Laser tattoo removal

Hurtig update

Uden der skal gå for meget tatoveringsblog i det her, vil jeg lige komme med en hurtig update på situationen. Jeg har nu været i bad og skiftet forbinding. Tatoveringerne var hævede men der var ikke rigtig nogen forskel at se. Der står på deres hjemmeside at man begynder at kunne se det efter en uge og så forsvinder de stille og roligt de næste 6 uger indtil min næste behandling (som så først er om lidt over 8 uger). Jeg glæder mig til at se forandring, jeg håber da man kan se noget om en uge så. Jeg skal nok vise billeder af dem før, under og efter, men jeg skal først lige have styr på billeder osv. Fortsat god dag.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Hej Line. Nu har jeg fået fingrene i de fine atacoma. Nu er det bare at jeg er i tvivl om, hvorvidt de er for små – typisk, typisk, typisk..Derfor ville jeg spørge dig, om du ved om de giver sig når man har gået med dem og sådan?For jeg er bange for at de muligvis vil svuppe i hælen, hvis jeg køber dem i en større størrelse 🙂 Hmmm…Kærligst Christine (hende med de konstante spørgsmål om atacoma ;))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    jeg ville rigtig rigtig rigtig godt ha' set dine tattoos inden de blev behandlede (: har du et billede måske? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser tattoo removal