All I Want For Christmas Is You

Kranz & Ziegler

Jeg modtog forleden en mail fra smykkedesignerfirmaet Kranz & Ziegler. Jeg er altid meget skeptisk med mails omkring firmaer der vil samarbejde eller bruge mig til at reklamere osv. De tilbød mig et gavekort på 2500 kr. og jeg takkede ja, efter at have taget et kig på dem. Jeg blev meget positivt overrasket. Jeg har aldrig før hørt om det, og ved første øjekast på deres hjemmeside virkede det heller ikke som noget for mig. Men jeg brugte lidt tid på at kigge rundt, og endte med slet ikke at kunne vælge hvad jeg skulle købe. Der er virkelig mange flotte ting, jeg er især vild med de lidt rå smykker. De ting jeg har valgt på billedet er nogle af mine absolut favoritter. Jeg elsker ELSKER dødningehovedet, det er så flot, råt og samtidig naivt, helt anderledes end de ellers så hypede dødningehoveder der er in lige nu. Det er så skævt og slet ikke så ‘ondt’ som dødningehoveder ellers er. Ringene er super fede og rå synes jeg, desuden er de anderledes og har lidt mere kant end almindelige sølvringe. Sæbeboblefingerringen er virkelig min favorit blandt ringene, den er simpelthen fantastisk. Læderarmbåndende synes jeg bare er fede til et helt almindeligt outfit. Ja, der er mange ting, og jeg kunne have fundet mange flere smykker, men det her er nogle af mine favoritter. Alle smykkerne er ægte og høj kvalitet. Jeg køber personligt selv tit smykker i H&M og andre meget billige steder, som også laver nogle fede ting, men det der er irriterende ved dem er at de smitter af på fingrene så man bliver helt grøn. Så for første gang i mange år skal jeg prøve at have en fingerring på der ikke afgiver grønne mærker. Der er flere forskellige prisklasser, og det er bestemt ikke alle smykkerne der er til at betale. Men der er også smykker til fornuftige priser, især da det er et godt håndværk man får. Jeg glæder mig til at modtage mine smykker. Hvis I vil se lidt hvad de har at byde på så klik her.
Nu vil jeg cykle hjem til Ida som jeg har måttet undvære i en hel uge. Jeg tror bare vi skal spise noget lækker mad og slappe af. I må have en dejlig lørdag. Forresten lover jeg at lave en guide til de headbands i morgen.

1 kommentar

  • Anonymous

    Et lille tip til HM ringene – prøv at giv dem et lag gennemsigtig neglelak inden brug. Det plejer i hvert fald at forlænge mine ringes levetid et godt stykke tid!Jeg vil også lige sige tak for en rigtig god blog – jeg nyder at læse den :)// Gry

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I Want For Christmas Is You