See you later, alligator

Shoe Orgasm

Fra venstre øverst: Burberry Prorsum, Christian Louboutin, Balenciaga, Acne (atacoma), Christian Louboutin, Chloë Sevigny for O.C, Osman Yousefzada, Burberry Prorsum, Surface to air, Camilla Skovgaard, Tanja S. London, Christian Louboutin, Proenza schouler.
Jeg vil have dem allesammen – ALLESAMMEN. Jeg har dog heldigvis acne atacomaerne i min samling, så jeg føler jeg må få dem allesammen for at fuldende samlingen af sko. Men det bliver nok ikke i den nærmeste fremtid når man er på SU. Men nyd synet allesammen!

10 kommentarer

 • Sådan:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allesammen.. jeg skal nok skrive hvor de allesammen er fra senere i dag – i selve indlægget:)god fredag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er interesseret i at vide hvor de blå wegde (til højre) er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er de flotteste sko jeg nogensinde har set, alle sammen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  De sorte der er skråt op til venstre for dem med sølvnitterne i bunden og lige under acne atacomaerne, hvor er de fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har louboutinerne (eller, jeg har købt dem på ioffer)Men ååååh, atacomaerne kalder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flotte flotte sko, men Wow de blå ude til højre er jo helt perfekte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ihh så fede sko. hvor er de sorte ude til venstre fra- altså dem lige under atacomaerne? de er lige mig..;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh.. flotte sko allesammen! Er selv lidt træt af at Acne Atacoma er udsolgt overalt!I øvrigt (og beklager hvis det er helt hen i skoven at spørge om sådan noget her).. men jeg er helt ny på bloggen.. og kender ingen der har en blog. Derfor er jeg lidt lost i hvordan pokker man får sine blogs ud til andre. Føler lidt at jeg famler i mørke herinde, og tænkte at spørge en som ser ud til at have styr på det.Mvh L

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See you later, alligator