Weekenden

Nye sko

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Eller det var de så indtil igår. Jeg havde for mange uger siden bestilt disse skønheder af et par sko. Meningen var at jeg skulle have haft dem med til Polen og brugt dem til bylluppet. De ankom på dagen jeg skulle afsted men da jeg åbner boksen og prøver skoen på, er den alt for stor. Som i 2-3 numre for stor. Så jeg var helt grædefærdig og endte altså med at tage afsted uden dem. Nu er de sendt retur igen og jeg har besluttet mig for ikke at købe dem alligevel. Det er et par dyre sko (dog også smukke) men for de penge kan jeg i hvertfald få 2-3 par fede sommersko i stedet. Nu ville jeg bare vise jer at jeg har haft dem, snuset til dem og vinket farvel til dem igen.

13 kommentarer

 • Alt for fede sko !! Gid de var mine ;)lineoestergaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg tror hun laver i alle størrelser. Hun har dem ikke færdiglavet, men laver dem når du bestiller i din str og ønskede farve. Det tager også 4 uger eller mere.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke størrelser laver hun i? Nu er jeg tilfældigvis en af dem, der bruger 42-ish 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jo men jeg synes de var meget store. De svarede nok til en 41/42 – og det er altså de færreste kvinder der bruger det, så hellere sende dem tilbage 🙂 – men ja de er skide flotte. Jeg har heller ikke helt glemt tanken om at skulle have dem på et tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  kunne du ikke sælge dem? X Misse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh, hvor er de ellers skide skønne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er suuuper fede! En skam at de ikke passede! Hvor mange farver kan man vælge imellem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de koster 3000 kr + porto. Men jeg har betalt 25% og har ikke forlangt dem tilbage, og derfor giver hun mig også 25% hvis jeg bestiller igen. Jeg tog dem i str. 40 (jeg er normalt 39, men læste på anywho de var lidt små i str – men det var de så ikke).Jeg tror man skal skrive sine fodmål til hende så finder hun den præcise str. Hun er rigtig sød og hjælpsom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo fantastiske!Hvilken størrelse bestilte du dem i? (bare til hvis man selv skal bestille) De må da have taget fejl af størrelsen så..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaow , hvor er de bare flotte ..hvor meget måtte du slippe for dem 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja de er SÅ fede. De er fra et mærke der hedder Nina Dolcetti. Man bestiller dem ved at skrive en mail, og så vælger man selv de to farver de skal være. Jeg overvejer også at bestille dem igen om et par måneder. Jeg har nemlig betalt 25% og får derfor det fra på min næste bestilling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Hvor er de fra? For de er da vildt fede! Jeg tror næsten jeg ville være ligeglad med prisen : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • men de var fede! det altid trist når man skal sige farvel til nogle dyre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden