Headband

All I Want For Christmas Is You


Jeg ville give alt for en ny MacBook. Min gamle er næsten død. Batteriet virker kun i lader, den er slidt og faldet fra hinanden. Jeg elsker den meget højt, men det er på tide med en ny. Den er trods alt 5 år gammel. Er der nogen der vil donere en MacBook pro 13″, jeg gør gerne lidt reklame for jer? Bytter med mine acne atacomaer og alle de malerier I kunne tænke jer? Min kæmpe discokugle og min gamle flotte skrivemaskine? Mine Acne Box støvler? Eller give mine højre arm for det? come on guys, jeg må have den. Jeg kan ikke klare mine studier uden en computer, og det bedste ved denne er det nye kinesiske skriveprogram i. Er det ikke perfekt? åååh hvorfor skal penge være så stort et problem.

9 kommentarer

 • jeg har den og jeg elsker den!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad koster sådan en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig en fantastisk computer. Jeg går på HHX og alle som gik ind i år fik en fucking GRATIS, som du kan høre jeg træt af at jeg ikke lige var med på det hold fordi jeg ikke er en 1'års… Den bærbar er så dejlig og et drømme objekt på så mange måder. Bare designet er der ikke en eneste bærbar der kan hamle op med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • præcis.. lige præcis… heh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Hehe, once you go mac – you never go back!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • * og støj, ellers er jeg da den første til at smide alle de gratis USB stik med du kunne tænke dig:) Til din SRP;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh støj, det må du da ikke engang sige for sjov:)Jeg er villig til at vente til januar og smide hvad som helst oveni, det er lige før min kat kan ryge med i den pulje:D haha.. ej men hvis du har lyst til at finde ud af noget snart må du endelig sige til!og Lena, JA, den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har den, og må sige, at jeg var fristet af dine fantastiske malerier og atacoma sko, men min SRP ligger pt. på denne computer, så må hellere beholde den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er den perfekte computer… Suk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Headband