Sunde muffins

Sort mops

Det er min beslutning – jeg vil have en sort lille mops. Hvis den lille gut på billedet ovenover flytter hjem til mig vil jeg være lykkelig, men ja, det koster penge, mange penge. Så nu går jeg igang med at spare op, og så har jeg også endnu længere tid til at tænke over det (selvom jeg ikke er spor i tvivl). Hvis der er nogen af jer der kender nogen der snart skal have eller lige har fået et kuld sorte mopsehvalpe så må I meget gerne kontakte mig. Og så til noget helt andet, jeg er simpelthen så nervøs for i morgen, når jeg skal have fjernet min tatovering med laser gisp! Jeg har haft mareridt om det de sidste 3 nætter så det har sikkert ikke gjort det meget nemmere for mig. Men jeg glæder mig samtidig også rigtig meget til de er væk, nu har jeg taget beslutningen og så er det sådan det bliver. Det nytter ikke noget at gå i flere år og håbe på man en dag bliver glad for sine tatoveringer – for det gør man ikke. Nå det var lidt et blandet indlæg, men altså, mopsen er klart min store ønsketing for tiden. Og I må som sagt meget gerne skrive hvis I kender nogen der har eller skal have hvalpe snart.

40 kommentarer

 • Jeg faldt over det her billede og kom til at tænke på dig :)http://4.bp.blogspot.com/_MdpxMbNF58o/SyAB9jC3XuI/AAAAAAAABq8/zpMhMWSDhwg/s640/tumblr_ku0mv8xEZS1qzyrwvo1_500.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er ny læser – og jeg kunne utrolig godt tænke mig at vide hvad du hedder på trendsales? For kan ikke finde detMVH. Maria 🙂 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan da kun elske den hund? 🙂 den er da bare for sød….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mopser er super skønne. Jeg har selv to (en i fawn og en i sort), endtil viedere har de ikke haft de store helbredsproblemer :-)Jeg kan helt klart anbefale, kennel danita 🙂 du kan bare søge i google, så sku' den gerne komme frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  DRU er ikke lige så godt som DKK, da DKK er Dansk Kennel Klub og er godkendt. Jeg har også hørt at mops har en masse indavlede skavanker. De er dog de mest fantastisk søde og trofaste hunde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg elsker mopser overalt på jorden ! de er så utrolige søde (og dyrer!) (: har også selv sagt når jeg engang flytter hjemme fra så SKAL SKAL SKAL jeg have sådan en søød sag,jeg snakkede med en dame der havde de to mest sødeste mopser, og hun havde købt sine i Mors og kunne kræftig anbefale det (; desværre kan jeg ikk præcis huske hvor hun sagde hun havde købt dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan få sorte hvalpe hér :)http://www.dba.dk/mops-hvalpe-5-uger-sort/id-66530083/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eeeeeeeeeee. oh my gosh that little pup is so cute.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min venindes storesøster har en mops, den er virkelig sød. Mopser elsker at putte og kæle, det er helt vildt. Troede egentlig først det bare var hendes hund, men har siden hen fået afvide at de generalt er sådan 🙂 og ligger på din mave og sover om natten.. rigtig putte dyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa Linejeg vil også give dig et råd angående mops :)disse hunde er en af de sødeste hunderacer som findes, helt enestående men det er også nogle af de dyreste at vedligeholde hvis man kan sige det. Mops er den hunderace som har flest vejrtrækningsproblemer med deres små næser, så det betyder at du garanteret kommer til at give et par ekstra tusser til dyrlægen. Selv kender jeg ingen som har haft en problemfri mops desværredog er de virkelig kære, men jeg synes bare du skal skænke det en tanke især fordi du er studerende :)kh. Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja de er helt fantastiske de smp mops.Jeg vil lige givet dig et råd, når du nu vil købe hund, KØB EN MED STAMTAVLE, fra dansk kennel klub, der er tit skavanker med hunde uden + du også er garanteret at der ikke er noget galt med hunde når du køber den.Det er billigere i længden, da mops ofte har vejrtrækningproblemer.Hilsen Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt op nogle øjne den har! man bliver jo helt forelsket :D/Malene – http://www.yummyashell.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min kæreste og jeg overvejer også en mops :)han er til de lyse mens jeg så gerne vil have en sort :phttp://emiliemode.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejligt med alle de kommentarer :)Sille: ååårh hvor er den sød!Simone: Ja, mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super skøn race!! Har selv 1 lille mopse pige, snart 2!! :pMen husk nu, at der skal være DRU stamtavle på, så er du garanteret at den er sund og rask, det er du ikke ved de andre stamtavler !! :)Jeg skal hente min nr. 2 i Odense om 2 uger, super god sælger!! Kan lige finde et link frem til dig, så kan du tjekke hendes hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se bare her – det er virkelig en fantastisk hund. Og der udseende er jo slet ikke til at stå for! 🙂 SÅ søde.http://silleb.blogspot.com/2010/06/den-lille-vimmerbjrn.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Supergodt valg. Min mor har en (i grå – håber sådan hun også køber en sort, de er så søde i sort også!) og den er fantastisk. Virkelig en skæg hund. Den er meget social, elsker alle og vil hele tiden side oven på en. Intet mindre end en kærlighedshund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Nuuuur den er søød :):)Held og lykke med dine tatoos – det skal nok gå!/Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  min søster købte også en mobs og dyrelægeregningerne har været fuldstændig vanvittige!! jeg mener det næsten var over 30.000 for det første år.. den har bare fejlet alt og den specielle madkur der hjalp mest var både upraktisk, ulækker og hundedyr. så et lille fif herfra; find den bedste og mest anderkendte avler du kan. spar ikke penge på selve hunden, for som med tøj (selvom det er en lidt åndsvag sammenligning) får man hvad man betaler for. de er så nuttede, men de har bare mange indavlede 'problemer', hvilket er rigtig synd… og lidt klamt.held og lykke med det og håber du får en rask lille hund!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  God beslutning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har selv en fransk bulldog og den har fejlet alt det den kan fejle. Racerne mops og franske bulldogs bliver avlet meget hårdt og derfor siger mange dyrlæger også at mops'en er i større fare for at uddø end pandaen er!Jeg er meget glad for min franske bulldog men jeg vil aldrig igen købe en da jeg synes det er frygteligt synd for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Godt valg! Min favoritrace! Min moster har haft en kat og indtil flere mops på samme tid, no problem.Line Sofie – send mig en mail ang. hvalpene. Min moster ved alt om hvem der har hvad og hvornår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen problemer med at have hund og kat, så længe katten var der først! 🙂 min fars kat og min labrador retriever har accepteret hinanden selvom de bor i hver sin ende af huset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er den bare ALT for sød. Køb den køb den. 😀 tinadonbaek.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ER den dejlig!!!! <3<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Hvor er den bare det sødeste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅRH.. jeg kender ingen desværre, men hvor er den dejlig. Og held og lykke med at få fjernet dem, jeg vil gerne følge med i hvordan det ser ud/samt om det gør ondt osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den lille mops bare CUTE!Kunne være man skulle overveje at anskaffe sig en hund mere.. (;Kan godt forstå du er nervøs for i morgen, men det skal nok gå, og du skal nok blive glad for det! Så al held og lykke herfra. – Pernillehttp://pernilledevos.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Annel, Ono og mopsen bliver bedste venner! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annel

  Ja, hvad så med katten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt er jeg ikke den store hundeelsker, men må indrømme, at denne mops ikke er til at stå for; nøj en kær lille en. Pøj pøj med fjerningen af dine tatoveringer i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver overlykkelig for en mops!!!! De er verdens dejligste race! 😀 Ååårh får helt lyst til at få en til!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. men tror du godt det kan komme til at fungere med din kat? Skal man ikke helst have hunden først, hvis man skal have begge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold øje med dba.dk (den blå avis), de har næsten altid mops til salg, også tit i sort.Held og lykke med det! Det er en hyggelig lille krabat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh mopsen er min drømmehund!! jeg MÅ have en engang :-)og held og lykke med fjerning af dine tattoveringer. vis gerne billeder af det!!- tannatannascloset.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vild sød hund :)held og lykke med i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok noget af det sødeste jeg nogen sinde har set. Den hund er simpelthen for kær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ang. Dine tatoveringer, kunne jeg utrolig godt tænke mig at se før og efter-billeder… Jeg er meget spændt på at hører om resultatet, jeg er sikker på du nok skal klare det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  HOLD OP HVOR ER DEN SØD!!!!!!! Lige nu ligger min labrador retriever ved mine fødder, og det er simpelthen det bedste. Forstår dig så godt, de er helt fantastiske de små væsner :-)Og tusind gange held og lykke med i morgen, det skal nok gå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EJ!!! Sødeste lille hund!Årrrrrrrh, er lige blevet forelsket igen :-)Held og lykke med i morgen smukke pige

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde muffins