Toy Story 3

Ugens udfordring

Som Katrine, Sofie og mange andre bloggere gør det, vil jeg også begynde på ugens udfordring. En uge er nem og overskuelig og det er sjovt at dele med Jer. Så denne uges udfordring for mig er at jeg skal træne hver dag, hele ugen, også i weekenden. I dag har jeg ikke fået trænet og derfor skal jeg altså lige træne mandag i næste uge også før der er gået en hel uge. Så næste mandag aften vil jeg opdatere på projektet. Når jeg siger træne hver dag er det altså i fitnesscenteret, minimum en time pr. gang. Hvis jeg er mega øm en af dagene træner jeg selvfølgelig bare pulstræning eller andre muskelgrupper så mine muskler kan nå at restituere. Jeg glæder mig til at se hvordan det går, og måske man bliver bidt af det. Jeg har altså tid en time om dagen til fitness om det så er morgen eller aften så det skal bare klares. Nå men i morgen går det altså igang og hvis I har lyst kan I jo være med. Jeg skriver igen mandag hvordan det er gået. Godnat.

10 kommentarer

 • Anonymous

  – Anonymous:Hvis man er elitesportsudøver, træner man 10-14 gange om ugen, men det er også under skarp overvågning med masser af søvn, og helt rigtig kost. Hvis du ikke lader musklen hvile, kommer der fortsat slitage på musklen, og det kan give varige skader. Så sorry, intet sundt i at træne 10 gange om ugen – det er bare ren fantasime. Muskler skal have 36-48 timer til at restituere i. Hvis du er i god form (rigtig god form) kan du nøjes med 24 timer. Hvis du absolut skal træne hver dag, så skal du spise rigtig meget proteinrig kost, og selvfølgelig også få fyldt dit glykogendepot op. Men det er hvertfald ikke sundt. Måske det var bedre at forlænge til en måned, og så træne hver anden dag – det tror jeg giver pote 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige en kommentar til Cajas kommentar (:- Jeg har selv trænet 10 gange om ugen, det vil altså sige flere dage med træning 2 gange om dagen. Jeg var selvfølgelig også i pisse god form, men selvom man ikke skulle være det, så kan det godt lade sig gøre at træne hver dag, uden man smadrer sin krop af det 🙂 .. Specielt hvis det er varieret træning.Ellers synes jeg det er en super god idé med ugens udfordring – uanset hvem der fik ideen først 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uh, lige præcis den udfordring, jeg har forsøgt at give mig selv i måneder nu, men det er desværre kun blevet til ca. 3 gange om ugen too bad. Måske man skulle springe med på den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej en god ide !! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare pas på, søde Line-Sofie. Man siger, at det er sundest at træne hver anden dag, så éns muskler kan komme sig 🙂 ellers fed udfordring! – Caja, cajasays.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er en super idé, det der med ugens udfordring, nogle ting ville måske bare give mere mening, hvis det var over en længere tidsperiode, fx en måned? Eller er det kun for mit vedkommende, at det så ville have større indvirkning på min krop? :)Desuden, super god udfordring. Jeg er selv hoppe på projektet med daglig motion fra i går af. Jeg tager så bare og laver forskellige aktiviteter, så det ikke bliver for ensformigt for mig (for så ved jeg, at jeg hurtigt giver fortabt!). Mit skema ser således ud: Mandag: 1 times spinning på hold, tirsdag: Udendørs motion (dvs. løb m. muskelaktiviteter på udendørs redskaber så som bænke, sten m.m.), onsdag: Svømning, torsdag: Motionscenter, fredag: cykling/rulleskøjteløb, lørdag: Frit valg, søndag: Fri eller svømmehal, alt efter hvad jeg orker. Jeg synes selv, at mit program er ret godt gennemtænkt. Og nu vil jeg prøve at få mine forældre med på noget af det, for de kunne godt trænge. :)Desuden har jeg lige trænet 40 min på wii'er, hvorefter den sagde, at jeg skulle holde pause og drikke en masse vand. 😀 Det vil jeg så gøre.. Derudover vil jeg forsøge mig med andre udfordringer for mig selv, bl.a. det med at spise sundere. Jeg har nemlig nogle håndtag hist og her, jeg gerne vil have lavet om til vaskebræt og muskler, haha.. Venlige pust fra Camilla og held og lykke du! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh Joe sikke med brok. Helt ærligt. Så lad være at læse med eller kom med et konkret forslag til noget andet.Line gør det til sit eget som altid. De andre blog har haft helt andre udfordringer som mest omhandlede mad – og mavebøjninger så vidt jeg husker. Vi andre læsere syntes at det er fedt at hun laver ugens udfordring og elsker at følge hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena:Det vil jeg lige kigge på, det er jo spændende at følge med i:)joe:Nej jeg er jo så dårlig til at få mine egne ideer her på bloggen, jeg laver faktisk aldrig noget jeg selv har fundet på jo! Alt er tyvstjålet fra andre blogs 🙂 ahhaah.. Så original en idé er 'ugens udfordring' altså heller ikke. Du behøver jo ikke at følge den kan man sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joe, The Plummer

  Ja, for man skulle jo nødigt finde på sit eget, og lade andres ideer være i fred! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super udfordring 🙂 Jeg ved ikke om du har set, at jeg også viser hvor meget jeg får trænet nu, på min blog. har jo lige 4 måneder der skal trænes op igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toy Story 3