Sommerstemning

Jeg skal

have fjernet to af mine tre tatoveringer. Dumt, jeg ved det. Jeg er ked af dem, jeg skulle ikke have fået lavet dem. Den ene var jeg ked af allerede lige efter den var blevet lavet, den blev bare ikke som forventet. Den anden er meget sød, men bare ikke mig. Jeg skal have dem fjernet med laser og havde tænkt at lave indlæg om hele processen hvis det kunne være interessant. Smerten, prisen, virkningen, billeder osv ville jeg poste/skrive om. Måske en af jer overvejer det samme og synes det kunne være sjovt at følge fjernelsen af mine? Een ting kan jeg sige, tænk jer om inden I får lavet en tatovering. Jeg er et meget spontant menneske og de to jeg skal have fjernet besluttede jeg på en dag eller sådan. Mit råd er at hvis I har fundet en tatovering I vil have så tænk minimum over den i 3-5 mdr. Er den stadig spændende efter det er det måske det rigtige valg. Men man skal ikke være som jeg når det gælder tatoveringer. Det har jeg da i hvertfald lært. Spild af penge, tid og smerte det jeg skal igennem. Sådan kan det jo gå.

22 kommentarer

 • mange tak alle 3 🙂 Ja tænk godt over det inden du får den lavet Mine :)Jeg regner med at bestille tid for første gang i næste uge, så kommer der første indlæg med billeder og første proces 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det flot, du indrømmer at du lavede en fejl! Det er der få, der tør når det kommer til deres tattoveringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rigtig god idé at lave sådan et indlæg :)Vil også gerne se nogle billeder af tatoveringerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lineihh uheldigt at du skal gennemgå sådan en oplevelse, men er sikker på du nok skal klare den.jeg har selv overvejet mig en tatovering så jeg finder de kommende indlæg med hele processen rigtig spændendejeg glæder mig til at se dem, og held og lykke :)Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej anonymTak for din kommentar.:)Jeg tror jeg får det gjort hos clinic spectra, det skulle være rigtig godt. Ja det kunne jeg forstille mig, men ja, det går hurtigt, min ene tatovering er 5 cm lang og 1,5 cm bred og den anden er 3×3 cm så de er ret små. Det kan ikke tage mere end et minuts tid. Desuden har jeg læst man kan købe noget bedøvende creme på apoteket man kan smøre på en time før behandlingen som skulle hjælpe en del.Jeg er heldigvis rimelig høj smertetærskel og skal nok klare den. Men det er meget spændende at høre om. Jeg tror mine tatoveringer skal have 2-3 gange de er begge sorte og meget tynde og de billeder jeg har set på clsp hjemmeside og sammenlignet med mine, der vil jeg skyde på 2-3 gange:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er i gang med at få fjernet en tatovering på min ene overarm (en sløjfe i sort og hvid blæk, ca. 7×10 cm). Jeg har fået 2 omgange laser nu og den er allerede over 50% væk. Jeg researchede enormt meget inden (og havde flere laserbehandlere i røret) og kan anbefale Jørgen Esman i Hellerup. Han er den eneste der er autoriseret. Der er mange tvivlsomme typer i faget på diverse negleklinikker og skønhedssaloner. Esman er hudlæge og det foregår i professionelle omgivelser. Han er også lidt dyrere, men synes ikke det er dét, der er det vigtige. Og ja, så lige en sidste ting: Det gør SYGELIGT ondt! Cirka 3 gange så ondt som at få tatoveringen. Av av av 🙁 Men det går stærkt. Så det er bare noget med at fokusere på happy thoughts i 1-2 minutter og så trække vejret bagefter!Glæder mig til at følge det her på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jo det skal I nok komme til. Den ene har jeg vist og det er en lille stjerne på mit håndled (det er den eneste jeg beholder). Men billeder af dem alle kommer snarest da jeg regner med at gå igang med at få dem fjernet indenfor den næste uges tid – det tager jo laaang tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan vi ik se billeder af alle 3 tatoveringer? :)går selv om leger med tanken om at få lavet min første tatovering, men ja jeg tror lige at jeg venter nogle måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt med respons :)Der kommer før, under og efterbilleder selvfølgelig. Og hvis jeg får lov så bliver der også tager nogle billeder mens jeg får laser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Villum

  Jeg synes det lyder rigtig fedt at du vil skrive om processen :)Men det kunne være fedt med nogle før billeder også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvor ville det bare være fedt! Ville være dejligt med noget nyt fra blogverdenen, som man ikke har set før. Jeg synes helt klart, at du skulle gøre det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det lyder som en rigtig god ide at skrive om det – jeg har selv fået lavet én af mine om – efter jeg som 14 årrig fik lavet et lille kinøjser tegn på hoften .. omg , Det er jo bare ikke mig mere. SÅ nu er den et lilla hjerte ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vi ikke se billeder af dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad for to er det du skal have fjernet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jaaa! det synes jeg kunn være rigtig interessant! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes det er rigtig relevant. Jeg har selv lige fået lavet min tatovering om. Fik lavet en sommerfugl i min coke brandert da jeg var 17, og det endte jo så ud med at det ikk kun var sommerfuglen jeg fortrød. Lærte dog at leve med den som et minde om en tid i mit liv. Men fik så for et par måneder lavet den om, så nu føler jeg at den passer bedre til mit liv nu. Anyways, min pointe var at du kunne jo også få dem lavet om, det er ihvertfald en mulighed. 🙂 Det vigtigste er jo at du er glad for slut resultatet. Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i øvrigt givet dig en blogaward.Synes du har en enormt vedkommende blog med de fineste, stemningsfyldte billeder!Se mere om award'en på min blog:http://dyvekes-verden.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er også meget interesseret i at høre om forløbet – jeg er i samme situation som dig nemlig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også meget interesseret i at høre om det, går selv med tanken om at få den lavet, så det er dejligt at høre om nogle konsekvenser ;)- Caja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne høre om det! Jeg overvejede selv min tatovering i 2 år inden jeg fik den lavet og er enormt glad for den – men det kan jo ændre sig, især med alderen.. Rigtig meget held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det kunne være fedt at høre om. Så kan man også føle lidt med dig 😉 og måske vil man selv tænke over det en ekstra gang..Håber det kommer til at gå godt :)- http://lommepengeogtommeflasker.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør det, skal selv under noget laser er planen, vil super gerne høre om det fra andres munde først x)(og undskylder samtidigt for de egoistiske intetioner ;)Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerstemning