Ono

Nupo

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Så har jeg modtaget al mit Nupo. Jeg har holdt 3 dages pause da jeg var løbet tør for mit eget lager, men nu starter jeg Nupos ‘den barske’ i en måned. Mit vægttab siden sidste uge er 1,7 kg, så helt spild har det ikke været. Jeg drikker den der hedder kakao, og laver den suppe der hedder ‘spicy thai’ det er de eneste jeg kan lide og derfor anbefale. Jeg har dog smagt dem allesammen. Til dessert engang imellem spiser jeg en blåbær snack som indeholder 99 kcal men som altså ikke er måltidserstatter, bare som en lille snack/dessert. Jeg er gået igang i dag (igen) og vil løbende opdatere. Hvis I har nogen spørgsmål omkring det hele er I velkomne til at spørge. Jeg skriver minimum 3 gange om ugen hvor meget jeg har tabt i kilo og centimeter, og jeg tager også løbende billeder. Hvis der er andre der har lyst til at starte jeres egen nupokur kan vi jo følges ad, evt skrive sammen engang i mellem og opbakke hinanden, I er ihvertfald velkomne. Og selvom nogle mener det er dyrt er det godt givet ud;)

29 kommentarer

 • God fornøjelse! Har du købt alt det hos http://www.med24.dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej line. Kan du give et lille tip til, hvor meget man skal købe hvis man vil prøve den barske i en måned? Syntes det ser så voldsomt ud med alle de pakker 🙂 Skal man virkelig købe alle tingene hver for sig – altså der er ikke en slags samlet "den barske pakke" ? Glæder mig virkelig til at komme igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg starter også i morgen! Efter at have læst med her siden du startede synes jeg at det var på tide at give det en chance!Det eneste jeg frygter er at jeg arbejder som bartender og er derfor i weekenden omgivet af drinks, sodavand og det vigtigste: Energidrik, som jeg som regel lever af på sådan en nat! Så dér skal jeg i hvert fald finde ud af et eller andet tricks! Hvordan bærer du dig ad når veninder vil på café eller film hygge – er det ikke svært? http://stylebymodesty.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min pakke er kommet. Glæder mig. Starter imorgen. Hopper den på grønne! MUMS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det gode ved nupo, i forhold til så mange andre pulverkure er, at nupo indeholder alle de vitaminer kroppen har brug for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yummy as hell:sagtens:) Læs evt om det på deres hjemmeside, der står hvordan man kan kombinere kuren med almindelig kost:)www.nupo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan du godt blande nupo med normal kost? :)/Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for din kommentar anonym:) du ved jo ikke om det ikke virker i længden? Men det er jo din holdning og den skal du have lov til at ytre:)Måske man tager det hele på igen bagefter, måske man ikke gør, men der er intet farligt ved NUPO hvis man gør som man skal.Men det er rart med lidt forskellige meninger.God sommerdag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej, kom lige forbi og synes faktisk, det er skræmmende, at se at så unge piger som jer, der skriver her går på NUPO kur. Jeg tror man tager det hele på igen bagefter. Mange skriver jo, at de har prøvet det og gerne vil på det igen. Når man kun er 17 eller 21 f.eks. og alkohol og junkfood og venindehygge har sat sig på sidebenene, er det da alle tiders lejlighed til at skifte til sund kost og motion for resten af livet i stedet for at smide penge ud af vinduet på dyre, usunde kure, som ikke virker i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej igen Line-sofie, og tak for det udførlige svar :)Ja, jeg har også været inde og læse en hel del på deres hjemmeside de sidste par dage – og er ret opsat på projektet (vil enten tage "overspringeren" eller "formætteren")Forresten, har du eksperimenteret lidt mht. "tilberedelse" af NUPO shakes'ne? Har læst inde på NUPO's debatforum, at flere foretrækker isterninger og eller frugt i og nogle anvender også mælk i stedet for vand!? Og mht. suppen, varmer du den så i mikrobølgeovn eller spiser du den uopvarmet?Men det er virkelig fedt, at man kan følge dit NUPO-forløb her på bloggen, det virkeliggør det hele lidt mere – netop fordi man jo kan høre (og se) det giver de resultater du ønsker :)Men ja, det ville være rigtig skønt hvis du på et tidspunkt fik tiden til, at poste en lille NUPO-start-manuel :DForsat held og lykke med det hele i hvert fald!Kh S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor flot! Held og lykke med projektet:) Jeg er dog ikke sikker på Nupo vil sponsorere os allesammen;)men skriv endelig hvordan det går med det hele:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har bestilt. Du må endelig gerne sige det videre til Nupo folkene. De må meget gerne betale resten! Hurra hurra. Glæder mig til levering!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give anonym ret mht. prisen. Det virker umiddelbart dyrt, men når man tænker på hvad man investerer i, samt hvad man egentlig giver om dagen så synes jeg ikke det er så slemt:)Signe: Man kan bl.a. købe det på med24.dk hvor der er mange penge at spare og der har jeg selv købt før, de leverer hurtigt.Justadaydream: Ja det er 'ærgerligt' 😉 Men det er en god idé med nupo:)Stine:Mange tak:) Altså de første 2-3 dage er hårde. Man har lyst til rigtig mad, man føler sig sulten, og ens energi er ikke så høj som den plejer. Kroppen skal jo lige vænne sig til det lave kalorieindtag. Efter de første par dage vender det så. Man er ikke længere sulten efter man har indtaget sin Nupo, og man har også energi til at træne fitness (jeg træner 3-4 gange om ugen selv). Man får også energi fordi man kan mærke meget hurtigt at man taber sig. Men jeg vil ikke lyve – de første dage er mega hårde, og man kan få ret så ondt i maven om natten. Det er virkelig vigtigt at du drikker masser af vand under kuren.Kroppen får det den har brug for. Jeg føler ikke jeg mangler noget da alt er i nupo i form af protein, mineraler, vitaminer osv som man får i almindelig mad også. Din plan lyder rimelig fornuftig, men ellers er nupo.dk rigtig god til at vejlede om forskellige måde at supplerer med nupo på.Kan man holde de første 2-4 dage på nupo så giver man ikke op derfra, men det er dem der kræver allermest viljestyrke og motivation. Jeg kan evt. lave et indlæg med tips til hvordan man klarer de første par dage på Nupo? :)Christina:Jeg har tænkt mig at leve sundt bagefter. Og så samtidig træne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Line-Sofie :)Først og fremmest stort tillykke med vægttabet, det er virkelig godt gået!Jeg har aldrig selv været på NUPO, men overvejer kraftigt, at starte på det i denne uge :)Men hvordan/hvilken mæthedsfornemmelse giver NUPO? og har man forsat energi til, at træne fitness? Jeg tænker lidt, at jeg vil drikke NUPO til morgen, spise rugbrød til frokost og igen NUPO når jeg kommer hjem ved 17-tiden og så spise noget salat og kylling til aftensmad.. Jeg kan se, at du også har været på "almindelig" mad i 5 dage og udelukkende på NUPO i 5 dage – men føler du, at din krop får hvad den har brug for udelukkende på NUPO, eller reagerer den negativt??Ja,undskyld alle de mange spørgsmål he he :DKh S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man kan ofte få en pakke til 90 kr med 12 breve i på tilbud i Netto etc. Det er 45 kr om dagen på mad! Jeg kender ingen, der er flyttet hjemmefra, der bruger mindre på mad om dagen, medmindre man altså lever på en sten.. Så jeg synes ikke det er så dyrt igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ps giv lidt line 😛 altså af alt din nupo der, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var jo selv startet, men bliver nok desværre nødt til at lægge det på hylden igen, da min økonomi ikke kan klare det! mega øv, når jeg allerede også kan se det virker på mig!!! 🙁 har du tænkt på selv at købe det efter den måned der eller hvordan? (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor "desværre" i USA lige nu og der kan man ikke få nupo!Har spist der derhjemme (DK) og endte med at tabe mig det jeg gerne ville! så jeps high5 til NUPO!Hvordan får man lige NUPO til at sponsere?? hehe heheHar allerede planlagt for et stykke tid siden at jeg ville tilbage på npo kur når jeg kom hjem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er prisen for en måneds nupo produkter? og hvor køber man det. Kan nemlig ikke finde det på deres hjemmeside.:) Lyder ret fristende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom lige til at spekulere på.. Hvad har du tænkt dig bagefter? Livsstils omlægning eller hvad det nu hedder?(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Caroline.Det tror jeg ikke. Altså jeg var jo på nupo i 5 dage og alm mad i 5 dage og tabte 1,7 kg. Så det virker altså ret effektivt, men jeg skal nok sige når jeg ved noget mere om det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu bliver jeg altså nødt til at spørge: Er det ikke sådan med Nupo at så snart du indtager fast føde igen tager du alle de tabte kilo lynhurtigt på igen? – Også selvom man nødvendigvis ikke spiser usundt, blot fordi at det er fast føde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det lyder effektivt! men også lidt .. ubehageligt 🙁 haha. og så er det heller ikke særlig billigt, desværre!C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:)Nupo har sponsoreret alt mit nupo til en måned:)Jeg spiser ikke suppen til morgenmad, men til aftensmad og engang i mellem frokost, ellers drikker jeg kakaoshaken. Det er hårdt de første 2-3 dage på Nupo, men derefter har man ikke længere problemer med det synes jeg. Især fordi man kan se resultater ret hurtigt og kan mærke det på sin krop:)Jeg tabte 1,7 kg på 5 dage med nupo:) Så ja, det er ret effektivt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op.. har også været på det, og det var VILDT effektivt, dog bare så pokkers dyrt! Bliver helt misundelig når jeg ser alle de pakker 😉 Jeg kunne godt tænke mig at komme på det igen, alle de studenterfester har VIRKELIG sat sig 🙁 men kan ikke rigtig se din mail nogle steder? tænker bare det ville være lidt lettere og bakke hinanden op over mail? Ville du måske skrive den, så kunne jeg sende en mail til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad du spiser en typisk dag med nupo:) Det lyder super godt med dit vægttab, men var det ikke hårdt kun på Nupo?:)Og tabte du hele 1,7kg efter en uge på Nupo?Held og lykke med det, synes det sejt du tør og at du vil dele det med os:)Hilsner Chris:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er sørme et spændende projekt, gad også godt selv prøve nupo. Kunne være godt med et par kilo lettere inden ferien og bikinien. Tænkte på spiser du så også thai suppe til morgenmad? For det er dette måltid jeg vil have det sværest ved at spise noget suppe lignende mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • good luck sweety! :)/cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du fået alt det der? eller selv købt det?:) Jeg købte noget i sidste år, men det var så mega dyrt, hvis NUPO vil sponsorere vil jeg gerne følges med dig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ono