'Det danske vejr er GaJol vejr'

Aftenens måltid

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ikke det mest spændende indlæg. Igår var jeg til barnedåb hos min niece, og på trods af jeg hader kirker, gik det fint. Desværre blev de flotte billeder jeg havde taget slettet, så jeg var så sur igår og gad derfor ikke lave et indlæg. Her til aften har jeg bagt store fedtfattige grovboller, og så har vi lavet en tzatziki dressing, en masse salat og pestomarineret kylling i ovnen. Alle steder er der sparet på fedtet og de blev virkelig lækre vores ‘burgere’. I er flere der har spurgt om jeg vil vise nogle billeder af det jeg spiser så her kommer de. Hvis I vil lave et sundt alternativ til den ellers så usunde burger, så er det her helt sikkert en mulighed, og de smager fantastisk. Fortsat god aften.

17 kommentarer

 • Ja jeg stemmer bestemt også for at få opskriften, det ser virkelig lækkert ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  hahah, kommaerne! very nice touch. anyway, vil også gerne have opskriften på grovbollerne. dem jeg bager er ikke særlig gode efter en dag. have a nice day, kim.www.moreaboutfashionandus.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud. Meget mere mad 🙂 Og det er dejligt at du blogger igen, du er altid spændende at følge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allesammen:)Jo jeg vil prøve om jeg kan poste opskriften snart:)Det er ikke noget specielt egentlig, men jeg vil da gerne gøre det:)Og filucca:hahah hvor er du dog sjov. Jeg skriver jo bare det der falder mig ind og så udgiver jeg et indlæg. Jeg sidder altså ikke også læser korrektur på det, det er jo ikke en stil der skal afleveres, blot min dagbog:)Men tak fordi du på trods af helt forkkert kommasætning stadig vil følge med og læse min blog:) Det er dejligt! Jeg håber det er fordi det er indholdet du finder interessant:)Jeg tror dog ikke jeg vil gøre brug af din kommentar, ellers tak:)God aften allesammenLine Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  fuck da om kommaerne sidder rigtigt?det er da indholdet der tæller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm, hvor ser dét lækkert ud!Ihhh altså. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filucca

  Hej søde Line SofieDette må endelig ikke opfattes negativt, fordi jeg elsker din blog højt, men det ville klæde den meget, hvis du gad sætte korrekte kommaer. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I've just discovered your blog and I love it!If you want, check out my blog and leave a comment. Thanks a lot.www.abitoffashion.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • glad*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej :-Dmh, mums, lækker mad! Jeg har først lige opdaget her i dag, at du var begyndt at blogge igen, dvs. at jeg lige har brugt omkring 20 min på at læse alle de indlæg, som du har blogget siden du begyndte igen, hehe.Er super glaf for at du blogger igen, da din blog var den første jeg begyndte at læse inden jeg selv oprettede en blog.. Din blog var vel en slags inspiration, tror jeg 🙂 men som sagt, fedt du blogger igen! -Nina.ps, join me 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj C-

  Hej! Det ser riktig lækkert ud :-)Tror vi bor i samme område rundt nørrebro st, har set dig nogle gange.. og det er så mærkeligt, for det føles som om man lige skal råbe HEJ når man sådan sykler forbi, som om man kender dig fordi man læser med på din blog. Kender du det? Du ser hvertfald riktig sød ud.. og det er ikke på en stalker måde! nå det ville jeg bare fortælle :-)kram fra Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du laver seriøst det lækreste mad, blir' helt sulten..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil du ikke poste opskriften på de der boller? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • argh, nu bliver jeg jo helt sulten. Det ser virkelig godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser rigtig sundt og lækkert ud! (var også helt vild med indholdet i køleskabet indlægget, grønsager rocks!) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok godt ud :oHvad kom din niece til at hedde?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser lækkert ud :)Gider du evt. skrive opskriften på grovbollerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Det danske vejr er GaJol vejr'