Abekat

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Altså den kat. I dag bliver en god dag. Min lillebror kommer og spiser frokost, og så skal vi låne min mors bil og afsted på tur, hvorhen kan jeg ikke sige, men glæder os – det gør vi. Jeg ville også bare lige stikke hovedet ind og vise at jeg stadig er her, jeg har nemlig ikke lavet indlæg i noget tid. Vejret er godt nok lidt gråt i dag, men det gør ikke så meget for jeg skal til at spise bulgur – og kartoffelsalat med brød og dressing, og senere er det hjemmelavede minipizzaer i godt selskab. Jeg håber I nyder jeres lørdag.

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg