Tumblr

Jeg vil nu bare sige der er gang i min tumblr blog igen. Jeg poster billeder hver dag. Kig endelig ind.

7 kommentarer

 • Kære MiConfesion,jeg elsker din blog – det du poster/du er virkelig en stor inspiration. Tjekker din blogspot blog dagligt.Elsker din Tumblr blog – den er bare så fin- og billederne – woow.Nå jo, er du forresten ikke sød, at lade være med at stjæle alle mine billeder over på din egen Tumblr blog?Du må selvfølgelig reblogge, men giv mig i det mindste credit for det!? Mange tak.Btw – flot nyt layout din blog har – ligesom mit – flot stjålet.Tillykke.Mange (skuffede) fan hilsner Anna//photo-de-mode.tumblr.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂 jeg har tagget dig i en blogleg. Du kan læse om det på min blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ingen problemer med siden! 🙂 Hvor er det dog mærkeligt, at jeg aldrig har været derinde før: der er jo supermange fantastisk inspirerende billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kan ikke finde ud af hvorfor man ikke skulle kunne se dem 🙂 Jeg kan sagtens se dem, er der andre der har problemer med at se billederne derinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fantastisk! 😀 glæder mig til at kigge på tumblrbloggen dagligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gud hvor underligt:) Tak jeg kigger lige på det ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  man kan desværre ikke se billederne på din tumblr. på min viser den ihvertfald et rødt kryds i billedfelterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration