Food fanatic

Ono (for sidste gang)

Edit: Det slog mig lige at man måske kunne tro han er død pga overskriften, men bare rolig han ligger her ved siden af mig og sover så fint:)
Hej alle læsere.

I må ikke tage dette negativt op eller tro jeg er sur og fornærmet (det kan godt virke mere hårdt på tekst end jeg mener det). Men jeg får mellem 5-15 mails om dagen hvor jeg bliver spurgt til min kat, ydermere får jeg omkring 2-5 kommentarer i hvert indlæg jeg har med billeder af ham hvor I også stiller en masse spørgsmål. Det er ikke fordi jeg ikke vil svare – slet ikke, men jeg har lavet så mange indlæg med min kat så det er til at kaste op over. Jeg har en smart lille søgefunktion ude i venstre side hvor I kan skrive et ord og så kommer alle de indlæg jeg har lavet med det ord op. Vil I ikke prøve at søge der først? I kan skrive ‘ono’, ‘kat’ eller ‘race’ eller hvad I nu tænker og så lover jeg jer for at der er masser af indlæg med billeder, film, information, snak osv. om min kat. Jeg vil igen sige jeg slet ikke er sur, jeg er meget glad for I interesserer jer for min kat og synes han er sød, men det er en lille smule udmattende at svare på hver dag – hele tiden. Så nu vil jeg for sidste gang henvise jer til at bruge min søgefunktion inden I stiller spørgsmål, for jeg er sikker på der er en masse svar på jeres spørgsmål i mine ældre indlæg. Jeg hader ikke at få svaret på jeres på mails, men når man modtager så mange om dagen er det lidt træls at svare på det samme igen og igen, især når det hele står herinde. Så søde læsere, hvis I har spørgsmål der vedrører min kat (eller andet for den sags skyld) så søg Jer frem. Skulle I ikke finde hvad I leder efter er det selvfølgelig helt okay at I spørger, jeg vil med glæde svare. Men som udgangspunkt ville det være helt vildt lækkert hvis I prøvede Jer lidt frem selv først. I kan også klikke på etiketten ‘ono’ under dette indlæg så kommer de også frem. Så ingen sure miner herfra, tværtimod vil jeg lige bruge lidt plads på at takke jer allesammen fordi I følger med herinde og gør mit lille blogunivers til noget helt særligt. I er helt vidunderlige hver og en, og med det sagt, så godnat:)
   

23 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Line. Ja, nu fik jeg det også helt dårligt med at jeg har sendt dig en mail om Ono 🙂 Men lige meget hvor meget jeg søger, kan jeg stadig ikke finde ud af hvor du har købt ham og hvor meget du har givet? Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uh, jeg blev da også helt bange for at han var død. Godt han er O.K.. Jeg tror han er den smukkeste kat jeg har set. Måske der er basis for at fremavle en ny race eller katten kunne lave sin egen blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er de fine robotter fra? Nogle som dem ville jeg elske at give min kæreste i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God idé med kategorien 'ono' ude i siden… og jeg er ikke sur :)Nej jeg tror det var tilfældigt, jeg kan nemlig også bedst lide katte ikke har alt for lang pels, så han har kort men pjusket pels som andre katte som du siger Line 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Altså kan da godt forstå det kan være irriterende at få så mange mails, men du må vel også tænke på at du ind imellem får nye læsere, som måske ikke har set de tidligere indlæg om din kat, og derfor ikke ved at det har stået her tidligere. Er selv først startet med at læse din blog, og synes den er rigtigt god, men synes da som ny læser at det her indlæg kan lyde surt, men igen bare en enkelt mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Manner. Jeg elsker, at han på trods af at have en hel del Hellig Birma i sig, stadig har en kort pels ligesom alle "blandingskattene". Det er den fineste kat jeg endnu har set!Er det tilfældigt eller er der nogen som med vilje opdrætter dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må jeg foreslå, at du laver en "kategori" ude i venstre side kun med Ono som emne? Så kan alle (dem, der ikke kender bloggen i forvejen) hurtigt finde alle indlæg om katten:)Venligst Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hahaha! Har det næsten helt dårligt over at jeg har skrevet en mail til dig med spørgsmål til dette. 😀 Har fulgt med langt tid før du fik Ono, og han er en sød kat, men det er slet ikke pga ham jeg følger med i din blog jo. Så undskylder min mail med spørgsmål til Ono, kan godt se at det er rimelig belastende med så mange mails hver dag vedrørende den samme ting. (: Men fin måde du lige bringer det op på, jeg tænker alt for sjældent over den søgefunktion, som mange blogs har. God dag til dig! / Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig fuldt ud 🙂 Men husk på at du har en dejlig blog, og at der ofte kommer nye læsere til, som ikke tænker over at kigge på ældre indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det var heller ikke for at lyde dum/sur på nogen måde, og det er sikkert "bare mig" 😉 Jeg har faktisk tænkt over det hele dagen. Kender du ikke det, at man læser noget, undrer sig og kommenterer uden at tænke?Jeg er ked af, hvis du blev træt af min kommentar. Synes bare det var et langt indlæg om var træt af det du var, selvom du undskyldte :)Jeg synes også det er helt fint du skriver det. Men altså, vi har jo hver vores mening. Og endnu en gang – undskyld hvis jeg lyder for "hård" :)Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker din kat, den er helt vildt nuser! hæhæ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er han sød! Og megagodt billede også! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg troede også han var død, da jeg læste overskriften! Godt at høre, at alt er vel med ham (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line,Det ser ud til, at du efterhånden er blevet lidt af et forbillede for en del af dine læsere, siden der hele tiden er behov for at spørge dig, hvor du har købt både det ene og det andet fra din lejlighed, hvad din kat er for én, hvad din kæreste laver osv. Så selv om det må være hårdt og mere eller mindre trættende for dig at svare på de samme ting rigtig mange gange, synes jeg at det er fedt, at du virker til at kunne se, hvor stor en kompliment det er til din person, din stil, din indretning osv. 🙂 Bare lige lidt ros fra "endnu en fan", der også finder stor inspiration i din blog.Knus fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe, ved ikke helt hvad man kalder den… men du har en liste over i siden, hvor du har opdelt dine blogs i forskellige temaer! 🙂 det er den jeg snakker omknus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej AnnaJeg er ikke sikker på jeg forstår hvad du mener ? Inddele i linkliste? Måske du lige kan prøve at forklare, så skal jeg se om jeg kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • forstår dig 100 % 🙂 (det er nu også en sød kat du har)nu har jeg så et andet spørgsmål, vil inddele mine blogs i en linkliste men aner simpelthen ikke hvordan jeg gør det. kan du hjælpe?:)knus anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej HeidiJeg ved ikke hvordan jeg ellers skulle have skrevet det uden det lød surt. Jeg har undskyldt mig selv mange gange i teksten og understreget det ikke er for at være sur, og jeg har også skrevet jeg er glad for at folk interesserer sig, så måske det bare er dig? Jeg kan næsten ikke skrive det anderledes:)Kath, Ditte, Liva: Mange tak:) Jeg opdaterer som sådan ikke min linkliste som andre bloggere gør. Jeg skriver bare dem på jeg synes er fede og som jeg følger :)Sofie:;), ha! Ja det er præcis det. Det er jo ikke fordi vi ikke synes det er fedt folk følger med eller spørger om ting, men når man ved det står i mindst 8 af ens tidligere indlæg så kan man godt blive en lille smule udmattet når man modtager det samme spørgsmål hver dag. Og det er jo på ingen måde ment surt, jeg synes endda jeg gjorde mit bedste for ikke at træde nogen over tæerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken race er din kat? Hæhæhæ… 😉 Forstår dig SÅ godt! Tror ikke folk tænker over hvor meget tid vi bruger på alt det blogging og nogen ser det måske bare som et luksusproblem. Men når man har svaret på det samme spørgsmål 38.000 gange, så kan det altså godt blive lidt irriterende. 🙂 Især når det står mange steder i forvejen. Jeg synes slet ikke det lyder surt – og er ikke sikker på at dem, der opfatter det sådan, kan sætte sig ind i hvordan det er. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå hvad du mener. 🙂 Noget helt andet: Hvornår opdaterer du din link liste igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke det lyder surt, tværtimod, gør du det helt forståeligt. Og 5-15 mails, om dagen, er da også en del! :)Du har en rigtig dejlig blog, så bare bliv ved på den måde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig faktisk godt, og synes egentlig ikke det lyder surt. Jeg synes Ono er sød, men det er jo din blog og dig der bestemmer =).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sorry jeg siger det, men i mine ører lyder det lidt surt 🙂 Jeg ville da bare være glad for, at folk interesserede sig… 🙂 Kan godt se hvad du mener, men måske det kunne skrives på en anden måde…Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Food fanatic