Studiestart

Jeg er verdens heldigste faster

For jeg må have verdens smukkeste lille niece. Hun er så smuk og sød og glad hele tiden. Og så dufter hun stadig af majskolber og varm mælk. Mmmh det er altså svært ikke at blive skruk når man har holdt hende, badet hende, smurt hende ind og leget med hende. Jeg drømte forleden at Ida fødte en smuk lille datter og jeg fødte et lille stykke hitlerlegetøj af en dreng, han kunne hverken krammes eller nusses fordi han var lavet af plastik og så havde han et creepy lille overskæg over hans små lede plastiklæber. Det var så svært at holde af ham. Og det var så svært ikke at være misundelig når Ida og hendes kæreste sad med deres smukke lille velskabte pige med store blå øjne. Nå, men det var virkelig dejligt at vågne op og opdage at man ikke havde et lille stykke hitlerlegetøj liggende i en vugge ved siden af sengen. Det er lykkes min storebror at få en smuk velskabt pige, så mon ikke jeg kan få en smuk baby også? Jeg håber i hvertfald at han eller hun bliver ligeså glad og dejlig som min niece.

8 kommentarer

 • Isis

  Sødeste i lang tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor er hun da bare for dejlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikke en vidunderlig pige. Jeg blev selv faster for første gang for fire år siden, og det var en helt ubeskrivelig oplevelse! Var ellers ikke fan af børn tidligere – men nu overvejer jeg da, om min storebror skal lave en til mig også. Ha ha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sikkert på du nok skal få en smuk baby en gang, nu du selv er så køn :-)-og ja, hun er godt nok en klasse for sig selv, virkelig nogle smukke øjne hun har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En virkelig køn baby er hun 🙂 Og det skal du nok også få hahaha . Lidt skræmmende drøm må jeg sige!/Linelineoestergaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, hvor er hun sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt at du definerer baby-duften som majskolber og varm mælk .. Det er svært at sætte ord på den duft, men den er bare så "tryg" den duft. ;-)Hun er vel nok en smuk lille pige!Kan godt forstå du er stolt. :-)S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de øjne dér! Hun er smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiestart