Den største skuffelse

Skuffelsen vil ingen ende tage

Nå, men det bliver umuligt at få kjolen. Efter mange timers mailkorrespondance med asos, er det altså sikkert at jeg ikke kan få kjolen. De har lavet en fejl, og de har slet ikke kjolen. De refunderer naturligvis mine penge og porto (ja det er sgu da klart). Nå men min sidste redning bliver Ida. Hun er dygtig til at sy, og hun er min bedste ven, så mon ikke hun vil hjælpe mig? Jeg tror jeg tager blusen med til hende i morgen så hun kan se hvordan den er syet, og så kan det være hun kan lave en fin kjole i stil med engang i maj. Hvor er det åndssvagt når sådan noget sker altså. Nå, men det er der ikke noget at gøre ved. Nu vil jeg spise min moussaka snart, der er meget der skal læses. Og i morgen skal jeg mødes med Ida og læse lektier også. God aften.

10 kommentarer

 • Anonymous

  Asos har lavet rigtig meget rod i det på det sidste! Har selv bestilt en pakke, som jeg betalte dobbelt porto for skulle komme inden nytår, og jeg har stadig ikke så meget som bare fået et glimt af den.. Det kan man kalde dårlig service, hvis de gentager så mange (og store fejl), som påvirker flere kunder..Men dejligt at du har en nødløsning, i form af en veninde der er fingernem og hjælpsom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Føler med dig! Har også selv problemer med asos. Er ret træt af dem efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … og blusen skal naturligvis returneres inden jeg overhovedet ser mine penge igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja fucking latterligt!! jeg er også ret sur på dem nu!..jeg har skrevet til jaeger, men de svarer ikke. det er et par uger siden jeg skrev, dengang kjolen første gang var udsolgt. jeg tror måske også den ide med Ida kunne fungere rigtig godt.. hun er rigtig dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt skuffet på dine vegne. Det kan de slet ikke være bekendt! Jeg håber du/i finder ud af det med en anden kjole. Who knows, det er jo januar, måske finder du en ligeså fab kjole til en endnu billigere pris. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Øv 🙁 hvad med Jaeger selv? Var det ikke dem, der havde skabt kjolen? Måske de kan hjælpe dig.kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Pis oss', assholes. Kan man ikke få den andre steder? Og fik du lov at beholde blusen eller skal den også returneres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor irriterende!! Men kan være du bliver endnu gladere for Idas resultat.. og så er det mere personligt.http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg hader sådan noget! Har også prøvet det engang med en jakke, som de så ikke havde alligevel. Skide skide skide irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det da trist. Jeg har ondt af dig. Virkelig et mareridt. Håber hende Ida kan lave en ligeså lækker kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største skuffelse