Priceless

Tivoli

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

I dag var jeg først inde at se Avatar i imperial og den er rigtig god. Derefter var jeg i tivoli med P og hans familie, men det var frysende koldt, så det var lidt svært at nyde de lune spanskrør jeg ellers havde glædet mig til i mange mange uger. Men vi fik da kigget rundt og prøvet kufferthalløjturen. Og så er P, hans mor og søster helt vilde med postbudene som det åbenbart hedder, hvor man putter en 10’er på det nummer man tror postbudet stopper ved. Der cykler 3 postbude rundt, og der er 36 numre de kan stoppe på (tror jeg). Jeg synes det var åndssvagt for det man kunne vinde var chokolade, som ikke engang er vildt meget værd. Jeg sagde til P han skulle putte en 10’er i nr. 2 da det er mit yndlings/lykkenummer, men nej nej, det ville han ikke. Jeg blev ved med at plage, og endte til sidst med at putte den 10’er i selv. Og gæt hvem der vandt. Mig. Nu skal jeg pakke, og på landet og holde lidt juleferie. Det glæder jeg mig til.

2 kommentarer

  • uh, det lyder ellers godt.forresten line, min veninde og jeg har lavet dit headband!og vi er MEGET glade for det!!! jeg går med det hele tiden.du kan se hvordan det er blevet på min blog, hvis det er:floatingwithyou.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • amam, de der spanskrør er bare guld værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Priceless