Oreo Cupcakes

Tanker

Photobucket
Siden fredag hvor jeg postede mit sidste indlæg er det eneste jeg har haft lyst til at lukke min blog. Bare lukke og slukke. Jeg har haft nogle underlige dage og jeg har derfor ikke taget nogen beslutning som jeg måske ville komme til at fortryde. Jeg fik en ret interessant mail i lørdags som jeg lige vil skrive her og så svare på (den har bl.a. fået mig til at tænke lidt over alt det her blogging)

‘Hej Line
Jeg følger din blog hver dag og jeg kan rigtig godt lide dine indlæg. Du virker enormt troværdig og man kan tit sætte sig ind i dine følelser. Men jeg har lige et spørgsmål: Jeg ser dig som værende en af de store blogs (sammen med fierceogfattig, acie, sofiesblog, katrinekrojby, Gina, modemedmere og dem) men det virker altså som om du ikke helt er inde i varmen? Altså lad mig prøve at forklare mig bedre, det virker som om de andre ikke kan lide dig, og du bliver ikke inviteret til alle de ting de gør, og modtager gaver og hænger ud med dem? Er i uvenner? Det er ikke for at lyde ondsskabsfuld, det er bare ren og skær undren. Jeg har skrevet denne mail så du ikke har været nødt til at svare på det på din blog. Jeg håber du vil svare mig. Endnu engang – thumbs up for en god blog.

Først vil jeg starte med at sige at jeg ikke er uvenner med nogen i blogland. Jeg er ikke engang venner med dem (måske lige bortset fra Gina som jeg ser nogen gange og skriver med privat, og det har jeg gjort i over et år nu). Jeg bliver faktisk inviteret til mange arrangementer og jeg får også tilbudt tonsvis af gaver og ting. Jeg takker dog nej 99,9% af gangene. Min blog er jo min dagbog, og jeg er endnu ikke klar til at tjene penge på det. To gange har jeg fået noget og af en eller anden grund får jeg dårlig smag i munden over det – også selvom jeg har skrevet det er en gave. Jeg synes det er skønt at de store bloggere tjener penge og gaver på deres blog, det er jo en masse fede oplevelser og ting man kan få ud af det. Men jeg er ikke så meget til det – endnu i hvertfald. Måske kan det ændre sig, det ved jeg ikke. Jeg ved ikke hvorfor du tror folk er sure på mig? Er der nogen der har givet udtryk for det? Jeg kan ikke se hvordan jeg skulle have trådt på nogens tæer og jeg deltager aldrig i det store debatter som skjult reklame, acie-lukning, bloggerarrangementer (selvom jeg synes det er vigtigt de er der). Jeg hører gerne fra dig hvis du på nogen måde har fået indtryk af at nogen specifikke bloggere er vrede på mig. Jeg har dog svært ved at se hvordan man kan være uvenner når man ikke engang er venner.
Tusind tak for din ros og ærlighed. God dag. Line’
Nå men det var altså en mail som fik mig til at tænke en masse over blogging. Jeg elsker at blogge når jeg har noget på hjerte, men det kan nogle gange godt føles som om der er nogle forventninger til hvor mange gange man skal opdatere og hvilke arrangementer man bør deltage i. Så på en eller anden måde har jeg bare haft mega ondt i maven over min blog på det sidste. Jeg kan ikke forklare det bedre. Det føles bare ikke rigtigt indeni. Min blog er mit hjertebarn og jeg har haft så stor glæde af den fordi det har været mit frirum hvor jeg har kunnet skrive mine tanker ned og vise mine kreative og måske lidt anderledes projekter. Jeg elsker at så mange læsere er kommet til og I er sindssygt gode til at give ros, konstruktiv kritik og bare sprede glæde. Så det er altså ikke pga. jer jeg har det sådan her.
Nå, men jeg ved ikke hvad jeg vil med dette indlæg. Jeg ville måske bare lige forklare hvorfor jeg ikke har opdateret siden fredags. Jeg gør ikke noget forhastet mht bloggen, men jeg følte bare at jeg måtte forklare hvad der sker.

32 kommentarer

 • skipper de indlæg*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ærlig talt ikke lagt mærke til at du ikke deltager i blogevents. – måske er det fordi jeg er ny i alt det her, måske er det fordi jeg oftest skifter de indlæg.En ting ved jeg: blogge som din, er de blogge der fik mig til at starte. De giver et frirum et sted hvor man kan dele lige præcis den del af en selv man vil. – Men for det er det, skal hjertet være med. Jeg ville blive dybt ulykkelig hvis du lukkede din blog på mine vegne, og på dine andre læseres vegne, men jeg er sikker på største delen af dine læsere mig selv inklusiv, ville kunne forstå dit behov for at stoppe med det blogging – i hvert fald bare for en periode.De bedste hilsner Nellie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isis

  Jeg synes virkelig ikke at der er noget mærkeligt i, at du ikke tager til bloggerevents. Og tak for at du ikke gør det! Rapporteringerne der kommer derfra i andre blogs er, efter min mening, ret intetsigende. Jeg har slet ikke opfattet det som om du skulle være uvenner med de andre bloggerinder. De andre blogs er jo også fokuseret på mode allesammen, mens din er, som du siger, mere dagbogsagtig, derfor er det måske også mere naturligt for de andre at tage sammen til events. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan får man billet til blogge-landet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … By the way, jeg synes bestemt ikke, at du skal lukke og slukke.God dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … Hov, jeg springer lige let og elegant over alle de andre kommentarer :)Jeg er meget ny i, hvad du vælger at kalde 'Blogland' – så ny, at jeg kun er 2 dage gammel rent faktisk. Jeg har læst nogle af de mere "kendtes" blog i et stykke tid (længere tid end to dage!), men jeg falder tilbage på din blog. Jeg er så meget mere nede med dig, din ærlighed, tanker og måde at skrive på. Blogging kan sagtens blive for stort – og det med at modtage gratis gaver m.m. er slet heller ikke min stil.Du har lige givet min blog mening. Jeg har ikke kunne se det før nu, tak ;)Hvis du får lyst, så kan du jo kigge forbi http://www.ingenide.blogspot.com- Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er min yndlings af alle dem jeg læser. Du virker så oprigtig og sød. Jeg er helt vild med at du har så meget kreativitet og bolig indretning – jeg får inspiration fra din bolig indretning hele tiden.Så længe du synes det er sjovt, så synes jeg du skal blive ved. Du skal på ingen måde blogge for andres skyld end din egen.Og så er du og P nogle af de smukkeste mennesker jeg længe har set!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ER det dog nogle positive kommentarer, tusind tak for hver og en af dem:)og anonym: Nej jeg har ingen venner, ligesom kia, acie, sofie, og alle de andre der blogger (mere end mig endda) ikke har nogen venner 🙂 haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anonymous – ond kommentar..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes du bruger ALT for meget tid på bloggen. Har du venner udover det? Og jeg giver Løgn ret – det er for meget – bloggerland ha ha ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann

  Hej med dig!Tror jeg har læst alle indlæggene i din blog.. og hvert indlæg er lige inspirerende! Det er pragtfuld at se og læse noget, der kommer fra hjertet. Når penge kommer ind i spillet, så bliver det pludselig et krav, at du skal skrive indlæg, og hvor tit de kommer, og så vrimler det med irriterende konkurrencer og reklamer – og det tvivler jeg i den grad ikke på, vil gå ud over både din og læserens fornøjelse! Mist ikke din fortrolighed og ægtehed! Og husk, at du laver bloggen for din egen skyld, og ikke andres! Hav det rigtig godt, og held og lykke med alting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver virkelig tit inspireret af din blog. .også bare når du skriver om dine følelser og hverdag.Jeg behøver ikke alt det der "Dagens outfit" M.M. Det er fint nok med at lave det til en online Dagbog, det kan jeg utrolig godt lide, for du kommer med nogle ret spændende konklusioner og tager nogle interessante emne op. -Jeg elsker også at du viser os din kreative side frem, med digitalebilleder, malerier, videoer og hvad du ellers laver. -Så hold en pause, og opdater din blog når du har noget på hjertet og så glem lidt dine læsere og fokuser mere på det du vil have din blog skal indholde. . Jeg har selv en blog, og der er da mange dage, hvor jeg ikke føler mig inspireret nok til at opdatere min blog. .Og så bliver der bare ikke opdateret. Og så er der andre dage hvor jeg ikke kan holde op. . Jeg føler ikke at jeg skal opdatere den hver dag. . Og hvis jeg har tid og lyst til at vise mine outfit's frem, så kan jeg da godt sætte et dagens ind. . Men det sker sjælendt, så hvis læserne ikke kan lide det, jamen så kan de jo bare lade være med at følge med. . En blog må ikke overtage ens liv. . En blog, synes jeg, skal inspirere andre mennesker, om det så er om mode, film, musik, kunst.. you name it. . For mig er min blog en fritidsinteresse og ikke et arbejde. .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Som mange andre, vil jeg gerne bakke dig op!Jeg synes det er rart at se så meget kreativitet på din blog – videoer, billeder, opskrifter, søndagshygge.. Det her er den eneste blog jeg læser – har ikke søgt på andre, for synes din er helt som den skal være. Man får lidt inspiration til selv at prøve at fotografere, skille sig ud, male, lave kager (som jeg ren faktisk har drømt om).. Så jeg er faktisk lidt ligeglad om du får en gave hist og her, bare hjertet stadig er med, og du kan stå inde for de ting du får gaver fra! Alt i alt, så synes jeg bare det er tip-top med din blog, fordi det er DIN blog, uden al muligt upersonligt!Må man sige TAK?- Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Løgn – What?! Bloggerland er et helt almindeligt gængst udtryk, der bl.a. bruges af bloggere, forskere og folk, der interesserer sig for sociale medier. Det er et udtryk, der bruges om alle slags blogge – Så tag lige en chill-pill dér.Og det ER faktisk befriende med folk som Line-Sofie i BLOGGER-LAND!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg holder oprigtigt talt rigtig meget af din blog! Og jeg ser ikke din blog som en modeblog, men som en livstils blog. Du er meget inspirerende og personlig, og aldedes anderledes. Modeblogs eks. og inkl. personlige tanker er ofte delvist overfladiske, men jeg synes at du er rigtig god til bare at være dig, opdatere når du har lyst, om det du har lyst. Jeg ville aldrig sammenligne dig med andre i blogland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Løgn

  Fuck nu af med det der bloggerland (kia's kommentar).. Det er så frastødende. I får det til at lyde som en loge i er blevet særligt udvalgt til. Nej tak. I er ikke andet end helt normale mennesker med et stort behov for selveksponering. Jeg hader, hvordan det er, bloggerne der skal styre den Københavnske mode og alt hvad den følger med sig. Det hele er reklame og forretning for butikkerne, og de udnytter jer groft. Jeg synes, at det er direkte klamt, at der bliver spurgt ind til Line-Sofie, om hun er uvenner med dem.. Det er jo ikke et afsnit af the City som "blogland" skal forestille. At du vælger ikke at blande dig i de der events er rart og befriende og viser, at du formår ikke at sælge ud af dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er skide sød!hihi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  Hej Line.Det er altid rart at tage en pause fra de andre mode blogge, og skifte og over til din dagbog, som du selv kalder det. Det er som at slå op i en bog, og jeg sætter mig altid godt tilrette når jeg læser på "Mi Confesión"!Jeg synes at du skal gøre som det passer dig.Du skal ikke føle dig tvunget til at blogge for så bliver det både kedeligt for os og for dig.Har du brug for en pause , ja så skal du da tage dig en pause og tænke lidt over tingende. Men uanset hvad du gør venter vi spændt på dig på den anden side! Mange varme hilsner fra K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er en rigtig fin blog du har – gør som du har lyst til og lad være med at tænke på hvad andre synes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line SofieDin blog er alt det de andre blogs ikke er; personlig, fuld af liv og glæde til livet, kærlighed, problemer, studie, kreativitet og 100 andre ting. Jeg relaterer mig selv i dine eftertænksomme indlæg og bliver inspireret af mange af de ting du gør. Fortsæt endelig. Modeblogs er der nok af – hvor mange gange gider man lige høre om DANSK-event/Wella-Braun event/osv.. Sådanne events gør bare alle de blogs ens – kan sgu ikke kende forskel. Bliv ved med at skille dig ud, det er fedt!Mia Luise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Noget af det fantastisk dejlige ved din blog Line Sofie, er at indlæggende ikke kommer i en lin strøm og hele tiden, men at de kommer med jævne mellemrum og er lige fra hjertet, det gør bare at man bliver helt igennem glad på en anden måde, når du så har lavet et lille indlæg til os! Tak for en super hyggelig og personlig blog som bestemt er værdsat herfra .. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOUISE

  Puha, jeg sad gennem hele dette indlæg og håbede, at der ikke kom en "nu lukker jeg ned" sætning! :)for jeg har fulgt med lige fra starten, og det har alle dage været befriende og inspirerende at læse om dit liv. Jeg elsker dit lille univers med alt hvad der indebærer og ikke indebærer. Jeg elsker at høre om dit kærlighedsliv med P, det er så livsbekræftende og får mig til at drømme. Jeg elsker også at høre om dine studier og dit hverdagsliv, se madbilleder/opskrifter og lejlighedsbilleder.Uden at lyde for klam, synes jeg, at din blog er lige som den skal være, og jeg synes, at du skal blogge når du føler for det, og ikke føle dig presset/forpligtiget til noget. Vi læsere er så priviligerede at få lov til at læse med, og vi betaler ikke for noget – så vi bør ikke kræve noget. så TAK fordi du gør som du gør, Line Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skal man dog begynde..?Din blog er superfed. Selvom du lavede dine indlæg i 2008 eller 2009 er de stadig sjove og læse. din blog er også rigtig fed fordi den handler om din hverdag og ikke (lige) så meget mode som fx Fierce og fattig gør og jeg synes det er godt at alle blogs ikke er ens. Det er også dit eget valg hvornår du vil opdatere den. Hvis du ikke har lyst til at opdatere den een dag så lad være. hvis folk ikke kan forstå at man skal opdatere fordi man har lyst og ikke fordi man "skal" så er det altså deres eget problem. jeg opdatere heller ikke min blog hver dag for nogen gange har man bare ikke noget interessant at skrive og sådan er det. jeg håber virkelig ikke du dropper din blog for man kommer altid i godt humør af at læse den, men det er dit helt eget valg, og kun Dit.Ps. bare fordi man er blogger behøves man jo ikke gå til arrangementer eller modtage gratis ting. Det står jo ikke nogen steder :-)Benedicte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Du har den smukkeste og by far den mest inspirerende blog her i lille DK. Smukke billeder og kreativitet. Men hjertet skal være med – altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym:ja du har ret. Det var nu ikke for at skabe en masse debat, blot for at forklare den mail jeg har fået, og måske få nogle svar 🙂 Men tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia:tusinde tak:) Jeg havde nu heller ikke regnet med noget som helst fra dig:)Og jeg er glad for du lige skriver, man kan jo blive helt i tvivl når man modtager sådan en mail:)Anonym:Mange tak. Jeg ved nu ikke om det som sådan er en 'pause', men du har ret. Jeg skal jo kun skrive noget når jeg føler for det:) – mange tak for ros.Emma:Mange tak, det er jeg glad for at høre. Det var nu ikke for at starte en stor debat om alt muligt, men bare mine tanker jeg måtte skrive. Det er jo ikke sådan at jeg altid føler sådan med bloggen, det har bare været de sidste par dage.Rikke'MHvor dejligt at høre, det er jeg rigtig glad for. Det var dog en sød kommentar. Jeg ved nu heller ikke helt hvorfor den mail blev skrevet, eller hvem der gjorde det. Der er aldrig nogen bloggere der har givet udtryk for at de er vrede på mig, men derfor kan man jo godt lige tænke over det en ekstra gang.a:Nej det er ikke en uforståelig kommentar – at all. Jeg forstår godt hvad du mener, og jeg er sindssygt glad for din feedback og store ros. Det betyder altså rigtig meget når folk siger sådan noget. Som sagt er det jo 'bare' min dagbog, men nu er der så mange læsere så derfor er det skønt med sådanne kommentarer. Jeg regner da bestemt med at blive ved, men nogen gange kan man godt få lidt kvalme over det på en måde:) Så er det jo bare at tage et lille 'pusterum'. Mange tak endnu engang for den fine kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis du ikke har det godt med bloggen skal du ikke gøre det mere, du har før haft det oppe og vende og endda taget en pause.. jeg vil jo allerhelst læse indlæg hvor du er super inspireret og har lyst til at fortælle noget. Tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  hej. hvordan jeg skal starte, ved jeg ikke helt, og hvad jeg egentlig vil sige er også mig selv uklart. men jeg ved, at jeg håber, at jeg kan sige nogle ord, der kan få dig til at fortsætte. det er virkelig befriende at kunne følge dig, din blog, dit liv, dine kreative påfund og din stil. nej, du er ikke som de andre bloggere – og gudsketakoglov for det! hvad man må forstå er, at du jo ikke er en modeblogger, hvilket jeg tror mange har svært ved, da der i dag bliver trukket overdrevne lighedstegn mellem blogging og modeblogging. jeg tror, at mange ikke forstår, at modeblogging blot er en underkategori af blogging, og at dette ikke medfører, at selvom man af og til viser et outfit eller en ny jakke rider man modebloggerbølgen.jeg håber, at dine læsere vil se din blog i det perspektiv den skal ses i – for det er klart, at du får ondt i maven, når dit arbejde sættes i en kategori, den egentlig ikke er 'berettiget' til at blive dømt i. jeg synes, at din blog er fantastisk. den er personlig, æstetisk og det friske pust bloggerverden har brug for. jeg synes det er fantastisk at opleve, at nogen er i stand til at udtrykke personlighed og ikke blot personlig stil – for det er netop det du gør. og så til helvede med bloggerarrangementer og gratis ting. vi er nogen, der faktisk sætter stor pris på, at det netop ikke er en del af din blog, da det i hvert fald hænger undertegnede ud af halsen. jeg ved godt, at det måske er en uforståelig og overdrevet ordstrøm jeg kommer med, men jeg håber virkelig, at du vil fortsætte, for hold kæft du bidrager med noget, og jeg tror netop at din blog er med til at tilføre bloggerverden variation og perspektiv. for der er visse læsere, der ikke interesserer sig for modeblogging, men blot for personlig hverdagsblogging om studier, indretning og personlige overvejelser – sådan én er jeg i hvert fald. tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din er blog er min yndlings, og altid den første jeg tjekker for opdateringer. Hvis jeg keder mig, kan jeg godt sommetider finde på at gå igennem flere af dine gamle indlæg. Jeg finder dig så inspirerende, og der er altså bare et eller andet over din blog, som ingen andre har. Det er fantastisk.Hvis du har det, som du har, så tag en lille pause, som du jo også har gjort før. Man skal jo ikke føle sig tvunget til at blogge eller opdatere – det skal være noget, man har lyst til, ellers er det jo ikke sjovt for DIG længere. Og det er jo det vigtigste, da det er din interesse der driver bloggen. Ang. den mail der, well. Din blog er jo ikke udelukkende en modeblog, den består af så mange forskellige ting. Så selvfølgelig tager du ikke til lige så mange events som de andre, osv. Men det synes jeg nu ikke er en mangel. Og jeg tror nu ikke, der er nogen af de store blogs, som har noget imod dig. Halvdelen af dem, har jo din under links osv. 🙂 Din blog er jo elskelig – og det ved jeg, de fleste andre bloggere derude er enige i. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er personligt ret vild med, at din blog ikke er fyldt med bloggerevents. Det er meget mere spændende at læse om, hvordan du har det, hvad du tænker på og bruger tid på og godt kan lide. Hvis du ikke har lyst til at blogge, skal du ikke blogge. Det er jo ikke noget, du er forpligtet til overhovedet, og alle os som læser med er bare heldige at få lov være med til dit liv, indtil du ikke har lyst til at have os med længere. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker din blog og følger den hver dag. Jeg kam godt forstå hvad du mener med de følelser du får, ondt i maven i forhold til bloggen. Jeg sys du skal fortsætte med at gøre som du gør: gøre hvad du vil. Hvis du ærlig talt ik har det godt med at blogge nu, tag en pause. Du ska ikke leve op til nogle forventninger, du blogger som du gør og selv vil. (som du i øvrigt hele tiden har gjort). Btw sys jeg os det fuldstændigt ligegyldigt om du venner med andre bloggeren.. Du har bloggen for din egen skyld og ingen andres. Jeg sys du skal ta en pause, vende tilbag når du føler for det 🙂 og hvis de dårlige følelser omkring bloggen er væk, kom tilbage og gør alle dine læsere glade :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Line Sofie,Du ved hvordan jeg har det med dig.. :)Jeg er godt klar over, at den mail er skrevet med de bedste hensigter fra personen, men sådan noget dér bringer desværre ikke det bedste med sig.Vi kan jo ikke alle sammen være ens og jeg synes at det er VIRKELIG befriende at der findes en som dig her i bloggerland.DB,Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo Cupcakes