Morgenmenneske

Inden træning

Image Hosted by ImageShack.us
I dag da jeg kom hjem pudsede jeg simpelthen vinduer. Nu kan man se ud af dem. Hele lejligheden føles meget mere ren. Det føles meget voksent sådan at pudse vinduer:) Om et par timer skal jeg til træning og har derfor lige lavet mig denne jordbærsmoothie med friske jordbær på toppen. Der er ikke noget som smoothie der giver mig energi til træning, jeg elsker det. Sundt, lækkert og giver masser af energi. Jeg fik forresten en mail forleden med en der spurgte om jeg ikke ville skrive hvad jeg typisk spiser på en dag med træning, så derfor tænkte jeg det var oplagt at give eksempel på i dag:

Morgenmad: Blåbærsmoothie
Mellemmåltid: Et stykke frugt
Frokost: Rugbrød med salat og mager fisk/røget filet
Mellemmåltid: Frugt eller grønt (evt. smoothie)
Aftensmad: Meget forskelligt. Men altid fedtfattigt og sundt.

Og så drikker jeg minimum 2 liter vand, og som regel en masse the. Det er i hvertfald mad der giver mig energi til hele dagen. Nu vil jeg komme tilbage til min smoothie og pakke til træning. I morgen har P fødselsdag, så jeg har købt ind til lækker morgenmad. Hav en dejlig onsdag.

16 kommentarer

 • jordbær:)… og cheasy vanille 0,1% yoghurt + lidt koldt vand efter hvor flydende man kan lide den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad er der i jordbær smoothien? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det må du gerne.. der er ca. 150 – 200 kcal pr smoothie, det kommer lidt an på hvilke bær man bruger. Men der er aldrig mere end 200. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser mega lækkert ud, og din kost lyder også rigtig dejlig sund. Må man være så fræk at spørge hvor mange kalorier der så er i sådan en smoothie? Ikke sagt at dette skal være en kalorie-blog, men synes nu det er oplagt at spørge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heej:)ja det er nemlig rigtig voksent:)Jeg er godt klar over det med sukker. Min aftensmad består rigtig meget af grøntsager og det er jo ikke alle dage jeg indtager præcis det samme:)Jeg tæller kalorier for hver gang jeg putter noget i munden, så jeg ved hvad jeg ender med at få:)Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Line, pudsigt at du lige har pudset vinduer. Har netop gjort det samme i forgårs, og tænkte selv 'gud, hvor voksent'. Men nøj, hvor er det fantastisk!Du skal passe på med at indtage al det frugt. Du skal tænke på, at frugt er proppet med sukker. Faktisk skal dine "6 om dagen" helst bestå mest af grøntsager. Hermed ikke sagt, at jeg ikke selv indtager uanede mængder af frugt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aahhhhh Gina skat!Jeg skylder SÅ mange smoothies efterhånden:) Ja, jeg har vænnet min mave til ikke at indtage meget mere. Nogle dage supplerer jeg med Nupo også. Jeg får som regel mellem 700-1200 kcal om dagen (når det er 700 er det fordi det er nupo). Og min mave klarer den fint.Ja selvfølgelig spiser jeg usundt engang imellem, men det var jo slet ikke det der blev spurgt om:)Har du lyst til at lave en aftale engang i næste uge måske? jeg savner dig. Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simepelthen så sej med den kur/kostomlægning/træning babe.. go go go go goBliver du helt mæt på den kost, eller er det noget du har vænnet dig til?Og ja, self. spiser du også usundt engang imellem, men spørgsmålet var jo hvad du spiste på en typisk dag, og det er jo det der tæller!du skylder efterhånden en del smothies 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov og længere oppe.Nej, jeg har en rigtig billig (lorte) stavblender fra Kvickly. Men den kan altså lave smoothie helt fint, og koster 100 kr. Ja jeg laver smoothies af frosne bær + cheasy vanille yoghurt 0,1%. Så er de iskolde og friske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej alle:)mange tak. Min blåbærsmoothie indeholder kun frosne blårbær + cheasy vanille 0,1% Yoghurt. Og intet andet:) Jeg elsker den virkerlig.Uret er købt på Ebay.Og jo da, selvfølgelig spiser jeg usundt nogle gange. Ligesom alle andre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  spiser du aldrig lidt usundt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line:) Hvad er der præcist i din blåbær smoothie, udover blåbær self;) Vil også gerne spise sundt om morgenen men har lidt svært ved at finde en god smoothie.Mange hilsner Camilla, trofast læser;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder meget lækkert og rigtig sundt! Skønt.Den blåbærsmoothie du laver, indeholder den andre frugter/bær end blåbær? Selv laver jeg ofte smoothie med jordbær og blåbær – men hvis du har andre spændende og anbefalelsesværdige smoothieopskrifter, så ville det være dejligt at kunne få lidt ny inspiration.Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser lækkert ud! Mht. dit nye ur, hvor købte du det henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line, lyder lækkert med smothie, vil gerne vide hvilken maskine du har til det? Er det Kitchen aid? Og hvor meget kostede den? Laver du smothies af frosne bær?Ups mange spørgsmål, håber det er iorden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder rigtig lækkert.Tillykke med kæresten i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmenneske