2010

TUMBLR


Så er der endnu engang gang i min tumblr blog med inspirationsbilleder. Den har kørt lidt i perioder, men nu vil der fast blive uploadet billeder til den. Det er et af mine mange nytårsfortsæt. Klik på tumblr blog linket ude i venstre side for at komme dertil. Jeg håber den inspirerer.

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hej ;D det her har ikke så meget med dit indlæg at gøre, men har lige skrevet en kommentar til en af dine meget gamle indlæg fra april ved ikke om du kan se at der er nogen der har skrevet til der der ;p så tænkte bare at jeg lige ville skrive det til dig igen ;p det var angående den der Zebra buksedragt fra H&M der var totalt udsolgt i sommer´s du gerne ville have fat i;p har nemlig en liggende i skabet i Str. 38 Hvis du stadig er interreseret i den alså ? så skriv en email til mig 😀 Millafria@hotmail.combruger den alligevel ikke ;D hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super nice blog!Så meget at kigge på, og jeg er slet ikke færdigendnu ;)- celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne du lide filmen:)?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er har ikke rigtig noget med det her indlæg at gøre (: men jeg kan huske at du på et tidspunkt sagde at du brugte en parfume der hed noget med laundry, og at du så havde et link til den billigste sælger. er du sød at skrive et link? og hvordan er den i duften, svag eller?og du har forresten en utrolig inspirerende blog, som er en af mine yndslings, og jeg elsker at den er så personlig – bliv ved med det! (;- marlene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2010