Fine smykker

Fra venstre øverst: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Jeg synes Etsy har så mange fine smykker. Jeg har vist et lille udvalg af smykker jeg synes er rigtig fine for tiden samt links til dem. De er meget forskellige prisklasser, og mange af sælgerne har rigtig mange andre fine ting. Men hvis man skal finde smykker er Etsy et klart bud, og rigtig mange gange kan man finde flotte smykker til meget billige penge.

8 kommentarer

 • Anonymous

  IIHh du må altså lii hjælpe mig, plzzz!Aij jeg har bar forelsket mig helt vildt i den ring der, den i midten.. og den er væk:( har søgt og søgt kigget og kigget.. og kun fundet lidt dårligere alternativer til 70 $ og op efter.. og min kærlighed vil ikke ruste.. hehe (kender du det?) men har du en ide om hvor jeg skal lede, søge el andet, måske?:) taaak!& tak for blog for saten da!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med kameraet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gamle kamera i kæde er godt nok smukt! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der er links under billedet?hvis det er krystalringen skal du bare klikke på tallet 5 så kommer den frem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har du muligvis et link til den i midten? Jeg kan ikke rigtig finde ud ad hvad jeg skal søge under 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den der ring med overskægget. Gud hvor er den bare sjov og fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW nogle smukke smykker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke være mere enig! Jeg kunne – trods de lave priser – købe mig fattig derinde! Og det er fantastisk at vide, at man køber smykker direkte fra den, der har bragt det til live!Kh. Christiane Falke/cfalke.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg