Outfits gennem tiden

Oreo Cupcakes

Efter mange lækre og lokkende billeder jeg har set på nettet tænkte jeg at i dag skulle være dagen hvor jeg ville give mig i kast med at bage oreo cupcakes. Jeg har derfor lavet en udførlig opskrift til jer med billeder undervejs. De smager ABSURD GODT, det er nogen af de bedste cupcakes jeg har smagt, mmh. Det er en helt vild nem opskrift, og relativ hurtig også. Så her får I den.

Til ca. 17 store cupcakes skal I bruge:
– 4,5 dl sukker
– 4,5 dl mel
– 2 dl mørk kakao
– 3 tsk bagepulver
– 2 æg
– 2,5 dl mælk
– 1 dl olie (vegetabilsk)
– 2 tsk vanillepulver
– 1 dl kogt vand
– 2 ruller oreos

Image Hosted by ImageShack.us

1. Varm ovnen til 170-180 grader. Put muffinforme i en muffinformplade (?) og put den ene halvdel af en oreo i formen med cremesiden opad.

Image Hosted by ImageShack.us

2. Rør mel, kakao og bagepulver sammen i én skål

Image Hosted by ImageShack.us

3. Bland sukker, æg, mælk, olie og vanille i en anden skål. Rør sammen indtil det er godt blandet.

Image Hosted by ImageShack.us

4. Tilsæt melblandingen og rør på mellem hastighed i 2-3 minutter.

Image Hosted by ImageShack.us

5. Rør herefter det kogende vand i (blandingen bliver nu meget flydende). Hæld herefter dejen i formene ca 3/4 fyldt. Bag i ovnen ca. 25 minutter. Lad dem køle helt af efter.
Image Hosted by ImageShack.us
Frosting: Jeg lavede den lidt på gefühl så alle mål er ca. mål, men smag jer frem. 2 spsk smør, 1 pakke flormelis (450g), 0,5 dl varmt vand og 3 tsk vanillesukker røres grundigt sammen.

Image Hosted by ImageShack.us

Herefter tilsættes knuste oreos (den anden halvdel af dem I skilte ad til muffinformene + nogle flere). Vendes i dejen efter hvor meget man vil have.

Image Hosted by ImageShack.us

Når kagerne er helt kolde puttes frosting på. Pynt evt med halve oreos til sidst.

Image Hosted by ImageShack.us

Så er der serveret. Server evt. med en kop kaffe eller et glas iskold mælk, mmh.

41 kommentarer

 • laver dem i dag for tredje gang:)http://fashionsthenewblack.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mine mislykkedes, æw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da hæft, hvor ser de dejlige ud, bliver helt lækkersulten!:Ddet må jeg prøve!(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er en pakke flormelis ikke i overkanten? :-)Kh. Amaliewww.danishfashionblogger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jaa de er så såå lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  <3 <3 <3 Love to these cupcakes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej AlleDet er VERDENS bedste kager – så bare kom igang:)De skal som skrevet bages på 170-180 grader i alm ovn.Held&lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hey – skal til at bage dem i aften, så ville høre hvor mangegrader skal de bages på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums de er lækre. Har lige bagt halv portion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De må da snarest afprøves, alt for længe siden jeg har lavet cupcakes. Og Fakta stikker alligevel store mængder af Oreo's op i mit fjæs hver gang jeg handler i disse dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fine boks fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, dem skal jeg da prøve at lave! Fed fremgangsmåde med flotte billeder, selvom de bare er af dej;)/Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie Har lige bagt dem og taget den første bid ! De smager ubeskriveligt ! 🙂 i lang tid har jeg gået med tanken om at lave Oreo Cupcakes da jeg smagte en i sverige ! men jeg kunne kun finde opskrifter på engelske ( med de engelske mål ) så fik jeg nogle lunde regnet dem om og var næsten klar til at bage ! men da efter jeg havde regnet opskriften om ! postede du dette indlæg ! og jeg må lige sige du redede min cupcake ! ( og Mig 😀 ) så da jeg lavede dem idag lavede jeg opskriften halvt din og halvt den jeg fandt ! 🙂 Skøn blog ! – Kimberly B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh.. Must try! De ser virkelig gode ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • p.s. til Anonym der skrev "Fin opskrift – dog er frostingen virkelig mislykkedes her – 1,5 dl vand gav en meget meget tynd omgang, selv efter hele 2 (!?) pakker floemelis 🙁 Øv altså. " opdagede lige at du skrev du havde puttet 1,5 dl. vand i , så kan jeg godt forstå det blev tyndt , der skal nemlig kun en halv i ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de ser virkelig fantastiske flotte ud ! dem skal jeg da lige prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Line!Hvor langtid tog det dig, ca. at lave dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm, lavede dem i weekenden, og det er da både den nemmeste og lækreste opskrift! 🙂 Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal lave virkelig mange cupcakes til på fredag men skal allerede lave dem torsdag aften :)jeg ville høre om man godt kan putte frosting på om torsdagen selvom de først skal spises fredag eller om man skal putte det på lige inden servering, har nemlig aldrig prøvet sådan noget med frosting før, men synes det ser helt uimodståeligt godt ud :)kan man opbevare dem i køleskab uden at ødelægge frostingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der med at putte muffinformene i en muffinformsplade – hvis ikke man gør det sker der tit det, at papirmuffinformens rynker ligesom "flader ud" så kagen bliver fladere. :)Til dem, der har fået en meget flydende glasur: Jeg laver den men 1/2- 1 pakke usaltet smør og så lunken vand og ikke varm vand (da smøren ellers smelter) – så bliver frostingen mere stiv. Og en hel pakke flormelis også, selvfølgelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohh, det er jo rigtigt rigtigt fint. Totalt hyggeligt at de bliver så søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de skal jeg lage til min kjæreste! han elsker oreos! 😉 takk for oppskriften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  tror vidst nok lige jeg gemmer den opsprift og laver den selv snarest muligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kunne godt tænke mig at høre hvor du har den fine pinke cupcake æske fra :O ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg brugte ca. 1 dl. vand og ca. 450 g flormelis og det var fint. Ikke super tykt, det flød lidt ud, men smagen var god. Dog ser dine noooooget bedre ud end mine, i hvert fald flottere pyntet :-)Men tak for opskriften – skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser så lækre ud. Dem må jeg prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser aaaalt for lækkert ud! tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg havde samme problem som anonym med min frosting, men så blev det bare glasuragtigt 🙂 Hvordan skal konsistensen være af det der frosting? :)Tak for en lækker opskrift !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op? Ja måske jeg har skrevet forkert, som sagt gjorde jeg det lidt som jeg følte. 🙂 Jeg håber dog den kunne spises alligevel:)tak til jer andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fin opskrift – dog er frostingen virkelig mislykkedes her – 1,5 dl vand gav en meget meget tynd omgang, selv efter hele 2 (!?) pakker floemelis 🙁 Øv altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser rigtig lækre ud! Jeg elsker Oreo's!Denne opskrift kan helt sikkert også anbefales:http://www.sarahskager.dk/oreo-cupcakes/Jeg lavede dem til min kærestes fødselsdag, og dem ligger der billeder af på vores blog. Kig gerne forbi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nam nam nam. De bliver min næste overspringshandling, når jeg ikke orker mere kommunikationsopgave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor ser de lækre ud. Jeg bagte også muffins/cupcakes igår, men de blev knap så lækre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice! De ser virkelig gode ud. Skal helt sikkert afprøve opskriften på et tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhm, hvor ser de altså bare gode ud!!! Tak for opskriften… det MÅ jeg prøve en dag…og tak for en dejlig blog 🙂 Knus maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For pokker de ser lækre ud. Må ærligt indrømme jeg ikke har smagt de dersens Oreo kiks, men jeg får da helt lyst til at smage dem når alle kun taler om hvor lækre de er.Mvh. Michelle-Mariewww.miss-michellemarie-blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser virkelig godt ud. um

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UH de ser jo helt fantastiske ud, dem må jeg prøve af meget snart. Så lige at Acie efterlyste en opskrift på cupcakes – and here it is 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Det MÅ jeg prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt at du lige i dag poster den opskrift :)Fik serveret dem af fransklæreren, da hun for en gang skyld havde medlidenhed med os.-Og der var nok ikke noget der kunnet have hjulpet bedre end de cupcakes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fine 🙂 Jeg var på en cupcake cafe i Berlin her i sommer, hvor jeg netop fik en Oreo cupcake, så jeg tager dig på dit ord, når du siger at de er gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits gennem tiden