HJÆLP

Stjernehimmel

Så kom min lampe endelig. Dvs. jeg modtog den faktisk 2 gange da den første jeg fik ikke virkede. Så jeg endte med at betale 80 kr for lampen inkl porto, men jeg er også rigtig glad for den. Det er et rigtig hyggeligt lys at falde i søvn til, og så glæder jeg mig til at prøve at tage nogle flotte billeder med den. Den koster $2 lige her.

16 kommentarer

 • Hey. Nogle der vil gå sammen om at købe lampen?? pernille_meldal@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn lampe.hvor meget lyser den? kan man regulere lysmængden ved at sætte lampen til at lyse ind i et hjørne. forstår du hvad jeg mener??Kan du bruge den i din egen stikkontakt, eller skal du bruge en ting for at "konvertere" til danske kontakter?/Monica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej. Jeg overvejer også at købe den, og ville lige høre dig om hvor lang tid det tog at modtage den, og om der er andre specifikationer ang. at købe den hele vejen fra Kina? Håber du kan hjælpeTAKKh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige købt den! 🙂 Var simpelthen nødt til at eje sådan en finurlig lampe. tak for tippet. Super blog!http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har den også, og den er bare så flot!! om aftenen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aldo

  jeg er begyndt at gå ind på din blog flere gange i timen, bare for at se dette billede. jeg kan slet ikke vente med at modtage lampen 😀 HURRA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukt smukt smukt lys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Købte den sgu også lige :)Tak for tippet. Har ledt efter noget lign. lige siden jeg så et billede af en pige badet i præcis sådan et lys!God vind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den altså fin, tak for tippet og link, du er altså en knag til at finde nogle gode ting på e-bassen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den ryger ikke igennem told da den koster under 100 kr.MAB:Du har sikkert fået den rigtige. Det der er sket er at deres manual ikke har de samme dele som dem man modtager, jeg troede også jeg havde fået forkert, men så lavede min kæreste den. Den kan sagtens laves med de dele der er, det er simpelthen manualen der er forkert.Nej problemet med min var noget med selve lampen:)Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAB

  Hey, jeg købte den også, men den første jeg fik manglede en masse dele. Nu har de så lovet at sende mig en ny siden den anden "var i stykker" – var det, det de gjorde med dig også?:) Og i såfald, kostede det dig så noget for den nye?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aldo

  ej hvor sejtjeg har også lige købt den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor er den smuk, står den bare på gulvet?Og man kan ikke risikere at betale told vel?Hilsner fra Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh, den er flot! ö

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP