Min nye passion

en hel kage

Jeg skulle have været til julefrokost i dag, men det blev ikke til noget i sidste øjeblik. P skulle til julefrokost også så jeg tænkte at jeg ville hygge mig lidt med mig selv. Jeg valgte derfor at bage en chokoladekage da den kun skulle blandes op med vand. Uden på pakken står der ’til 8 personer’ så jeg tænkte at der ville være lækker kage til P når han kom hjem i morgen og havde tømmermænd, forkert! Jeg åd den hele selv og nu ligger jeg og sveder på min sofa og kæmper en kamp for at det ikke skal ryge direkte op igen den anden vej. Helt ærligt? For det første har jeg de sidste mange uger spist ekstremt sundt og dyrket meget motion, og jeg har faktisk ikke fået sukker. Så jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig regnede med min krop da lige kunne klare en HEL chokoladekage. Jeg har hovedpine, svedtur og ja, jeg har det elendigt. Tænk at fedt og sukker kan gøre det mod din krop, det er ulækkert. Og for det andet er det bare ikke acceptabelt at fortære en hel chokoladekage, ligemeget hvem man er. Min mave er nogenlunde ligeså stor som den ville være hvis jeg var gravid i 5. måned og mit hoved er ved at eksplodere selvom jeg selvfølgelig har taget hovedpinepiller. Derfor blev det kun til disse photoboothbilleder af mit tøj i dag. Grunden til I ikke får resten af kroppen er at jeg har siddet i trusser hele dagen, men derfra og op kan I da godt få et dagens:) Jeg har min lækre trøje på fra asos, mine to nye halskæder og en fin blå/grå neglelak fra depend. Nu tror jeg det ryger til fordel for en stor t-shirt og natbukser, det er det eneste jeg kan passe med en hel kage i maven. Hav en dejlig (og forhåbenligt meget mindre sølle end min) lørdag aften.

9 kommentarer

 • Simone

  Fedt tip, Anonymous – bulimiske tendenser er bare det bedste at opfordre andre til at få. Sygt, sygt skrevet. Æd den kage, få det sukkerrush og lær af det i stedet til næste gang og nøjes med mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er fandeme den mest langt ude kommentar jeg nogensinde har set. Fy faen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  … Jeg ville nok blot kaste det op, da det jo i princippet er selvinduceret madforgiftning! Jeg spiser heller aldrig sukker eller fedt eller den slags, og får det fysisk dårligt af kage etc – det er bare et tegn på, at din krop ikke har brug for sådan noget længere. Hellere kaste op en gang end at have det forfærdeligt resten af aftenen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :DVille bare lige spørger om det koster mere hvis nu man fx skal købe to halskæder men køber dem fra forskellige sælgere på Etsy?Altså kommer der så dobbelt fragt og sådan noget?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha temaaften om giro 413 – ikke misundelig :)Astrid – tak for tippet, det vidste jeg ikke. Jeg prøvede at drikke det væk med vand, hvilket resulterede i at jeg skulle på toilet hele natten.Anonym: Der kan i princippet ryge told oveni alt hvad du køber uden for eu. Det har ikke noget med etsy at gøre. Mine røg ikke igennem tolden.Tak Stine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, et sødt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line-Sofie.Jeg beundrer dine nye halskæder, men har lige et spørgsmål – ryger der told oveni, når du handler via etsy?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gulerødder er tricket, når man har fået sukkeroverdosis 😉 De hjælper også på kvalme – hos mig i hvert fald 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha ville ikke have mod en masse chokoladekage! Måske ikke en hel, det lyder ikke rart. Jeg fejrer lørdag aften med sovende forældre og temaaften om giro 413. Det er horribelt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye passion