Syg

Clean

OBS: SÆLGER SENDER IKKE TIL EUROPA MERE. JEG HAR SKREVET EN MAIL TIL DEM FOR AT HØRE HVORFOR DA JEG HAR HANDLET DER I 3 ÅR OG IKKE FORSTÅR MAN IKKE LÆNGERE KAN FÅ SENDT TIL DANMARK. UNSKYLD MEN DET ER ALTSÅ NOGET HELT NYT. JEG HOLDER JER OPDATEREDE

Nu er der flere der har spurgt hvordan jeg får råd til mine clean parfumer, og måske er det 3. gang jeg laver et indlæg om Clean, men jeg synes simpelthen heller ikke det kan siges for ofte. Jeg bruger kun clean parfumer. Jeg er ikke så vild med parfumer der dufter stærkt og sødt og alt for blomsteragtigt. Det kradser i næsen og jeg synes det virker helt unaturligt. Men jeg elsker at dufte godt, og mine yndlingsdufte kommer fra Clean. Så nu tænkte jeg at jeg ville lave en lille anmeldelse af dem jeg selv bruger (jeg har som regel 2-4 Clean parfumer ad gangen i min samling så jeg kan variere ofte. Jeg hader når folk kun har en parfume og de har brugt den så meget at de ikke længere kan dufte den mere og derfor oversprøjter sig, føj) + den sælger jeg køber dem af.

Clean Shower Fresh: En af mine absolut yndlings, eller det er de jo allesammen. Denne parfume dufter, ligesom meget af Clean-serien, dejligt friskt og rent. Men denne parfume har topnoter af citron, mandarin og appelsin. Hjertet af duften har et sart blomsterstrejf af appelsinblomst og jasmin som giver et hint af sødme til den ellers citrusbaserede duft. Bundnoterne består af underspillet musk og en let ‘træduft’. Duften er enkel, sexet og ren – en rigtig lækker parfume. (Priser og links kommer længere nede)
Clean Warm Cotton: En fantastisk duft. Så ren og frisk som at dufte til nyvasket lækkert tøj. Man dufter bare rent og lækkert, og alle giver mig komplimenter når jeg har den på. Clean warm cotton indhyller dig i citrusnoter, syren og jasmin med en nedtonet men rigtig lækker blanding af musk og rav. En super behagelig og frisk duft, præcis som var du lige trådt ud af badet. Alle Clean parfumerne holder duften hele dagen. (Priser og links kommer længere nede).
Clean Fresh Laundry: Som navnet antyder dufter denne clean af friskt og nyvasket vasketøj. Ligesom de andre Clean parfumer tager denne udgangspunkt i den enkle duft af renhed og sæbe. Denne parfume består af noter fra brasiliansk appelsin, rose, natblomstrende hvid jasmin, bomuldsblomst og mexicansk lime. En varm men samtidig lækker og frisk duft. (Priser og links kommer længere nede).
Clean Simply Soap: Denne parfume er en af de nyere. Med en enkelt beskrivelse synes jeg personligt den dufter af en blanding mellem Clean Warm Cotton og Clean Shower Fresh, men for at være korrekt er duften baseret på en harmonisk blanding af calabrisk orange bergamot, polynesisk frangipani, japansk lotusblomst, rosenolie, sød viol og mild musk (hmm det er nok nemmere at forstå at den dufter lidt som en blanding af de to andre parfumer). Denne duft leder tankerne hen på et langt dejligt skumbad med din yndlingssæbe.
Clean Summer: Perfekt til den årstid vi går i møde. Den dufter rent og lækkert og leder tankerne hen på en varm sommerdag. Den dufter let, syrligt og utroligt dejlig frisk.
Sælgeren: Det var mine yndlings Clean parfumer. Pt. er jeg løbet tør for næsten det hele og skal til at bestille nogle stykker hjem. Den sælger jeg bruger er rigtig god. Jeg har handlet med dem i 3 år nu i hvertfald og har gennemfør rigtig rigtig mange handler. Jeg har aldrig, ikke een gang, oplevet at min vare er røget igennem tolden (selvom der er en risiko eftersom det sendes fra USA). Der plejer at gå 5-7 dage før jeg har mine parfumer, og de er altid forsvarligt pakket ind. Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser med denne sælger (faktisk er der to)
Mht. varer så varierer det meget, nogle gange har de udsolgt af nogen, men der går ikke længe før de kommer igen. Sælgeren har selvfølgelig også en million andre parfumer, men nu er det bare lige Clean der er min favorit.
Priser: En Clean parfume koster inkl. porto mellem 150-180 kr. Portoen er billigere hvis du køber mere end en parfume. Jeg kan sige at jeg plejer at købe 4 parfumer hjem til en samlet pris inkl. porto til ca 660 kr. Herhjemme koster en enkelt parfume knap 500 kr, så det må siges at man sparer en del. Selv hvis parfumerne skulle ryge en tur gennem told (som ca. ville blive 200,-) er det stadig langt under halv pris. Men som sagt har jeg ALDRIG i de 3 år jeg har handlet oplevet de er røget igennem told, og jeg har altså gennemført langt over 200 handler. Jeg håber I kunne bruge det.
Til de af jer der kender Clean eller bruger dem i forvejen, håber jeg I kunne bruge mine links, og til de af jer der ikke kender Clean håber jeg I kunne bruge min beskrivelse. Jeg vil dog altid anbefale at prøve dem i en butik, de dufter jo lidt forskelligt fra person til person.
Links: Her & Her. Jeg køber altid dem med ‘køb nu’ knap men det er selvfølgeligt også muligt at byde i en helt almindelig auktion.

17 kommentarer

 • Det lyder rigtig godt, mon ikke min næste parfume bliver derfra? Jeg kan godt lide, når en blogger virkelig tager sig tid til sine indlæg ud til læserne, det er dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De lyder simpelthen så lækre de parfumer, og kunne godt tænke mig at prøve dem. De har jo også et lækkert design 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allede sælger til dk hvis man bare spørger inden som Mine siger:)Jeg skrev en mail og fik en retur at det var ebay der havde lavet regler om at de skulle skrive de ikke sender til Europa, men det gør de åbenbart alligevel. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville bare lige sige at det lykkedes mig at købe Clean Shower Fresh fra denne sælger, så hvis i bare skriver en besked til sælgeren, kan det godt lade sig gøre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym:Jeg synes der er stor forskel, jeg kan i hvertfald bedre lide warm cotton! 🙂 Men prøv at duft til den.Mine:Ja da, selvfølgelig er jeg sikker 🙂 De har aldrig være åbnet før og jeg har som sagt købt parfumer der i 3 år så ville nok have opdaget hvis de var uægte:) Desuden er sælger virkelig stor så der er ikke noget snyd der :)Ja, shopusa må jo så være løsningen, det er jo stadig billigere end i Danmark i hvertfald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er du helt sikker på om det er en ægte clean parfume hvor duften holder længe og den ikke er blevet blandet op med vand? for jeg har nemlig oplevet før parfumer hvor duften forsvinder med det samme pga vandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige et spørgsmål:Hvad er den store forskel på Fresh Laundry og Warm Cotton? (Jeg har selv Fresh Laundry og vil gerne udvide min samling)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tipppet. Ellers kan man altid handle via Shopusa.comhttp://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor trist man ikke kan få sendt til DK mere 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • man kan åbenbart ikke købe parfumer fra USA mere, pga en eller anden fransk lov så vidt jeg har forstået, det er SÅ ærgerligt.Ja Ida, hvordan mon det er lykkedes mig ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  hvordan har det lykkedes dig at gennemføre over tohundrede handler på tre år!!!???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fresh laundry ftw!!! elsker den duft, den er bare helt genial :)Chttp://theworldofc.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm ærgeligt. det er også kun et par dage siden jeg modtog en parfume derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Ærgerligt.. Med hensyn til parfumerne, jeg elsker dem også, men når jeg har prøvet dem på, så synes jeg bare, at duften er gået væk et par timer efter jeg har taget den på. Har du den oplevelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De sender ikke til Europa mere?!?Det er ikke mere end 2 uger siden jeg købte der 🙁 Nå jamen så er det her indlæg jo ikke til nogen hjælp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, det lyder da underligt?De sender altså til Danmark så det forstår jeg ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når jeg går ned og tjekker shipping and payments, så kan man da ikke vælge Danmark? 🙂 Har prøvet begge links

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg