Den værste sygdom er den man kunne have undgået

Syg


Jeg er stadig syg. Men i dag er det ikke så slemt fordi det er en rigtig dejlig regnvejrsdag at være syg på. Jeg hader når solen skinner og man er syg og føler man går glip af en hel masse. Jeg gik i kvickly som det første da de åbnede og købte lidt ind så jeg kan hygge mig. P er taget til noget familie halløj så jeg er alene. Men det er nok også meget godt når jeg nu har det sådan. Jeg har ikke nogen appetit så i dag står den på friske jordbær, brombærsmoothie, Kusmis detox te, coverlæsning, filmhygge, stearinlys, suppe, cola og som en ekstra lille ting har jeg købt lotto, bare for rigtig at forkæle mig selv. Nu vil jeg se en film. Jeg har lige fået lidt the og nogle piller og taget opvasken, så jeg kan vist se en film med god samvittighed. Rigtig god lørdag, jeg håber jeres bliver bare en smule mere festlig end min.

12 kommentarer

 • V

  i want all those things. your photos are always so great.xov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak allesammen, rigtig god lørdag til jer også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det lyder træls at ligge syg. Men med de ting får du nok en hyggelig lørdag alligevel. God bedring og ha' en god lørdag ;)www.chartotte.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også god bedring herfra! Om ikke andet så virker det som en dejlig kombination – og så er det faktisk rart nogen gange at være tvunget til at ligge ned og slappe af.God lørdag:-)/Sarawww.saraschelde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trist at du er syg, men du får det til at se helt tillokkende ud. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring! Det var da bare øv. Og så lige her i påskeferien, typisk!Men håber du hygger dig trods alt – dine indkøb ligger da op til en hygge'dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring!Her skinner solen desværre ikke – det har øset ned hele natten og morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, jordbær <3 Nyd dem for mig også!Rigtig god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring!!! Men du har ret i at det nu kun er vejr til at hygge under dynen i. Jeg tror, jeg vil bage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm jordbær. Var både i Irma og Føtex efter jordbær, forgæves :,)Nyd dem! 😉 Og god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den værste sygdom er den man kunne have undgået