TUMBLR

Det er altså ret sjovt

Min gamle veninde/klassekammerat er flyttet ind lige ovre på den anden side af min gård. Så når jeg kigger ud af mit vindue i stuen kigger jeg direkte over i hendes værelse. Vi har kendt hinanden siden 8 klasse, og gik også i gymnasiet sammen. Siden det stoppede har vi ikke rigtig talt, men det kunne da være vi skulle gøre det nu. Verden er altså lille:) Godnat

6 kommentarer

 • Jeg har ikke gjort noget for at promovere min blog. Så jeg tror bare det er fordi folk synes den er fængende, og så har jeg også skrevet kommentarer til andre blogs, og måske fået læsere på den måde? Men jeg ved faktiks ikke hvorfor?Jeg skulle også flytte sammen med Ida, og vi ledte og ledte og ledte, men fandt intet. Så jeg var nødt til midlertidigt at bo hos P og min mor lidt på skift, og så fandt hun noget hvor hende og hendes kæreste boede. Og på den måde endte det med vi ikke kom til det. Men vi ses ca 3-4 dage om ugen, så det går nok:)Mille: Mange mange tak for ros! Jeg har brugt jersey stof!:)tak for ros 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)jeg må lige spørge engang – ved godt det er til et helt forkert indlæg, men indlægget jeg stiller spg. til er lidt gammelt :pdin guide til headband er suuper fed, men jeg må lige høre om en ting: hvilket stof har du brugt? (udover det skal være stræk)btw. suuper fed blog, er herinde hverdag for at se om der er kommet noget nyt fra dig 🙂 – hvis ikke også flere gange om dagen. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie. Jeg læste en af dine tidligere posts, hvor der stod du skulle flytte sammen med din veninde Ida – men du bor vel med P right? :)var bare lidt nysgerrig over hvordan det ændrede sig/ Louise L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, verden er lille. :)Jeg har lige et spørgsmål til dig. Jeg er ret vild med din blog, personlig og unik. M;it spørgsmål er så: Hvordan har du fået så mange læsere på bloggen? Selvfølgelig fordi den er spændende at læse, men er du tilmeldt nogle websteder eller andet der kan promovere din blog? På forhånd tak :)http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ved ik lige hvor jeg skal skrive det :)men har sat dig på min link lyste under farvorit blogs. læser din blog flitigt, og finder den meget inspirerende! du er velkommen til at se min blog hvis du har lyst :iANHOLM.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUMBLR