Tanker

Laser tattoo removal // BILLEDER


På fredag har jeg min 3. tid til laserbehandling på mine 2 tatoveringer. Det går fremad nu. Jeg ved godt det ikke er de to bedste billeder af min diamant, men der kan I da se at den er blevet helt grå, grumset og hullet fordi den er ved at forsvinde. Sådan ser min ‘fragile’ på håndledet også ud. Jeg er nu ikke længere så nervøs for behandlingerne, men jeg hader hader hader de efterfølgende 3 dage hvor man skal have forbinding på og det klør og irriterer. Men når de dage er overstået er det egentlig bare at smøre sig til næste gang. I kan læse alle mine tatoveringsindlæg ved at klikke på ‘fjernelse af mine to tatoveringer’ – tagget nederst i indlægget. Måske nogen af jer lige er kommet til og vil læse om det. Og I må endelig stille spørgsmål hvis der er noget I vil vide. Jeg vil spørge lasermanden næste gang om jeg ikke må få de før, under, efter billeder han tager når han er færdigt. Så kan I se billeder af hele forløbet i samme lys hver gang og sådan. Og så kan jeg ikke advare nok: Tænk jer godt om inden I får lavet en tatoveringen. Det er SÅ dyrt og besværligt at komme af med dem igen, så tænk tænk tænk over det grundigt inden I tager en beslutning.

9 kommentarer

 • Hej Lotte..jeg kommer snart med ny update omkring det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey.Regner også selv med at skal have fjernet en på den sammen klinik du bruger. Er bare lidt nervøs for om resultatet bliver godt. Kan du se nogle fremskridt her efter din 3 gang??I øvrigt også tak fra mig, fordi du deler dine erfaringer:-)Knus fra Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg ikke fulgt med i din blog så længe, så er derfor ret nysgerrig efter hvad den anden forestiller. Har selv to, og håber aldrig jeg fortryder dem så jeg vil have dem fjernet. Men det må tiden jo vise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad koster en behandling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • puh, kan godt forestille mig hvor trivielt og besværligt det må være! men virkelig fedt at du fortæller åbent om forløbet – tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville også få den fjernet over den grund.. for det er jo ikke rat at hele tiden blive mindet på noget dårligt når man kigger på ens krop ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Og så spytter jeg lige et spørgsmål ud, velvidende at det sikkert er alt alt for personligt, men man ér vel nysgerrig og man kunne jo være heldig, at du ville svare på det…Hvad er det for nogle minder der gør, at du ikke kan holde dem ud og får det dårligt indeni?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er den 🙂 Jeg har som sådan ikke noget imod selve tatoveringen, det er mindet bag dem jeg ikke kan holde ud. Så hver gang jeg kigger på den får jeg det dårligt indeni 🙂 Så nu skal de væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er nu ellers lidt sød (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker