Hyggelørdag

Food fanatic

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Nadia har en helt fantastisk lækker madblog. I et par indlæg længere nede lavede jeg bl.a. kandiserede æbler efter hendes opskrift. Det er sådan at Nadia er med i en virkelig cool irsk madkonkurrence hvor hun kan vinde et ophold på en irsk madlavningsskole, som desværre er alt for dyr til hun ville kunne komme afsted på egen hånd. Hun er den eneste dansker der deltager i konkurrencen og jeg synes vi skal bakke hende op. Det eneste det kræver er at klikke på linket under min tekst og trykke ‘like’ over hendes billede. Det kræver at man har facebook, men det har vi vel efterhånden allesammen. Desuden har hun en konkurrence hvor man kan vinde en lækker gavekurv hvis man hjælper hende med at sprede budskabet. Læs mere om det her. Nå men hjælp en pige som har mulighed for at få sin største drøm i opfyldelse. Stem allesammen på hende, det ville være så fedt hvis hun kunne vælte de andre af pinden.

8 kommentarer

 • Anonymous

  åhh hvor er du heldig :DNina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo undskyld:)Foodfanatic.dkog jeg købte kjolen på asos da den kom på et splitsekund i str. 10 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg kan ikke finde ud af at se hvad hendes blog er? :s Jeg har stemt, men er det den side der er hendes blog så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ok, fedt nok, tillykke med den:) hvor fik du så købt kjolen henne. ??Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nina..fordi jeg købte kjolen 10 minutter efter jeg postede indlægget, så jeg havde ikke brug for råd osv, og så var det nemmest bare at slette det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej line sofie. hvorfor slettede du dit sidste indlæg??Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er også vild med den blog – og skal lave hendes chili con carne i aften, mmmmh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har lige givet hende en stemme – og tilføjet hendes blog som bogmærke. Det ser da for lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelørdag