Abekat

Hair inspiration

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Igår klippede jeg min veninde Ida, en flot kort frisure, og jeg er simpelthen så misundelig. Hun er virkelig lækker og smuk, og det er en rigtig god frisure til hende. Nu mangler vi bare mig. Jeg leger virkelig meget med tanken om at klippe og farve mit hår, men jeg er lidt på bar bund inspirationsmæssigt. Jeg overvejer at få klippet en god bid af, lavet etager og få lavet nogle striber og nuancer så det ikke bare er lyst over det hele, men får lidt spil. Så ville jeg måske få klippet det så jeg kan lave et slidt look som på første billede da mit hår er meget som hendes. Men jeg leger også meget med tanken om en kort skarp page i en brun nuance (som jeg kan bære). Jeg er virkelig forvirret, men jeg har brug for forandringen. Jeg vil gerne klippes og sikkert også gerne farves, men jeg er stadig ret forvirret omkring hvordan. Har i nogle råd? Ideer? kom endelig med dem, det ville være en stor hjælp. Jeg gider nemlig ikke tage til frisøren og så kan man ikke se noget. Der skal ske forandring nu.

13 kommentarer

 • vil hvert fald gerne høre hvad du vælger at gøre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej. jeg ville kun få klippet lidt af, og så ville jeg farve det rødt – ikke postkasse, men heller ikke kastanje, men derimod en kraftig, forførende og flot rød 🙂 – Metze

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej alletak for jeres råd:) Jeg har nok bare ikke så tykt hår at jeg kan bære det nederste. Det er en virkelig smuk frisure og farve – den nederste, men ja, det er nok virkelig en speciel hårtype man skal have for at det bliver så flot.Anonym 1: ej tak for det råd, og jeg er ked af at høre du har det sådan med din nye frisure, men det gode er det vokser ud igen – heldigvis.Anonym 2: Mit hår når mig til numsen nu, jeg ville umuligt kunne lade det vokse mere:) Jeg tror en del af mine læsere har en idé om at jeg har påsat hår, og det er virkelig misforstået, jeg har mit helt eget og MEGET lange hår på hovedet. Jeg ved godt hvordan det er at lave flotte krøller og det er også fint, men jeg trænger bare til forandring. Så ja, altså jeg har langt hår nu og overvejer noget nyt, så tror jeg vist det er på plads:)- langhårede Line Sofie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes, at du skal lade dit hår gro. Jeg har selv meget langt hår, og det er virkelig fantastisk. Jeg behøver ikke påsat hår for at lave lange smukke wang braids. Det tager selvfølelig tid, at få det så langt, men man bliver så glad for det. Og jeg ved, at du ville ønske at have langt flot hår.Langhårede Martha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den nederste frisure er vildt lækker. Men du har altså i forvejen noget helt fantastisk hår, som vi andre går og drømmer om. Der kommer til at gå mange år, før du kan få den frisure tilbage, hvis du både farver og klipper. Men hvis du virkelig har brug for den forandring, så go for it. Det kan jo sagtens være at resultatet bliver rigtig godt, og det er jo også bare hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line-Sofie :DDet er en super flot frisure den nederste (!) – jeg vil bare give dig det råd at lade være.. :S – Jeg blev selv klippet i den frisure (liidt kortere og minus pandehåret), for jeg syntes den var så sej (!) men jeg er ikke blevet andet end frustreret og grædefærdig næsten hver evig eneste morgen. Mit hår har en hel del fald/"krøller" og det er simpelthen umuligt at få det til at sidde ligeså pænt "indad" som på billedet. Så jeg vil give dig det råd at lade være – medmindre du har en hairstylist derhjemme, plus tålmodighed til over en halv time med ti forskellige produkter hver morgen.. Hvis du altså har bare lidt fald i håret ;)Bare et venligt tip, da jeg selv er træt af mit hår som det er nu (krammer det op med mousse til krøller hver morgen, ellers tager det simpelthen for lang tid) ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • spring ud i det – der er ikke så meget at tabe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  tror du kunne være SÅ flot med frisuren + farven som på det nederste billede!! kan godt lide at farven er brun men med strejf af det lyse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nederste frisure er virkelig lækker! Kast dig ud i det. Der er alt for mange, der går og ligner hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den er cool den nederste, hvis altså man har så lækkert kraftigt hår som hende på billedet! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Aa

  du kan også spørge frisøren hvad hun synes.Hvis du føler behov for forandringen, så lav en stor forandring, selvom den føles lidt for stor, så vænner du dig til den og vokser med forandringen. Men hold dig ikke tilbage, det kan altid laves om igen jo:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er også med på en mørk page. Det kunne virkelig klæde dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kender godt det der med at der bare skal ske forandring nu! synes det ville være rigtig flot hvis du farvede det i en brun nuance, som du selv siger du godt kan bære og har også set dine ældre billeder herinde med mørkt hår 🙂 go for it

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abekat