Min nye passion

Jeg har lige fået disse to smukke halskæder ind ad døren. De var en gave til mig selv og er blevet min nye ting at samle på (ligesom jeg samler på robotter, kamera etc). Jeg vil med årene have mig en kæmpe samling med halskæder i alle mulige farver og med alle mulige slags sten, og det vil være nogle jeg vil ønske mig i gaver osv. hen ad vejen. Jeg synes de er så smukke og betagende og historien bag disse halskæder er også ret fascinerende. Hver sten har en betydning og en funktion, min hvide halskæde er stenen quartz, mental massage, og min blå halskæde er også stenen quartz men en anden variant og er er derfor mental massage + healer. Der er en liste med fordele ved disse sten, hvad de gør for krop og sind som jeg ikke vil skrive her om mine sten, nu kender jeg dem jo selv. Sammensætningen af det tomme patronhylster og krystallen skaber en kraftfuld opposition som foresager at gamle drømme og nye begyndelser vil falde på halskædens bærer. Og af denne grund skulle stenen med den rette egenskab for dig og dine behov selv tiltrække sig. Dens formål kan være at klare dit sind, gøre dig fokuseret på mål du har svært ved at opnå, give dig ro i vanskelige tider eller blot minde dig om balancen mellem skabelse og ødelæggelse. Om man vil tro på alt dette er jo op til en selv, men jeg synes det er sådan en fin tanke bag halskæderne at selvom jeg måske ikke tror så meget på sådan noget, så gør det dem endnu mere specielle for mig. Lige disse to er købt på etsy hvor der i øvrigt findes 1000-vis af denne slags. De kan også købes på seeunearthen.com men der er de en del dyrere. Det er der jeg har fået nogle af beskrivelserne fra, og der kan man læse om forskellige stens betydning etc. Det blev et ret langt indlæg om mine nye halskæder, men når nu det er min nye passion og samleobjekt må jeg jo hellere give det lidt ekstra spalteplads, ikke ?:)

28 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad med sådan noget som told og moms? Er det hele med i prisen + den fragt der står nederst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, prisen er lidt over the top. Men glæden over at have min turkise bullet necklace hængende om halsen, opvejede for hullet på min netbank konto. Og så er det super kvalitet. Men jeg er helt sikker på at de kan findes billigere, hvis man leder lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes jo mange sælgere, jeg kan ikke garantere at alle sender til DK, men I kan skrive til dem, det kan være de alligevel gerne vil sende til Danmark hvis man spørger.Mine kæder er 26 cm og den anden lidt længere tror jeg, jeg kan ike huske det helt, men som regel kan man selv bestemme kædelængde, eller det kunne jeg i hvertfald.S:Jeg har ikke set The Hills sæson 6, og jeg aner ikke hvem Spencer er og hvordan hans krystaller ser ud :D.. men jeg skal da nok passe på det ikke sker for mig ;)Anonym: De er også smukke, men meget meget dyre jo 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ej hvor det bare minder mig for sygt om The Hills sæson 6, hvor Spencer også render rundt med krystaller overalt. Hahahaha! Pas nu på det samme ikke sker for dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Jeg har været inde og kigge på én, der meget gerne måtte komme hjem til mig. Men der står, at de ikke fragter til DK? Kan det passe? Og i så fald, hvordan har du så fået dine hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er skønne! Vil have min egen nu…Hvor lange er kæderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak Pernille :)Jaaa det er smukt, jeg har også lige bestilt sådan et af præcis samme sælger, det er sådan en flot sten der er i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Årv, elskede dit indlæg fordi det fik mig til at finde og købe: http://www.etsy.com/transaction/40354611 Det smukkeste smykke i verden. Lige nu, efter min mening! Tak Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det sjovt jeg har også kigget rigtig meget på disse halskæder på det seneste, både på etsy og unearthen. De er simpelthen så smukke men jeg kan desværre ikke finde en med den rigtige krystal som jeg gerne vil ha på etsy, så må vidst snart overgive mig og købe en fra unearthen, for uh hvor er de fine og kan godt lide at de har en betydning. Held og lykke med samlingen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flotte halskæder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SophyLou: det var skam så lidt:) Du kan tilføje din adresse til din Etsy-profil ved at gå ind under:Your Etsy –> Account –> Shipping Addresses –> Add an address.Paypal er en måde at betale på på fx Ebay og Etsy. Du opretter en profil på paypal.com med navn og adresse, og dér tilmelder du også dit visakort. Når du så skal betale for en vare på Etsy, bliver du viderestillet til Paypal, hvor du logger ind og accepterer handlen. Så får sælgeren automatisk dine oplysninger tilsendt via mail, og du får en kvittering for overførslen. Det er nemt og sikkert i forhold til at skulle indtaste visa-oplysninger hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, de er flotte. At de har en betydning, gør dem bare endnu finere :)- og det gør på ingen måde noget det blev et langt indlæg, de bedste indlæg er dem der er en masse interesse bag. Knus Anitawww.piecesofalittlelife.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig også så smukke. Har længe siddet på Etsys hjemmeside og savlet over alle halskæderne. Er selv meget interesseret i sten, krystaller osv. og hvilken betydning de har. De gør bare halskæden endnu mere speciel! Glædelig jul :-)Kærligst Sara(http://www.stj-altogingenting.blogspot.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tusind tak Natascha Maja :-)Hvad er paypal? .. og hvordan oplyses min adresse til sælger (den skulle jeg ikke skrive da jeg oprettede min profil?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, fantastiske halskæder!SophyLou – det er super nemt at handle på Etsy. Man opretter bare en køber-profil, lægger varer i kurven og betaler derefter sælgeren med fx Paypal. Stort set det samme som på Ebay. Du kan som regel se prisen for shipping nederst på annoncen, og ellers kan du kontakte sælgeren og spørge (der er et 'contact shop owner' link nederst). Easy peasy! Jeg bruger Etsy rigtig meget og kan klart anbefale siden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak :-)Bliver lige nød til (igen igen) at spørge: er der nogen der kan give en kort beskrivelse af hvordan man handler der inde, kender slet ikke siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er de smukke!stine-mo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søg på bullet necklace, der er MAAANGE derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov, glemte også lige at spørge hvad du gav for dem Line Sofie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har også set på dem fra seeunearthen.com, men de er virkelig dyre. @Johanne Emilie: Vil du dele dit link?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad søger du på, på etsy? kender ikke rigtig den side, så undskyld mit banale spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig fede halskæder 🙂 men syns slet ikke der er nogen på etsy? hvad søger du på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte nu mere på sælgeren 🙂 Men har allerede fundet et par stykker selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • som der står i teksten er begge halskæder købt påwww.etsy.comDe er selvfølgelig solgt mine to, men I kan jo søge på nogle nye..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver nødt til at fortælle hvor den blå er købt! Den er simpelthen så smuk! :)Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er de smukke. Kan du ikke sende et link til dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Universe