Fidel

Se mormor, han elsker det………desværre

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
I dag var jeg som før nævnt ude på min mormors arbejde og drikke kaffe med hende. Jeg fik en masse ting med hjem, lidt gaver jeg først må åbne i morgen, en blikdåse som er rigtig fin, noget the, noget sengetøj, lidt penge til noget god mad og sidst, men absolut ikke mindst, et fantastisk stykke legetøj til Ono. Et grimt, stort lyserødt/orange rør. Jeg håbede han ikke gad lege med det, fordi det er ikke særlig pænt, men nej da, det første katten gør når jeg pakker røret ud er da at springe i det. Åååh. Lige siden har han boltret sig rundt i det åndssvage rør, at jeg jo ikke nænner at smide det ud. Og han sover også i det. Så nu er vi blevet et lyserødt, larmene grimt rør rigere, men vi har tilgengæld fået en endnu mere lykkelig kat, så det er jo det værd. Men ville lige vise min mormor at hendes fine rør har gjort glæde i vores lille hjem. Og så har Ono minsandten også fået noget lækker kattemad til senere. Jeg tror han er meget glad for min mormor. Behøver jeg forresten nævne at min mormor er meget meget MEGET katteglad?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fidel