Søndag

I would like to invite you // Sweet fine day


En af mine absolut yndlingsblogs handler ikke om mode, fashion eller andet i den dur, men derimod om en familie (mor og far/Jenna og Mark) med 2 smukke døtre (Mia og Claudine). Bloggen handler om deres liv, deres børn, deres mad og deres hverdag. Det er så inspirerende at kigge derind. Billederne er ubeskriveligt smukke, og måden de skriver bloggen på er så jordnær og spændende. Det er primært moderen der skriver om deres liv, og faderen der poster opskrifter osv. Jeg bliver aldrig træt af den blog. Deres to små piger er simpelthen de smukkeste børn jeg længe har set. De har derudover deres egen konfektureforretning (i mangel af bedre ord) og det er muligt at bestille deres ting via etsy.

Nå men det var lidt om bloggen, jeg har så fået lov at interviewe Jenna, et nyt koncept jeg godt kunne tænke mig at indføre, altså at få andre til at komme med inputs. Her er interviewet:

Your girls are really cute. What is their ethnicity?
1/2 Korean, 1/4 Russian, 1/8 Norwegian and 1/8 Italian.

How can you blog so often? Aren’t you busy, you know, conducting business and taking care of the kids?
I usually blog late at night, often between 12-2am and it helps me reflect on the day. I take so many photos and need somewhere to put them, plus I guess I have a lot to say. This surprises even me.

Why did you start your blog? What gave you the idea?
I started the blog as soon as we thought about starting the business. I wanted a place to document the process – recipe testing, packaging ideas, business name and all the other milestones along the way. As the business becomes more established, the blog content has been more about juggling family life and business life here in NYC. It’s been a wonderful space to reflect on our days.

Was it difficult to decide whether you should share pictures and stories of your kids or not?
Our life is so about our kids that it was not a difficult decision.

Have you ever experienced anything bad because of your blog? Such as comments, obstacles etc?
Most people have been really supportive, but there are rare occasions where you get a negative comment. You do your best to ignore them because it’s not really fair to judge someone based on a very small slice of life that they choose to share with the world. You just have to remember that they just don’t know you at all and not to take it personally. If you choose to open yourself up on the blog, you should be prepared for all comments.

Has the blog done something greatly for your advantage?
Yes, it’s been a great marketing tool for the business and it’s been great to have the whole process documented for reference. Our blog readers keep us going too and it’s nice to connect with people on that level, whether they relate to what you are going through, have advice and suggestions, or get inspired by your words. It’s all a nice feeling.

Do you ever feel like quitting the blog?
Never. I need to do this.

Does your kids know about the blog? How do they react when you are
photographing them?
They don’t really know about it – they’re not old enough to understand what it is really. They’re quite used to being photographed, but the 6 year old is starting to get a bit self conscious and run away from the camera. It will be a sad day when they no longer want to be photographed.

Do you ever sleep?
I have chronic insomnia, but yes, sometimes.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Det var mit interview med Jenna. Jeg vil foreslå jer at tage et kig på deres blog, jeg lover jer for at man kan bruge flere timer på at se deres indlæg igennem. Der er selvfølgelig mange andre billeder end af deres børn, men jeg er simpelthen så vild med billederne af pigerne. Klik her for at komme til deres blog.

8 kommentarer

 • Tak for linket 😉 Den er jo fantastisk fin den blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  feeed ide! og godt interview. Fortsæt den gode stil, Line Sofie. Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare at se på billederne gør mig i helt godt humør. Hvor er det fint! 🙂 Burde nok klikke ind og tage et kig på bloggen også… Og super idé med også at interviewe andre bloggere. Det giver et dejligt frisk pust 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer til at følge den blog fast….. den se virkelig god ud :)http://www.xno3.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dejligt tiltag og indlæg. Utroligt, at folk kan finde tid til så mange bolde i luften, som hun/de gør. Og hun har endda inkorporeret nogle af dine spørgsmål i hendes FAQ på bloggen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en blog jeg vil holde af at læse 🙂 Fint interview!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt indlæg – fantastisk med interviewet, god idé. Den blog er noget virkelig særligt; og de to piger er simpelthen så kønne og søde. Man kan ikke lade være med at smile, når man kigger bloggen igennem.Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely blog! Gorgeous girls!colormenana.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag