PÅ ONSDAG KL. 15 SKAL JEG HAVE FJERNET MINE TO TATOVERINGER FOR FØRSTE GANG

Lejlighed part 8000

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Så fik jeg nosset mig sammen til at tage lidt billeder af den ‘nye lejlighed’. Der er stadig nogle ting som jeg ikke har fået billeder af, og siden jeg tog billederne har vi også fået lidt nyt, men jeg tænkte at det her er en fin start. Vi har valgt at have få men nødvendige ting. Vores lejlighed er ikke kæmpe stor og derfor ser det hurtigt presset ud hvis man har for mange ting og møbler. Men nu er her luft, lyst og lækkert. Gulvet i værelset er malet i en lys støvet blå, gulvet i stue/køkken/gang er malet i en lidt støvet mintfarve, det er blevet rigtig fint. Og så har vi fået en ny bordplade i flot mørkt træ. Men ja, nu er der billeder som mange af jer efterhånden har efterspurgt. Så lover jeg at vise lidt flere når jeg får tid.

38 kommentarer

 • Super super fed blog!! er helt vild med din lejlighed specielt 😉 fed neutral stil..Jeg er ny herinde.. Kom forbi med ris og ros.-Rebeca

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fået det billede af, hvordan jeg vil have min fremtidige lejlighed skal se ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  er maleriet ikke tekinoktay??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækker lejlighed 😀 ligger den på nørrebro, østerbro eller vesterbro eller hvor ligger den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt sen kommentar:Murstensvæggen var der da vi overtog. Vi har dog lavet murstensvægge i køkkenet selv. Altså revet pudset ned.skriv en mail mht at købe malerier:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  super fin lejlighed:)Har I selv banket murstensvæggen frem,eller var den sådan da I overtog??Jeg går nemlig selv i tanker om rå vægge i min lejlighed….så hvis der er nogle gode råd er de meget velkomne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeres lejlighed er altså bare vildt flot! (og det er din blog også!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det en fed lejlighed, I har jer. Murstensvæggen "fulgte" vel med lejligheden ikk? Man kan ikke bare kreere sådan en selv? Er helt vild med den :)Kh Camilla.http://dailyberry.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej,hvor bor du altså fint…..feminint og gennemført. Super god inspiration. I like :)Bedste hilsnercaterina.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed lejlighed !! Lige sådan en en af mine venner og jeg leder efter! Hvordan har du fundet den og er den dyr?? Gode tips modtages MEGET gerne! Er træt af at leje værelse – når man først har haft sit eget er det svært ikke at have det mere :)Knus Line – lineoestergaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H.

  Hvad ville koste hvis jeg bestilte et billed magen til det inde i dit soveværelse? Altså det med uglerne? Ps. vild med din blog og stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo

  Hvor jeg elsker mur-væggen, sådan én har jeg altid ønsket mig! og lagde lige mærke til denfine detalje med lyskæden hen over, det er så fint! *Bo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love love love it !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maleriet har jeg malet – tak..:)Nej et par måneder tror jeg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H.

  Er det længe siden du har købt det el. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor er din lejlighed hyggelig, ville ønske det var min ;)Hvem er det der har malet det fine ugle maleri? det er virkeligt pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maaaaaaange tak 🙂 Hvor dejligt I kan lide det.Nettet er som sagt købt i ikea:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H.

  Hvor har du købt din himmel til sengen? Har nemlig ikke selv kunne finde en så stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej hej, ja jeg må jo tilslutte mig kommentarerne, der er bare så fint i jeres lejlighed. Jeg overvejer selv at male gulvet i min køkken og så så jeg netop farven i jeres stue – lige det jeg leder efter. Kan du huske hvilken farve det er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg elsker jeres lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ER DU GAL, det ser flot ud! Ser vildt hyggeligt ud. Jeg elsker at det er så personligt. Det 'net' over sengen? Hvor kan man købe sådan et? Det ligner ikke sådan et standard myggenet og ser også større ud.. Fill me in, please. (: /Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tusind tak:)Sofie: Fordi det er en andelslejlighed som vi har lån i. Så vi betaler mere hver måned, men selve huslejen er kun så lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, virkelig flot indrettet!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du vimmer hvor er det en fed indretning og lejlighed generelt!!! faldt helt tilfældigt over din blog, og billederne af din lejlighed fangede mig prompte 🙂 way to go. Jeg kunne sagtens bruge billederne som inspiration til at få sat lidt fut i indretningen hjemme ved mig selv :b- Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er det altså bare flot! Hvordan kan det være, I ikke betaler mere? /Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guuuud hvor er den smuk! Murstensvæggen i stuen er TO DIE FOR! Det hvide gulv, og det antikke køkkenbord! Ganske smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jaaa, jeg ELSKER min murstensvæg:) Vi betaler 1400-1700 kr om mdr i husleje:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oooooooooooooorv, murstensvæg <33333 Jeg ville nærmest dø for sådan en væg! Hvad betaler I i husleje, hvis man må spørge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh tusinde tak, hvor er I søde:)Lind:Jeg har ikke sofabord fordi jeg for nemt kommer til at sidde og spise min aftensmad foran tv'et. Og det er hverken sundt eller særlig lækkert, så derfor har jeg skillet mig af med det så jeg kan sidde ved spisebordet og indtage min mad i fred og ro:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig fantastisk ud – jeg vil ønske, at min lejlighed kommer til at se sådan ud, når jeg engang får en. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lin

  hov har fundet tv'et nu, troede det var en computer . ups..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lind

  skøn! men det jeg bliver ved med at tænke på er 'hvor fa'n er fjernsynet?' 🙂 og hvad med et sofabord? helt vildt fortryllende, men for mig mangler der lige disse 'praktiske' ting haha.. hvorn lever du uden..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i really like your apartment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig helt forelsket i jeres indretning og selve lejligheden!! Hvor fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeres lejlighed er bare så indbydende! Jeg er helt vild med sådan som den er indrettet! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fantastisk indrettet. Det er ikke bare en lejlighed, det virker som et.. hjem? Et rigtig hjemligt hjem endda. Elsker at se billeder af det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er den bare fantastisk!! Ville elske at bo der. Det må være som et eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er ganske enkelt den smukkeste lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ ONSDAG KL. 15 SKAL JEG HAVE FJERNET MINE TO TATOVERINGER FOR FØRSTE GANG