ikke, men du kan da altid lige prøve at tage et lille kig 😉 kh Celine.www.celinekj.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige kigget inde på Trendsales, og der er ikke spor af den :(Men kan man ikke købe den inde på Acne's hjemmeside? Eller man kan måske spørge "anywho" hvor den er købt eller den sælges? :)Det er i hvert fald en mega fed jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • awesome jacket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er fab den jakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men vil lige sige, det er en megen pæn jakke. Du kan forresten prøve at lede i Trendsales.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

你好 // مرحبا