Nye sko

Ha ha

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Det er altså meget sjovt – politi på heste. Det er som om jeg ikke kan vænne mig til det. Det virker på en eller anden måde så komisk og useriøst. Men jeg synes det er hyggeligt, når nu det absolut skal være sådan at der patruljeres rimelig ofte i min gade – at det så foregår på hesteryg. Og lyden af hesteskridt uden for mit vindue er ret hyggeligt egentlig. Men jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken om der en dag skulle ske noget rigtig voldsomt og politiet så sidder der på deres heste. Og I må endelig ikke tro at jeg ikke tror det er smart, det har jo en funktion og sådan en hest er jo også rimelig hurtig, men om den kan følge med 3 pushere igennem vaskekælderen, ja, det ved jeg nu ikke.

   

5 kommentarer

 • Det sjove er faktisk (for en ex-bondetøs fra Fyn som mig) at politiet ret ofte bruger hestene i større demonstrationer, f.eks. brugte de dem under rydningen af jagtvej 69 – fordi balla'e-magerne er kolde over for hundene og gerne kaster sten efter dem, og sparker efter dem – men er hunderæde for hestene 🙂 Og så giver det er ret godt udsyn over et menneskehav at være højt til hest. Smaart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Politiheste eller politi på heste + cykelpoliti er for seje! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er i hvert fald miljøvenligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mjaehmn.. Tror du ikke bare, at det er beregnet til at hurtigt sætte sig i respekt for folk på gaden? Tror jeg læste noget om det engang, at det var derfor – fordi hvis der stod 10 skumle mennesker og skulle opløses, så fungerede det bedre på en hest, end en lille lav politimand der stiger ud af sin bil og siger "Det må i ikke" ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det ser nu altså også temmelig sjovt ud!For mig virker det ret gammeldags, sådan at patruljere på hesteryg. Og gad vide om "ridning" er et fag på politiskolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sko