Ostemadder&Hygge

Morgenmenneske

Jeg er begyndt at vågne 7.30 hver morgen – helt af mig selv. Så jeg behøver aldrig sætte ur. Det er pga. vejret. Jeg kan bare ikke sove når solen skinner. Så fra og med i morgen skal hver morgen begynde med en lang gåtur i det dejlige forårsvejr. Det må da være den bedste start på dagen.

   

6 kommentarer

 • Det lyder som en virkelig dejlig start på dagen – ville ønske jeg kunne gøre det .Desværre møder jeg på arbejde kl. 8 – og en gåtur kl 6 i disse dage, er bare ikke det dejligste ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor lyder det rart med morgentur hver morgen, jeg løber hver anden morgen og det er virkelig rart at starte på den måde ;)Fine Ono-billeder i sidste indlæg, han er virkelig noget af det smukkeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa :)Jeg ville lige høre, om du har lyst til at tilføje mig på din linkliste? Jeg gengælder selvfølgelig ved at linke tilbage til dig. Lad mig høre fra dig :)/ Hilsner Victoria-LouiseFind mig på http://www.alittlelife.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne godt tænke mig at se hvordan det gør indflydelse på min dag, hvis jeg starter med en lang rask gåtur inden man skal igang med skole og arbejde.. Desværre kan jeg nok ik komme op så tidligt 🙂 Det kommer måske når vi er tættere på sommeren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor ville jeg ønske det var mig! jeg er überaftenmenneske ligegyldig hvad.htpp://nunne.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, hvor skørt – det gør jeg også. Mellem 7.30 og 8 hver dag siden solen begyndte at skinne! Så er det bare med at passe sine sengetider, for ellers er det lidt irriterende!- Josefine.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ostemadder&Hygge