Hvad går det ud på?

Ono

(På forhånd undskyld til alle kattehadere)

Det er rigtig tit jeg får kommentarer og spørgsmål omkring Ono – min kat. Jeg får mange mails også om hvad slags han er, hvor gammel han er osv. Og jeg synes det er lidt kedeligt at svare på hele tiden, specielt fordi jeg ikke går så meget op i det, MEN, jeg vil jo rigtig gerne gøre noget godt for alle så derfor har jeg lavet et indlæg nu kun om Ono, så behøver jeg blot at henvise folk til dette indlæg når de spørger. Er man røvligeglad med min kat og i øvrigt ikke gider at bruge halvandet minut på at se en film med den, så skal man ikke trykke play. Men nu er der lidt til alle jer der har spurgt omkring ham.

Ono er 3/4 Hellig Birma resten ved jeg ikke hvad er. Han er lidt over 1 år og er en meget lille kat. Han spiser, skider og drikker præcis som andre katte skulle jeg mene:) Men han er rigtig sød, legesyg, kælen og træt. Så derfor er videoen meget sigende om den kat, den sover, den æder, den leger og så starter den forfra. Men nu er der forhåbentlig et par stykker af jer som har fået tilfredsstillet jeres interesse omkring min kat.

13 kommentarer

 • Ono er så sød! Hvad hedder sangen, der er brugt i videoen? Den er rigtig god.//Vicki

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvem synger??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt er jeg mere et hunde-menneske, men synes virkelig at Ono er super sød:o) Hvor er du heldig. Måske jeg skulle uploade et billede af min søde golden retriever på min modeblog?? Så kan alle se hvor sød hun er:o) Tjek den gerne ud på: http://sprechstallmeister.blogspot.com/Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare kær, den lille Ono!vidste du at Ono på japansk betyder "lille mark"? (random info, i know!)Og jeg vil ligesom emma.slc rigtig gerne vide hvad du filmer med, det ser rigtig godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh, den er sød! Jeg er især vild med der, hvor den får mælken til at sprøjte, når den drikker. Jeg synes selv rigtig godt om katte, men det gør min kæreste ikke – så valget faldt på en kanin, da vi bestemte os for at få dyreliv i lejligheden. Hende har vi lagt en video om på vores fællesblog: http://www.nicoline-stefan.blogspot.com/ – Kig forbi, tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med din kat, den er skide sød! Og så flotte øjne den har, åårh den er kær:) Hvad filmer du med? videoen er i supergod kvali.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg stemmer for flere video´er med ono. Min kæreste er ikke vild med katte, men jeg tvangsplacerede ham foran computeren og det endte med at han smilede for sig – wow, det er stort. Måske må jeg alligevel få en kat en dag alligevel. Han er sååå fin ham ono. Rigtig skøn :)Lika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er vild med Ono's øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  eeej hvor er han bare nuttet og mega nuttet video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så sød – er normalt ikke så meget for katte, men sådan en lille one altså .. iiihh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din kat! Den er SÅ smuk og nuttet! :3Jeg har selv 3 men ingen af dem har smukke blå øjne som Ono. ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh en skøn kat, går selv og venter på min kommende kat er gammel nok til at forlade sin mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin video 🙂 Hvilken musik har I brugt i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad går det ud på?