Ugens top 10

Only you and me in the galaxy

Jeg malede et billede forleden dag til p. Nogen af jer vil sige det er en tro kopi af Ashley G’s knitty knitty og det er jo sådan set også de præcis samme figurer jeg har brugt, jeg synes de er så søde. Men ideen med at de holder et telefonrør hver, teksten og galaxyfarverne er min egen. Så om man skal kalde det at jeg har kopieret billedet eller er blevet inspireret ved jeg ikke, men jeg er i hvertfald ret tilfreds med det. Jeg kan godt lide symbolikken i billedet (i form af tekst, farve og telefonrørene) og jeg er ret tilfreds med måden mine ‘galaxyfarver’ kom til at se ud på. Så alt i alt er jeg tilfreds og det er p også, det er jo hans gave så det er jo vigtigst. Forleden fik jeg en mail (eller en kommentar) om jeg aldrig lavede andet end ‘poul pava lignende tændstiksmænd’ fordi det var lidt passé, og nu vil jeg altså vise jer noget andet. Jeg har faktisk slet ikke noget af det ‘poul pava lignende’ hængende hos mig selv, og selvom jeg selvfølgelig synes det er super flot, så foretrækker jeg altså mere noget anderledes. Nå, det blev en lang smøre for et par billeder.

31 kommentarer

 • Anonymous

  kan bedre lide dit billede end de 'rigtige' ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er utrolig sødt. Er du muligt at købe et magen til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er I dog søde.. 🙂 Jeg har tit lavet mit eget, mit helt eget. Men grunden til jeg tyvstjæler ( 🙂 ) er jo at jeg synes de figurer er så søde, og vil gerne have dem til at hænge i mit hjem, men så synes jeg alligevel ikke helt jeg vil købe dem når nu jeg kan male dem og har en idé :)Glimmerfarven kommer fra 2 af mine negelelakker, en glimmer og en med farve.Jeg skriver mail til jer anonyme snart :)Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes det er fint. Men forstår ikke hvorfor du vælger at tyvstjæle (kopiere) "hovedpersonerne" fra et andet billed.Hvad med at prøve og lave dit helt eget. Det ser ud som om du har styr på en pensel.. Så prøv at male dine egne figurer – ville være mere personligt… Og du ville sikkert klare det fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor henter du din inspiration henne, tænker her på om du evt kender andre bloggere som maler, hjemmesider med inspiration m.m. Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enormt flot maleri! Du er super dygtig.Bukurijehttp://liloemini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et flot billede, enkelt og pænt.. Jeg elsker også selv at male. Jeg er ikke så god, til at male det helt enkle, men det er jo kanon flot! Pynter virkelig i din entre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie 🙂 Jeg maler selv og synes det er en rigtig fed effekt du har fået lavet i dette billede – hvad er det for noget glimmer du har brugt, eller er det en bestemt maling med glimmer i? :-)Kærligst fra Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkeligt flot billede. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dets opbygning, hvilken maling, pensler og teknikker du bruger for at få det til at se så godt ud? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega flot billede, god idé!Håber du vil kigge forbi:www.onmymindnp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line,Jeg har også skrevet til dig på din mail, ang. en bestilling på et maleri – det er efterhånden små 2 uger siden.Har du modtaget min mail? :)Vil du skrive en mail til mig: kamilladm@hotmail.com– Så kan vi se om der er hul igennem den vej (hvis du da ikke har fået min mail)../Kamilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du dygtig til at male:) Det er virkelig flot!!/Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov, og ja, der er glimmer i farverne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har ikke fået nogen mails nej?sidste anonym: Jeg har selv linket til billedet i min tekst, så bare rolig:) Måske er det fordi der trods alt er ændret i hele temaet, farverne og teksten. Ideen er jo en helt anden hvis man kigger på meningen i billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mine: Hvordan kan billedet være personligt??? http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.183557189.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej. Har sendt et par mails til dig angående et maleri, modtager du dem ikke på din mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gud hvor er det bare flot! Det er lige før jeg vil svinge mig op til et 'smukt' ;D Jeg er vild med ideen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kære Line Sofie, jeg synes virkelig du er dygtig til at male, dette billede er virkelig smukt og personligt. Så den ros skal du have. Jeg synes også det kunne være spændende med nogle billeder under din "male proces" som en anden foreslog længere oppe. :-)er det pga lyset eller er der noget glimmerstads i malingen, synes virkelig det ser pænt ud :-)- Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er super fint. ville ønske jeg havde tilsvarende evner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er I søde allesammen, dejligt når man får lidt ros for sine malerier.anonym:Jo det kan da godt være, det vil jeg tænke over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot malet! Jeg har overhovedet ikke forstand på kunst, så jeg har ingen referenceramme mht. din inspiration fra andre kunstnere, så jeg synes bare det er flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig dygtig. 🙂 Og vil bare sige at du er en kæmpe inspiration for os "personal bloggers". 🙂 Håber aldrig du holder op. Kh Liva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dette maleri er smukt :-). og hvad så om du er inspireret af noget andet; det kunne jeg forestille mig, at alle mennesker er;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Super flot! Og hænger pænt hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er virkelig cool og kreativ. glad for der komme lidt af de indlæg, dem nyder jeg virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det da bare et fint og sødt billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor det smukt 🙂 Det vil være rigtig spændende, hvis du ville tage nogle billeder under din "maler-proces"! Jeg maler selv og det ville være så fedt med et sådant indlæg :-)Knus en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er virkelig fint med den ramme – og flot billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det er jo rigtigt:) Der er jo meget forskel på mig og Pava på trods af stilen minder om hinanden, men sådan er der jo mange der maler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er vel fint nok, hvis det er det, du godt kan lide at lave! Folk kan jo bare købe en original Pava, hvis det er det, de helst vil have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens top 10