Nyt

Sommer

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Sommer 2009 Naxos, Nice, Danmark

Gud hvor er jeg blevet dårlig til at opdatere. Jeg har virkelig bare ikke noget at fortælle. Mit liv er virkelig vinterkedeligt lige nu. Men i dag vågner jeg op til den dejligste sol og så kan man kun blive glad og tænke på sommer. Derfor får I lige en en billedbombe fra min sommer sidste år, så kan vi glæde os endnu mere. Jeg glæder mig til at vågne op og have ferie, tage på stranden, grille, mærke varmen, lægge sig på græsset, gå i kjoler, have solbriller på, spise sodavandsis og være glad og fyldt med energi hver dag. Det var bare lige en lille opdatering herfra, jeg glæder mig som en sindssyg til sommer, men indtil da kan jeg også leve med vi får et fint forår.

26 kommentarer

 • tusind tak for jeres kommentarerFrederikke: aaaaahhhh ja, det var det den hed, MANGE tak. Den er udsolgt fra forlaget, men jeg MÅ skaffe den igen:)jer andre:Ja, billederne har jeg selv taget med mit nikon d40x.Jeg har bare den standard linse der hører med 18-55mm mener jeg. Jeg fotograferer manuelt, det kan man vælge. Du kan skifte og indstille på en masse, kontrast, lys, lukketid osv, og jeg kan ikke huske hvad jeg gjorde. Men leg lidt med det, og se hvad der bliver bedst.Jeg har ikke noget smart redigeringsprogram, bare det gratis program fra google der hedder picasa3. Det kan ikke så meget, beskære, ændre farve osv. Men jeg skal heller ikke bruge mere lige nu. Hvis man rigtig vil redigere og gøre sine billeder smukke findes der masser af fantastiske redigeringsprogrammer, men de koster vist penge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … forkert: Sally Grindley 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej, sad lige og læste nogle tidligere indlæg – bl.a. dét om den der bog, hvor en pige ligger i sin seng og kan se et par sutsko under døren. Den hedder "Hvem er det der banker?" og er skrevet af Sally Grindler… bare hvis du ikke havde fundet ud af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie. Har du selv taget alle billederne? I så fald, hvilket kamera bruger du 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en skøn serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor sjovt, det var også lige den opsætning jeg var interesseret i 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har også et nikon d40x, men mine billeder bliver altså slet ikke så smukke som dine.. Hvad er hemmeligheden? :-)Hvilke instillinger har du sat kameraet til? Altså hvordan har du opsat det. F.eks det billede med blomsten og brombassen, hvor alt i bagrunden er helt sløret.. Amen altså – de er jo fantastiske!Jeg håber, du vil hjælpe, for jeg vil virkelig gerne kunne tage så smukke billeder, som du tager..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihh hvor er det nogle fine billeder :Dhvilket kamera bruger du, og bruger du evt. et specielt redigerings program eller sætter du fokus på en bestemt måde?kh. Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser superlækkert ud! (Speciel den pandekage med chokolade ;D )Kæresten og jeg har også bestilt en uges Syd-ferie til sommmer, og da det er min første, glæder jeg mig som en sindssyg!!!http://www.udensyndingenfrelse.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser sindssyg dejligt ud!!!Chttp://theworldofc.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle smukke sommer billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej… hvor er det bare ikke retfærdigt at der er så læææænge til sommer…Men ellers vildt fed blog du har!Er fast læser nu (:Kig forbi min blog hvis du vil?www.olliesunivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Line :)ville egentlig bare lige spørger om hvor du fik lavet din tattoo henne? og hvad du gav for den?Kh Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo helt utroligt så smukke billeder du tager 🙂 Er lækkert at se på de billeder, mens solen skinner udenfor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil foreslå dig at tage hul på kjoler og solbriller med det samme, sæt dig i lyset fra vinduet og spis en sodavandsis og leg for guds skyld at du har ferie en dag i weekenden :D- happy pro-summer :D-Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser jo intet mindre end fantastisk ud den pandekage! Mums fili baba! Og fantastiske billeder!! hvilket kamera bruger du? Jeg har lige købt et Canon Eos 450D i dag :)http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skønne billeder!Kan se nogle af dem er fra Nice, kan du anbefale nogle steder dernede? Smutter snart derned på ferie nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder. Det gøs i mig da jeg læste at det var dine egne.køøøøøøs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommer <3 Fantastiske billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også så træt af mit eget vinter kedelige liv .. iiish !! Kom nu med nogle lyse timer tak .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder! Det bliver virkelig fantastisk at få noget sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder. Det varmer helt at kigge på dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amazing photographs!Nice blog too :)Stace xhttp://teeandfame.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  og nu sner det igen! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ååh hvor man dog længes efter alt det… Bare det at kunne åbne alle vinduer og dufte sommeren, det bliver nu godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh… hvor ser det bare dejligt ud!! Jeg vil også have sommer og jeg vil også på ferie…http://paige55-dreyer.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt