Jeg vil så gerne have

PÅ ONSDAG KL. 15 SKAL JEG HAVE FJERNET MINE TO TATOVERINGER FOR FØRSTE GANG

…. Og helt ærligt, jeg ku’ dø. Jeg er SÅ nervøs. Jeg ringede og troede at nu skulle vi have en lang snak om tatoveringer osv så jeg på en eller anden måde stille og roligt kunne vænne mig til tanken, men så gik det så hurtigt og lige pludselig havde jeg fået en afbudstid på onsdag. Han siger at hver tatovering tager 30 sekunder at behandle fordi de er så små så han synes ikke jeg skulle bruge penge på bedøvende cremer osv. Men for fanden hvor er jeg nervøs. Jeg prøver hele tiden at berolige mig selv, jeg har jo for fanden fået dem lavet, og jeg har altså oplevet smerte der er værre, men lige med det laser er jeg nervøs. Nå men det betyder jo at jeg i næste uge begynder mine tatoveringsindlæg om processen. Ønsk mig held og lykke og hvis I har noget beroligende at sige så gør det endelig. Jeg har ikke brug for at høre hvor ondt det gør, hvor risikabelt nogen har læst det er osv. puha, det her kræver en kold cola.

8 kommentarer

 • Nille

  Hvorfor vil du have fjernet dem ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhhh mange tak :)Rikke B:Ja, det har du sikkert ret i. Jeg får dem fjernet hos clinic spectra. De er meget omtalt og ser rigtig gode ud. Derudover lover de at hvis ens tatovering ikke er væk efter 7 behandlinger giver de resten gratis.Her er hjemmesidenwww.clsp.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor får du dem fjernet henne? 🙂 Jeg overvejer nemlig selv at få fjernet min, men jeg er i vildrede over hvor jeg skal få det gjort. Hmn.Og jeg er sikker på, at det slet ikke er så slemt som man regner med! Lidt ligesom at få dem lavet – man forventer død og helvede, og så var det slet ikke så slemt alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bare lige for at lette lidt, så mht laser; min kæreste er blevet opereret ehh… – regner med at du har forstået… – med laser. Dét er skræmmende!!! 😀 Glæder mig til at se før og efter billeder, og jeg håber ikke det bliver alt for smertefuldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på at det går fint! HEld og lykke!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes det her er mega god blogging! Glæder mig til at læse dine indlæg :o).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pyyha, det er det samme nemlig 🙂 Tak, du har ingen idé om hvor godt det hjælper med sådanne kommentarer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har prøvet at få laserbehandlinger pga strækmærker.. ved ikke om det er det samme de bruger, men det var ikke slemt! Det føles bare som en tynd elastik der bliver spændt ud og givet slip.. Du skal ikke være nervøs!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil så gerne have