Antikke møbler til salg

Weekenden

Jeg har ordnet lejlighed hele weekenden. Altså her er lavet fuldstændigt om. Det er som en helt anden lejlighed, og jeg elsker den endnu mere nu. Det må jeg snart vise billeder af. Når vi indimellem har haft pauser har vi spist god mad, set film, jeg har været på café Norden og spise brunch og nogle andre småting. Nu er jeg igen hjemme og skal bare bruge dagen på at se film og spise bananasplitis. Min veninde er lige taget en uge på ferie til Grækenland og jeg er så misundelig. Men jeg under hende det også, og så kan jeg jo glæde mig til hun kommer hjem igen. Jeg ved jeg har forsømt bloggen lidt, men sådan er det når man har travlt med at rykke rundt. Da jeg jo ikke skal til eksaminer i år vil jeg bruge tiden på at lære mine kinabøger udenad, det er mit store projekt. Og så skal jeg virkelig sætte mig ind i grammatik – mit svageste punkt. Nu vil jeg smutte ind og se film.

31 kommentarer

 • Superpänt värelse og seng! Det ser rigtigt hyggeligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaA

  Hej du :)Har du købt nettet for nylig?Det er virkelig sødt. Sværger selv til myggenet – kender dog ikke den store version. Mega chill soveværelse du har nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tusind tak for din respons. Er selv i istandsættelses-helvede for tiden, så dejligt med lidt inspiration på soveværelsesfronten (super billigt for sengen i øvrigt da). Jamen, IKEA altså <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak:)Faktisk er både seng OG net fra IKEA. Sengen koster 799 og netter koster 179 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super hyggeligt værelse du har fået kreeret dig dér, det må jeg nu alligevel gi' dig. Men jeg MÅ spørge – hvor har du den seng fra? og ikke mindst nettet? Igen, fantastisk hyggeligt ser det ud. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak tak:)lyskæden er vist fra rema1000 eller sådan noget. Ang. ioffer så tror jeg 90% af deres varer er fake, men jeg vil ikke love det:)hahahahhaha – kæresten, hvis jeg skal være helt ærlig så synes han det er SÅ hyggeligt. Desuden har han fået sit lange mandige arbejdsbord med sine to skærme og udstyr, det har jeg bare ikke fået med på billedet:)jeg lover at poste flere billeder snart:) – I er søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Det ser vildt hyggeligt ud, men jeg må indrømme at jeg er lidt overrasket over at din kæreste er med på den, og ikke føler at det sårer hans mandighed, eller sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suuuper fint (: flere spændende billeder af lejligheden tak, hihi..- http://jemappellebecky.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig romantisk! kan ikke vente med at se resten af jeres "nye" lejlighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må du meget gerne. Ved kun alt for godt hvordan det er at terpe kinesiske tegn, grammatik osv.Tjek evt min blog ud også hvis du har lyst.. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor ser det godt ud!!Hvor er din lyskæde fra? Er nemlig selv i gang med et lyskæde-projekt til min lejlighed, og din er vildt flot.. :)Hilsen Vikki

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det er jo lige sådan mit kommende drømme soveværelse skal se ud når jeg flytter i lejlighed. Har længe drømt om at ligge trygt i min seng bag (ja jeg ved ikke helt hvad man kalder det gennemsigtige der) – men må selv eje sådan noget snarest! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh vor ser det hyggeligt ud .. !! :DFår lyst til at lave min lejlighed om ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Mi Confesion.Du havde en gang et indlæg om IOffer og nogle sko, som var fake. Jeg ville bare høre om du eller nogle andre vidste om de kun solgte fake ting på deres hjemmeside eller er der en chance noget af det er ægte?På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor ser det dog dejligt ud :)Jeg håber ikke, at du har ladet dig gå på af de negative kommentarer folk engang imellem skriver. Du er en utroligt smuk og inspirerende pige, og jeg elsker at følge dig og din blog – fedt at du er dig selv og ikke bare følger strømmen af kedelige modeblogs, keep it up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla:)Mange tak. Det kan da godt være jeg vil benytte mig af at få lidt tips. Måske jeg sender dig en mail hvis det er okay?Nadia:Mange mange tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det dog romantisk ud! Glæder mig til at se flere lejligheds billeder. Du er vildt god til at indrette. Gid vi alle havde dit kreative sind.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor må det være dejligt at få lavet om.. Min kæreste og jeg vil også gerne have lavet lidt om hos os, men da det er midt i eksamens-ræset trækker det bare ud. I er heldige at det er overstået på en weekend. Good luck med kina-læsningen forresten:o) Sig til hvis du får brug for nogle tips- jeg bliver bachelor i Kinesisk om ca. 1 måned:o) Tjek min blog ud: http://sprechstallmeister.blogspot.com/Mvh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonyme:Mange tak:) Jeg skal nok blive bedre til at lave 'dagens' jeg synes bare ikke jeg har haft tiden, men jeg lover det nok skal komme igen snart:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er smukt, og din lejlighed er smuk! :)Men jeg må nok indrømme, at jeg savner lidt noget 'dagens' .. Alle de fantastik smukke billeder du engang lagde op af dig selv, er utroligt inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må tilslutte mig resten af kommentarerne, der ser rigtig hyggeligt ud.. Elsker den måde du/i formår at gøre jeres lejlighed både hyggelig, men også samtidig rigtig personlig.. Får lyst til at lave om hos mig selv 🙂 /Noellehttp://lamode-cn.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, i'm from germany and i totally love your blog!your room looks fantastic and i love your clothes♥http://malinadiamonds.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor ser det bare super hyggeligt og afslappende ud! Kan lige forestille mig selv sidde i en seng som din med en kæmpe kop kakao og en super god bog.Tak for inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din lejlighed er simpelthen så hyggelig!! Tak for inspirationen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud! Tillykke med din "nye" lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kbo

  Uh! Jeg skal igang med at overtale Kæreste til at få myggenet over sengen. Har altid elsket det, men aldrig "fået lov". Elsker:) glæder mig til at se flere billeder af lejligheden! http://bykirabo.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe hmm, jeg synes persienner er grimme, og de gardiner jeg kan lide er bare sådan nogle tynde gennemsigtige nogen, som sikker ikke ville dække meget alligevel. Men jo, jeg skal da have mig nogle gardiner, jeg er bare ikke så handy til at sætte dem op, så det er som om det aldrig bliver til noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ser virkelig hyggeligt ud;) Men jeg tænkter, det lidt sjovt, mange københavnere har ikke persienner eller gardiner i vinduerne, jeg ville slet ikke kunne klare hvis folk kunne kigge ind når jeg sover eller klæder om?:) Er det ikke lidt uhyggeligt?Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Må indrømme jeg er en smule misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak:) Man sover også dejligt her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor ser det bare dejlig hyggeligt ud på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antikke møbler til salg