Det er altså ret sjovt

Se min kjole

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Jeg solgte mine acne atacoma sko for at få råd til en kjole. Jeg skal til et stort bryllup i Polen til maj, og vil gerne se helt speciel ud. Og jeg faldt med det samme for denne kjole. Den er meget smuk og anderledes, og perfekt til bryllup. Den er nok endnu flottere i virkeligheden, og så er den virkelig smuk ‘in action’. (Se catwalk video her). Nu glæder jeg mig til at modtage den, så den kan hænge som motivation til mit mål at blive strammet op. Den er købt på Asos til halv pris. Hvad synes I? (og I må gerne være ærlige, jeg kan godt tåle kritik eller at folk er uenige) 🙂

38 kommentarer

 • Rigtigt fin kjole, men ikke rigtigt mig. Turde heller ikke tage en hvid kjole på til et bryllup 😛 – selvom den godt nok er cremehvid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  syntes den ser rigtig flot ud.Også fordi den er anderledes end man lige ser normalt.Ville gog være lidt nervøs for den ser meget gennemsigtig ud.Men hvis du anskaffe en fin hudfarvet underkjole så kan jeg kun se det som en kæmpe succes men den kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina: Jeg havde også tænkt mit hår skulle sættes op, lidt rodet:) Mange tak for din kommentar!Lisa: Hvor er du sød, mange tak! og tak for råd.Therese: Nemlig;)Julie: Mange tak. Jo den er lidt gennemsigtig, så jeg tænkte noget flot undertøj som ikke er så undertøjsagtigt, men mere som et flot stykke tøj. hmm det giver mening i mit hovede;)Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er den flot! Jeg er helt vild med faconen og farverne. Jeg glæder mig til at se den på dig, tror de fleste vil blive positivt overraskede! 🙂 Men hvad har du tænkt dig at tage indenunder? Den er lidt transparent, er den ikke? Julie.L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • præcis ;)det er sjovest at blive positivt overrasket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En smuk kjole til en smuk pige. Jeg ville sætte den sammen med et par flade gyldne sandaler, nogle meget små og enkle, næsten usynlige guldsmykker, neutrale øjne og røde, røde læber, fordi både kjolen og dit hår har de fineste, sarte farver. Jeg glæder mig til at se dig i den. De venligste hilsner fra Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg syntes det er en fantastisk kjole, men også sådan en hvor man virkelig skal overveje hvordan man styler den. Netop fordi den er sådan lidt flagrende i det, og desuden er meget speciel i sig selv tror jeg den vil være smukkest medenten et par helt enkle 'græske' flade sandaler eller en flot høj sandal i en lys nuance, og så et par enkle tynde sølvarmbånd og sølv 'hænge'øreringe. Håret ville jeg style som en lidt rodet / 'tilfældig' knold højt på hovedet med et par løse totter 🙂 Jeg glæder mig til at se dig i den, tror du kommer til at se fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke helt om farven er mig, men kan nu meget godt lide designet, meget anderledes og jeg synes ikke du nødvendigvis skal have høje sko på, tror også den kunne være "Græsk-gudinde" agtig med flade flotte sandaler./Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline:Mange tak:)Jeg tror nu også den er en del smukkere på når man kan se bevægelse og sådan:) Jeg glæder mig til at vise den frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ved første øjekast var den ikke lige mig, men da jeg så catwalk videoen tænkte jeg som mange af de andre, at den ville se skøn ud på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline:Lige præcis mht de anonyme. Der er jo andre der har fortalt at de ikke kan lide den (lidt ligesom dig), på en helt naturlig måde MED deres navn, og det er da helt ok. Jeg forventer jo ikke alle kan lide de ting jeg falder for, og gudskelov for det. Jeg synes da det er interessant at høre folks mening, også selvom de er uenige. Men de der latterlige kommentarer er jo bare til at grine af. Men tak for din kommentar, jeg håber da jeg kan 'overbevise' dig om at kjolen er smuk til maj:)Hav en skøn dag selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ved ikke om jeg er så vild med kjolen. Kan ikke helt finde ud af om det er pga. modellen, det tror jeg lidt det er. Jeg tror den kommer til at se skøn ud til dig, med dit lyse hår og med et par høje sko. Jeg glæder mig til at se den på dig! :)Og i øvrigt, det er lidt skægt at alle dem der kommer med negative kommentarer, eller nærmere, ukonstruktive kommentarer, altid er anonyme. Hvad sker der for at de ikke tør skrive deres eget navn når de skal komme med sure opstød? Få et liv folkens.. :)Over and out! Hav en skøn dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella:Jeg har tænkt det samme. men den er jo ikke oversize. Den sidder rimelig tæt, og hvis du ser videoen kan du se hvordan den ser ud når man går med den. Jeg synes bestemt den sidder flot, og jeg tror at høje sko kommer til at gøre mig meget lang:) Men jeg aner det ikke endnu jo. Jeg kan jo kun håbe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Den er virkelig flot! Men jeg ville nok personligt være bange for at komme til at ligne lidt et telt? Altså fordi den er meget flagrende og omfangsrig.. men det kan selvfølgelig også være at den falder så tungt, at det ikke er et problem. Og at de høje sko også kommer til at virke forlængende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonyme: Tak for jeres fine fine kommentarer:)Jeg elskede mine atacomasko, men alle alle ALLE havde dem. Og jeg elsker denne kjole, derfor blev de 'vraget' til fordel for denne:)Det var vist svar på det. Og I behøver altså ikke være anonyme 🙂 hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er helt enig, hvordan kan du vanære Acnes smukke design på den måde!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  *vraget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stakkels atacomaer.. at blive raget for dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for nogle ærlige og brugbare kommentarer:)Ja, jeg vil bruge den med høje hæle, og lyse læber som du siger anonym, og så vil jeg sætte håret op:)og ja, armbåndende er ikke skide gode til lige den kjole:)Jeg glæder mig til at vise jer den på, også selvom der er et stykke tid endnu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So pretty! Virkelig flot kjole! Synes det er nice at den er svagt gul og ikke skrigende 😉 -opsigtsvækkende ;)#Mollymollyupnorth.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig unik.. Synes den passer helt perfekt til dig, og din stil. Skøn, skøn og skøn. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er ekstrem smuk synes jeg:) virkelig! og du kommer helt sikkert at se super smuk ud.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ellers er det armbåndene, der irriterer mig – det spiller ikke sammen – chunky larmende armbånd og florlet lys kjole, vel??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, jeg tor bestemt den vil klæde dig skidegodt (bedre end modello)!Især fordi du også har en brunere glød – især til maj..:)Hun har for meget på med både rouge og røde læber.. Det var det første, jeg lagde mærke til og det er ikke pænt til kjolen, dvs. go for brun teint og lysere læber er mit bud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg syens den er virkleig smuk, og med et par høje sko kommer du til at se fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke sådan en, jeg selv ville falde for, men jeg synes, der er noget meget specielt, smukt og elegant over den. Og uden at kende dig – kun blogwise – virker den som meget dig. Sådan lidt alfe-/eventyr-/godess-agtig.Især med lyst hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak begge to:)anonym: tror du? Har nemlig overvejet hvordan det vil se ud med lyst hår til nemlig:) så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den er flot og tror den klæder dig bedre end hende modellen pga hårfarven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super smuk den kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er ikke et almindeligt bryllup, det er katolsk bryllup da den ene er polak, og bruden har ikke engang hvid på selv. Men den er cremehvid med gule nuancer:)det har jeg også hørt, men tror nu ikke jeg overstråler bruden alligevel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Er den hvid? For man må jo helst ikke tage hvid på til et bryllup, da det kan overstråle bruden! Det må man bare ikke, har jeg hørt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er fantastisk smuk! og det er helt ærligt ment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for jeres kommentarer:)Man har da altid lov at være ærlig:)Det er jo helt sikkert at jeg ikke kan lide al jeres tøj heller.Jo I får den at se på til maj, og så kan du jo se om du stadig synes den er hæslig frk. therese;)/ Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker når man får lov at være ærlig :DOg min første tanke inden jeg så, at man måtte være ærlig: Den er hæslig!jeg tror ikke den kommer til at klæde nogle kroppe i denne verdenJeg siger "tror", for man skal aldrig sige aldrig ;)vi får vel lov at se den på til maj?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Haack

  Den er fantastisk smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er fantastisk smuk!/amalieamaliesway.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, Line Sofie – du bliver guddommelig i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er altså ret sjovt