JEG VIL MED PÅ LANDET

Mor, jeg vil ikke være voksen mere


Åh nogen gange synes jeg altså ikke det er nemt at være voksen. I hvertfald ikke når det kommer til økonomi, budgetter, banker og den slags ting. Pludselig skal man vide hvad et PI-lån er eller følge med i hvilke banker der tilbyder det bedste lån. Man skal huske at tegne forsikringer og betale regninger for gas og el (ting man aldrig har sat pris på før, altså at man har kunnet tænde lyset på toilettet, se fjernsyn eller haft komfur – så tak mor for det) og man skal i det hele taget bare være klog på mange super kedelige områder. I hvertfald når man – som os – har valgt at købe en andelsbolig. Men det har jo selvfølgelig også sine fordele. Jeg er kun 21 år og jeg ejer en bolig – sådan da, jeg ved hvordan man optager lån, stiller budgetter op, skifter bank, tegner forsikring og melder sig til diverse ting. Jeg ved (læs: er begyndt at lære) hvad de forskellige lån er, og hvad der er bedst for os. Og det er der jo ikke mange 21-årige der ved (det bilder jeg mig ind, så nu må I altså ikke ødelægge mit moment) så på den måde er det måske fint nok. Men nogen gange har jeg lyst til at være et lille lykkeligt uvidende barn der glemmer at slukke lyset efter sig fordi jeg simpelthen ikke ved at det koster mange penge, eller bare sætter sig til bords og spiser hvad der bliver serveret uden at tænke på at min mor er på røven, eller blive glad når man om fredagen får 20 kr til at købe slik. Men den tid kommer aldrig igen, aldrig nogensinde. Jeg er fanget i dette net nu og det går kun een vej. Nu har jeg i mange dage prøvet at sætte mig ind i renter og den slags så nu synes jeg altså jeg fortjener at slappe af med det nye Cover og friske kolde danske jordbær. (Ja, jeg er på Nupokur, men min kur går ud på at jeg må belønne mig selv en gang imellem med maks 200 kcal udover Nupo og det skal være sundt og grønt eller frugt – hvis jeg altså har trænet den dag, og det har jeg i dag). Så nu vil jeg læne mig tilbage og nyde at jeg alligevel – på trods af mange kedelige voksne ting – har et fantastisk liv. God aften til Jer.

7 kommentarer

 • Åhhh, da man var lille ville man være voksen og nu vil man være lille. Kender det alt for godt! Du bor bare sindsygt hyggeligt. Må jeg spørge hvor du køber dine lyskæder henne? Dem jeg finder er nemlig ikkeret lange..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor er mit COVER ikke hoppet i min postkasse endnu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ronja

  jeg kender det alt for godt line. jeg er 17 år har boet hjemmefra siden jeg var 16 det er noget værre rod at skulle være voksen. ikke noget jeg anbefaler. haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige et sidespring – hende på forsiden af bladet, er det ikke hende H&M plejer at bruge i deres kataloger? Hvis der er nogen der ved det (: Synes nemlig det ligner (: He he.www.6400happimess.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja hold nu op med at tro at I ved præcis hvad Line spiser. Det ved hun jo nok selv.Men jeg kender udemærket længslen efter barndommen når det hele bliver lidt for voksent :)http://sparklingdiamondeyes.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • what? Jeg ved ikke hvad du mener? Hvis du læser indlægget nedenunder kan du se jeg er startet i dag. Og siden hvornår ved du hvad jeg spiser og ikke spiser?Nå, nå det er der jo ingen grund til at bruge tid på 🙂 Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  kur? du spiser sguda hele tiden kage, slik, pizza og hvad ved jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL MED PÅ LANDET