Nye malerier

Hvad går det ud på?

Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg elsker at bo på min gade og jeg elsker at bo på Nørrebro. Men en ting jeg simpelthen ikke forstår – de unge pushere der står i indhakkende i min gade siger eller gør jo aldrig nogen noget. Der er aldrig tilråb eller bemærkninger eller noget andet og det er jo altid noget når nu de absolut skal stå der. Men det jeg så ikke forstår er at de går fuldstændig amok hvis en bil kommer til at køre mod ensretningen. Vores gade er ensrettet og det hænder at folk ikke ser skiltet og alligevel kommer den forkerte vej. Det er altså ikke muligt at vende en bil i gaden så man er som regel nødt til at køre hele vejen ned i den anden ende og så få vendt der, for hvis man bakker tilbage kommer man ud til krydset hvor man jo ikke kan bakke rundt med sin bil. I vores seneste nyhedsbrev skrev flere folk om ubehagelige situationer hvor taxaer var blevet truet med brosten, og gamle damer var blevet stoppet og deres biler omringet af truende unge fyre fordi de var kommet til at køre mod ensretningen. Jeg havde dog aldrig oplevet noget selv da jeg endnu ikke har lavet den brøler, men igår fik jeg en veninde på besøg som ved en fejl kom til det. Hun blev så stoppet af flere fyre om sagde at hun kørte den forkerte vej, og hun prøvede at undskylde og forklare at hun jo var nødt til at køre ned i den anden ende for det var umuligt at vende. Men på trods af det blev hun stoppet 8 gange på den relativ korte tur og fik bemærkninger som ‘det her lader jeg dig altså aldrig gøre igen’ og ‘kør lige forsigtigt’.

Vores vej er brostensbelagt så selv hvis man ville, er det ikke muligt at køre ræs. Og sådan noget kan jeg slet ikke klare, hvad fanden bilder de sig ind? de er jo ikke politiet? de bor her jo ikke engang? så hvad går det ud på?. Jeg kan godt forstå en enkelt banker på ruden og gør opmærksom på ‘hey, du kører altså mod ensretningen’, men ligefrem at true folk, flippe ud, og siger at det lader de dem fandme ikke gøre en gang til, det forstår jeg ikke? Er der nogen der ved hvad fanden det går ud på? Det sker jo altså at folk laver en fejl i trafikken og det er altså heller ikke skiltet super smart med den ensretning. Men hvorfor bliver de så sure? Hvis der er nogen af jer der har en idé om hvad i alverden den latterlige opførsel går ud på vil jeg meget gerne høre. Det er jo vildt irriterende at få besøg i en ellers fredelig og hyggelig gade og så ens venner eller veninder allerede er pisse sure og bange når de kommer. Det er jo ikke sjovt for nogen, og selvom man prøver at forklare at det altså er en stille og rolig gade med masser af liv er det jo svært at tro når man er blevet truet fordi man har lavet en ærlig fejl. Og endnu værre er det når de så ikke har lyst til at komme igen eller parkere på gaden en anden gang pga. de idioter. Jeg mener, selv ikke politiet ville flippe sådan ud. Hvad går det ud på?

7 kommentarer

 • hahahaha:) Virker jeg bedrøvet? hmm nå, jeg synes skam ikke jeg virker bedrøvet altid, men det må du jo synes som du vil:) Pernille:ja nemlig, det er så ærgerligt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes altid at du virker en smule bedrøvet. Se det på den lyse side: ingen er kommet noget til. Håber du har det ok (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man får ikke overhovedet nødvendigvis iltert temperament af at bruge stoffer – det kommer selvfølgelig an på hvilket stof det er, men hvis du er stiknarkoman eller ryger, så bliver man ikke aggressiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg!Jeg er helt enig. Det giver virkelig en negativ stemning og det er bare så ærgeligt. Netop som du selv siger. De bor der ikke engang. Hvad sker der der lige? ELsker trods alt den dejlige gade. Go mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fredeja det lyder meget fornuftigt at det skulle være grunden, men ja, det tiltrækker jo meget opmærksomhed at de skal skabe sig sådan, og samtidig bruger de jo meget tid på at stoppe bilisten hundrede gange i stedet for bare at lade dem køre væk. Jeg har også tænkt på det måske kunne være noget med at de blokerer for eventuelle kunder som skulle komme i bil, men jeg ved det ikke, jeg synes det er mærkeligt:)Anonym:ja, det er rigtigt med temperamentet, men det virker altså som om der er en helt speciel grund til det. Det er jo ikke noget der sker tit så det er jo ikke sådan at de er mega trætte af det, for altså, så tit er det ikke. Men ja, det kunne også være en forklaring:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  At når man tager stoffer får man et iltert temperament og det går ud over de stakkels billister. Derudover er det vel bare den måde de er vant til at færde sig deres miljø. Jeg bor også selv i området og går tit igennem jægersborgsgade, og det er trist det skal være sådan for der er så meget andet positivt i gaden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line, Det er lidt svært at forklare, men jeg tror at det har noget med at de ikke vil have at politiet kommer (selvfølgelig), så de er ekstra opmærksomme på andre som kunne tiltrække politiet – fx folk der kører 'ulovligt' osv. Jeg bor selv ved en gade der er på samme måde og her sker der aldrig noget, nemlig fordi at pushere og prostituerede ikke vil have at der er ballade der kan tiltrække politiet. Dog tiltrækker det vel ligeså meget opmærksomhed hvis de står og råber og skælder ud, så det er lidt underligt…Nå det blev er mærkelig forklaring, men håber du forstår ca. hvad jeg mener.KHFrede

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye malerier