Umotiveret

Jeg føler mig simpelthen så umotiveret for tiden. Jeg gider ikke noget. Jeg orker ikke at stå op, handle eller at tage i skole og jeg er træt hele dagen. Jeg orker ikke engang at blogge. Jeg føler mig uinspireret og uinspirerende og derfor er der jo ingen grund til at poste en masse dumme indlæg. Men nu gør jeg det. Jeg har lige været nede for at handle, i dag skal vi have fiskeburgere. Eller måske er det nærmere hjemmelavede fiskefrikadeller, med salat, råkost og brød. Men det glæder jeg mig til. Så har jeg rykket rundt i stuen i dag, og tænkte at det måske skulle være i dag jeg postede billeder fra lejligheden? Nu har jeg lige ordnet en opvask og børstet mine tænder (?), anlægget spiller min nye Hôtel Costes 12 cd, som jeg er blevet rigtig glad for.

Men jeg poster mange billeder senere af min lejlighed, nu er I efterhånden rigtig rigtig mange der har spurgt til flere billeder. Så kom endelig tilbage senere. Og indtil da så lyt til dette nummer, et fra min nye cd jeg er blevet virkelig glad for – selvom det er underligt de første par gange man hører det, men giv det en chance.

4 kommentarer

 • Jeg kan følge dig, jeg er også rigtig doven og trist for tiden, men har fundet frem til at det er vejrets skyld (: vejret påvirker i hvertfald mit humør aaalt for meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du skriver rigtig godt, og beskriver meget præcist og fint følelser og stemninger vi allesammen går igennem. Rigtig god inspirende blog du har, uanset hvilket humør du er i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • må indrømme, at jeg også virkelig elsker din blog.motiveret eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er simpelthen så fin. Du er inspirerende ALTID om det så er fordi du selv føler dig uinspireret. Tak for en fin fin fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *