Nupo

Hva' filmer du med?

De sidste mange dage er jeg blevet spurgt hvad jeg filmer med, og det er jo forståeligt eftersom jeg har vist et par film på det sidste. Det er sådan at P og jeg har købt et canon eos 550d som kan filme i full HD og som jo har samme kvalitet som man tager billeder med. Han skal bruge det når han i fremtiden skal lave film og projekter og jeg bruger det som kamera, det tager sindssyge billeder. Vi er blevet helt vilde med at lave små film og projekter, så her de sidste par dage har jeg lavet et lille filmprojekt som jeg ville vise alle jer. Så filmen ovenover er lavet, klippet og redigeret af mig med et canon eos 550d og helt almindeligt iMovieprogram på mac. Husk lyd.

   

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupo