Fine smykker

Where the cool cats hang out

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Jeg har malet lidt nye billeder som er lagt ind på maleribloggen. Tag endelig et kig, og husk at I til hver en tid kan bestille lige hvad I kunne tænke jer ved at skrive til min mail. Maleriet med kattene ovenover er str. 1*1 meter.

** Og husk forresten min cupcakekonkurrence, hvor man kan vinde et maleri. Der er indtil videre kun en der har sendt billeder + opskrift så indtil videre er hun jo vinder. Kom så piger og drenge, bag nu nogle kager og send billeder, så er det lidt sjovere. Klik her for at se konkurrencen.

17 kommentarer

 • Hvor er det bare et super fedt billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, hvor er det bare et fedt billede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh! Det er jo verdens sødeste kattebillede! Har en cupcake-date i weekenden, så snart kommer der flere billeder og opskrifter på de lækreste kager i verden 🙂 Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt billede 🙂 Ville rigtig gerne deltage i din cupcakekonkurrence men jeg bager ik 🙁 så det lidt svært både at lave cupcakes og en opskrift 😛 men held og lykke til dem der deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er mere nysgerrig på hvad for noget maling du bruger. det blender virkelig godt.Jeg er personligt også mere til det her end dine andre. hvor fik du inspirationen fra?-Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også nysgerrig omkring prisen på netop dette billede :)Selvom jeg pt. bor på kollegie og ikke har plads til det..hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Eihj hvor er det smukt! Loving it! Hvad sælger du egentlig dine malerier for??Hvad ville sådan et fx koste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor jeg elsker det! Wauw! Hvor er det bare sindssyg flot og ekstremt sødt. Jeg skal snart have lavet nyt værelse, så det kunne da godt tænkes, jeg skulle lægge penge til side, til en af dine smukke kreationer :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  jeg er ligesom de andre også ret vild med det her! det kunne være fedt, hvis du på et tidspunkt ville skrive nærmere om din arbejdsproces og sådan. jeg har flere gange i løbet af de sidste mange år prøvet at gøre mig i malerier, men jeg har aldrig kunne få det til at fungere. jeg mister hurtigt tålmodigheden, tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er I søde..:)Emily, mange tak, du er velkommen, du kan se en masse eksempler på billeder på min maleriblog, men ellers kan vi også samarbejde om at finde på noget fint:) Du kan jo tænke over det.dejlig dag til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint! Kunne virkelig godt finde på at bestille et billede hos dig, så er det bare lige hvad det skal være…Hav' en dejlig dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Roxanne, ja det er jo smag og behag med kunst;) Jeg er glad for du kan li' det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernillemange mange tak:) Jamen jeg maler og tegner jo også denne stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan rigtig godt lide det her. Det siger mig personligt meget mere end dine andre (ikke at de er dårlige, men kunst tiltaler jo en på meget forskellige måder:))! Good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Nadiamange tak for din ros:) Jeg ville gerne have den tykke gule kat med sølvprikker i virkeligheden, hmm mon man kan male Ono ?!;):) Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GUD, hvor er det et skønt billede 🙂 Synes dine mennesker er rigtig søde, men det der billede går liiige i hjertet på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det maleri er jo genialt! Kunne ikke lade være med at smile. Jeg ville gerne have den grønstribede kat i virkeligheden.Godt arbejde, elsker naive tegninger af dyr, det er de mest fantastiske./Nadia http://www.nadialavard.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine smykker