My Sister's Keeper

Lykkeligt uvidende

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

ligger Ono i mine arme og putter. I morgen kl. 10.30 bliver hans manddom nemlig taget brutalt fra ham, og han har intet at skulle sige. Men helt ærligt, hvem gider at have en hankat der snakker mere, og højere end en selv, og hvis urin lugter så meget så man ikke kan sove om natten, hmm, ikke mig altså. Så i morgen er jeg 695 kr. og to kattetestikler fattigere. I aften er derfor også sidste mulighed hvis I har en kattedame der er intereserret i at lave børn med Ono. Lige nu ligger vi bare og nyder at han stadig er en rigtig mand. haha. Godnat.

9 kommentarer

 • Hvor er det dog en herlig kat i har! Glæder mig til den dag vi skal have en kat, som nok også ender med at miste sin manddom ;)Håber at det gik godt med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hahahaha sikke et ondskabsfuldt indlæg 😀 "Vi nyder at han stadig er en rigtig mand" hahahaha.. stakkels ball-less misser!Hahahaha kan ikke lade være med at grine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha tak:)Jeg farver mit hår om vinteren da bunden bliver mørkere. Om sommeren bleger solen det, og jeg har altid haft lyst hår. Min bund farver jeg med sådan en spray fra matas – blonde spray. Men den skal du kun bruge hvis du i forvejen har rimelig lyst hår, da det ellers bliver orange;)ps.det gik godt med Ono;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er han skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Haha den stakkel! Hvor ser han bare vildt sød ud som han ligger der. Held og lykke søde Ono:) Forresten farver du dit hår? I såfald gør du det så selv, eller får du det farvet hos frisøren? Og hvis du selv farver det, hvad hedder så hårfarven du bruger? Uha, jeg fik fyret noget af, he. Men elsker virkelig din hårfarve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yoda

  han er jo skøn, ham ono. sidder også selv og putter med min, men selvom han også blev 'cuttet', snakker han stadig værre end en hund gør.. hver morgen.. what to do.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og Lykke. Min mis fik dem også fjernet for en uges tid siden (:!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Christina – jeg sad og grinte for mig selv, haha 😀 Held og lykke.. Eller hvad man nu siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen sådan nogle underholdende indlæg du lægger ud 🙂 Bliv ved med det.http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Sister's Keeper